keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Russofobisen peräkamarin vanhan pojan ja vanhan toraisan piian twitter jäädytettiin


Kuva: Twitter jäädytti identiteettirikollisen sivuston, jonka identiteettirikollinen oli perustanut luvattomasti Juha Molarin nimiin.

Suomessa villiintynyt kielteinen uutisointi Venäjää vastaan on provosoinut laitakylien ja peräkamarien vanhoja poikia ja toraisia vanhoja piikoja. Nämä etsivät pientä osaansa isossa maailmassa ja julkaisevat netissä parjaavia tekstejä. Uhreiksi joutuvat suomalaiset, jotka koetaan Venäjän ystäviksi. Niin minäkin jouduin varsin poikkeuksellisen massiivisen nettihyökkäyksen uhriksi: toukokuun alusta jo kolmen kuukauden ajan on vihamielinen ”identiteettirikollinen” julkaissut 11 (yhtätoista) webkanavaa, joissa tuntematon peräkamarin vanha poika esittää loukkauksia Juha Molarin nimissä. Lukijoita on ollut noilla blogeilla useita tuhansia. Artikkeleita on julkaistu toista sataa. Kirjoittaja käyttää Juha Molarin kuvaa ja nimeä, esiintyy petollisesti ja luvattomasti siis minun nimissäni. Viime yön aikana myös viimeinen webkanava suljettiin peräkamarin pojalta. Nyt sekä twitter, wordpress, youtube ja blogger ovat jäädyttäneet identiteettirikollisen toiminnan. Peräkamarin vanha poika on kokenut itsensä patrioottiseksi, hän käy infosotaa ”Venäjän miestä” vastaan.


Kuvassa russofobinen peräkamarin vanha poika tai toraisa piika (sukupuolesta ei saa enää selvää)

Mielestäni poliisitutkintaa ei ole tällä kertaa aiheellista peräkamarin pojasta, koska tuo kirjoittaja häpäisee vain itseään törkeillä kirjoituksillaan. Peräkamarin vanha poka tai toraisa piika paljastaa suurelle valveutuneelle yleisölle vihamielistä Venäjä-uutisointia seuraavat lieveilmiöt, jotka heijastuvat peräkamarin poikien ja toraisten piikojen salaisissa web-surffailuissa. Sitä paitsi teologina minulla ei ole edes riittävää osaamista ja energiaa web-surffailujen jäljittämiseen. Päivittäinen elämä ja rukous ovat tärkeämpiä kuin poliisitutkimukset tuon parjaajan asiassa: ehkä peräkamarin poika löytää vielä uuden tervehenkisen elämän, hänestä voi tulla jopa antifasisti ja oikea kristitty.


Kuvassa köyhyydessä elävä pitkäaikaistyötön Juha Molari, joka joutui massiivisen nettihyökkäyksen kohteeksi russofobien kampanjan seurauksena.

Profiilinsa kuvauksessa ”peräkamarin poika” on aina esittäytynyt ”Juha Molariksi”, joka ’vakoilisi pakolaisia ja välittäisi tietoja Venäjälle’. Lisäksi kirjoittaja jankuttaa väitteitä homoseksuaalisuudesta. Näistä ja muista piirteistä on pääteltävissä, että ilmeisemmin nuo molemmat asiat häiritsevät peräkamarin vanhaa poikaa tai toraisaa vanhaa piikaa. Kirjoitukset osoittavat, että piika on tuskin koskaan saanut miestä ja peräkamarin poika tuskin koskaan naista - ainakaan vuosikymmeniin selväpäistä kumppania. Identiteettirikollisella ei olllut juurikaan omaa elämää, vaan hän päivitti ja kirjoitti törkyblogejaan minun elämästä liki 24 tuntia vuorokaudessa.

Identiteettirikollinen kirjoittaja osoitti teksteissään hyvin heikkoa tietämystä Viron oloista ja Tšetšeniasta. Hän ei selvästikään tiedä kasvotusten ja henkilökohtaisesti tšetšeenipakolaisia ja heidän uhrin asemaa Suomessa harjoitetun sotaisan Kavkaz-Center propagandan ja manipulaation seurauksena, vaan peräkamarin poika on omaksunut joitakin ulkoisia lauseenparsia iltapäivälehtien epämääräisestä uutisoinnista ja kapakkakeskusteluistaan. Myös peräkamarin pojan kielitaito on vaatimaton: tuskin osaa ruotsia, eestiä, englantia tai venäjää.


Hämmästelen, onko suomalainen kansalaisyhteiskunta ja demokratia vielä niin kehittymätön, että reilun pelin mukainen kriittinen ja joskus kärkeväkin keskustelu eivät ole mahdollisia, vaan työvälineiksi tulevat ”myyräntyö” ja identiteettirikollisuus? Niiden likaisten menetelmien avulla kaikenlaiset peräkamarin vanhat pojat ja toraisat piiat hyökkäävät sisuuntuneesti Venäjä-ystäviksi koettuja suomalaisia vastaan.

Lannistua ei kuitenkaan kannata!. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html