tiistai 24. heinäkuuta 2012

Reaalista jalkapalloa ja virtuaalista sotaa


Identiteettirikollisen jo 11. (yhdestoista!) webkanava on tänään suljettu, kun wordpress sulki jälleen yhden kanavan vaatimuksestani. Identiteettirikollinen valittelee toisaalla, että "joku tuhoaa" hänen kirjoituksiaan.

Identiteettirikollisen (vale-Juha Molarin) 11 webkanavaa lähimmän 3 kuukauden aikana on tietysti oman alansa sairas ennätys. Tämä kertoo luonnollisesti myös sen, miten ala-arvoinen moraali on niillä vastustajillani - ja myös Suomen antifasistisen komitean vastustajilla - jotka ovat hyökänneet toimeentuloani ja mainettani vastaan jo usean vuoden ajan. He ovat esittäneet väitteitä, jotka ovat olleet aivan valheellisia. Pahuudessaan he eivät lopettaneet edes silloin, kun jäin työttömäksi ja köyhdyn päivä päivältä, vaan edelleen he katsovat "oikeudekseen" jatkaa likaista menettelyään. Nyt tuo ala-arvoinen moraali tulee näkyviin. Minullehan oli jo aiemmin selvää tuo vihamiesteni ala-arvoinen epärehellisyys.

Tietysti identiteettirikollisen kirjoitukset ovat törkeästi loukkaavia, mutta uskon, että tervehenkinen ihminen oivaltaa jossakin vaiheessa identiteettirikollisen menettelyjen moraalittomuuden. Surullisinta on luonnollisesti se, että hyväuskoiset ihmiset on saatettu myös jymäyttää väärään luuloon kirjoittajan identiteetistä, kunnes he ovat ehkä toivottavasti tajunneet kirjoittajaksi petollisen ihmisen. Emme aina ensimmäiseksi osaa otaksua, että kirjoittaja olisikin petturi.

Identiteettirikollisen tarkoitusperä on hyvin arvoituksellinen. Mahdollisesti hän tahtoo viedä minun energiaani tuon tyhmyyden seuraamiseen. Siinä on ihmeteltävää, miten hänen voimavaransa riittävät: luulisi, ettei kukaan yksittäinen ihminen omasta intressistä jaksa menetellä kuvatulla tavalla.

Identiteettirikollisen kirjoittelusta käy ilmi joitakin asioita hänen ilmeisestä todellisesta profiilistaan, jonka hän tahtoisi kätkeä: identiteettirikollinen koulutustaso on varsin alhainen, ehkä ammattikoulu tai opistotaso. Venäjänkieltä hän ei osaa, ei osaa edes kyrillisiä kirjaimia. Lisäksi tulee ilmi heikko yhteiskunnallinen tietämys ja tekstien alkeellisuus.

Tajunnan taso ei ole petollisella kirjoittajalla erityisen selkeä. Liikunnallinen harrastuneisuus puuttuu ilmeisemmin identiteettirikolliselta, koska hän ei osoita mitään asiaa koskevaa osaamista ja kiinnostusta. Luultavasti identiteettirikollinen on selvästi ylipainoinen vanheneva ukko, joka ei ylipainoltaan näe enää edes omaa napaansa eikä kykene solmimaan kengännauhojaan. Lisäksi käy ilmi, että hän esittää moitteen, jonka mukaan vakoilisin pakolaisia ja ilmoittaisin heitä Venäjälle. Huolimatta mainitusta intressistä tuo identiteettirikollinen ei reaalisessa maailmassa tunne juurikaan Venäjää, tuskin on matkustanut siellä kymmeneen vuoteen jos koskaan. Yhtä heikko on hänen Viro-tuntemuksensa. Jos hän on käynyt Virossa, ilmeisemmin ei muista koskaan mitään matkoistaan päihtymyksensä johdosta. Liike-elämän, yrityselämän ja eri toimialojen tuntemus puuttuu identiteettirikolliselta. Siksi hänen persoonansa sopii sairaseläkeläiseen vanhaan ylipainoiseen mieheen, joka on voimakkaan psyykelääkityksen alainen. Jostakin syystä vanhat vihamiehet ovat löytäneet tuollaisen likaisen miehen likaista tehtävää varten - mahdollisesti pientä korvausta vastaan. Tuo identiteettirikollinen pelkää: hän ei voi sosiopaattisen mielenlaatunsa lamauttamanakaan paeta pelkoa, joka hänellä on tästä rikollisesta toiminnastaan. Identiteettirikollinen ei enää nuku vapautuneesti ja ilman lääkkeitä. Hän pelkää kohtaloansa. Hän pelkää, että "ystävien" joukossa on ilmiantaja, joka ei halua olla mukana ihan kaikessa pahassa loppuun saakka. Näillä tuntomerkeillä on vielä toistaiseksi vaikea arvuutella, kuka olisi identiteettirikollinen.

Tänään en istunut koko päivää netin ääressä ja tarkkaillut sairasta menoa, jota identiteettirikollinen ja hänen jenginsä harjoittaa. Pelasin poikani kanssa jalkapalloa. Ensin juoksimme ja syöttelimme palloa useamman kerran jalkapallokentän ympäri. Tarkoituksena on hiukan kehittää kunto-ominaisuuksia. Sitten potkimme maaliin. Lopulta alkoivat pelit, jossa toisella puolella oli vähän isompia poikia. Menin itsekin siinä vaiheessa peliin, kun joukkueet eivät olleet enää tasavahvoja. Pelin loppupuolella innostuin ikämiehenä käyttää hiukan liikaa voimaa juoksupyrähdykseen: reiden takaosan lihas revähti. Nyt jalka ei kestä astumista. Kyse on ilmeisemmin aivan aidosta revähdyksestä, kuten kokemuksen perusteella uskallan arvioida. Kiva oli kaikesta huolimatta pelata palloa!

. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html