tiistai 24. heinäkuuta 2012

Siunaa identiteettirikollista ja hänen jengiään!


Juuri muutama minuutti sitten on wordpressin ylläpito poistanut jo toisen blogin wordpressin sivuilta, jonka identiteettirikollinen oli kirjoittanut luvattomasti ja loukkaavasti minun nimissäni sinne. Tämä on kaiken kaikkiaan jo YHDEKSÄS (9) poistettu websivusto kolmen kuukauden aikana, jonka identiteettirikollinen oli kirjoittanut herjaavasti minua vastaan ja jonka palveluntarjoaja poisti, koska blogi loukkasi palvelun sääntöjä. Yhteensä julkaistujen artikkeleiden määrä on noin 200, mutta samat artikkelit ovat kiertäneet blogista toiseen, kun edellinen blogi on suljettu.

Niissä kirjoituksissa identiteettirikollinen on luvannut minun nimissäni itsemurhaa minulle ja perhemurhaa lapsilleni. Niissä kirjoituksissa identiteettirikollinen on väittänyt minun nimissäni, että olisin skitsofreenikko, alkoholisti, narkomaani, homoseksuaali. Näissä kirjoituksissaan identiteettirikollinen väittää välittäneen minusta tietoja valtiollisille viranomaisille Suomessa ja ulkomailla. Identiteettirikollinen väittää profiilikuvauksessaan, että minä vakoilisin tshetsheenejä ja toimittaisin heidän tietojaan Venäjälle. Näiden yhä uusien petosblogien avaamista on jatkunut kolme kuukautta – 6. toukokuuta 2012 alkaen.

23. huhtikuuta 2012 suomalaiset vihamieheni järjestivät pahatahtoisen kampanjan minua ja Iranin valtiota vastaan: he lähettivät ympäri maailmaa Iranin suurlähetystöihin valheellista viestiä, että Iranin suurlähetystö Helsingissä olisi palkannut töihin Israelin Mossadan agentin – minut. Tuon viestin tarkoituksena oli virittää ulkoa tuleva paine Iranin suurlähetystöä vastaan Helsingissä, jotta en voisi työskennellä Iranin valtion hyväksi. Sain tietää tuosta sähköpostikampanjasta 24. huhtikuuta 2012. Vihamieheni olivat kätkeneet identiteettinsä ja ip-osoitteensa.

4. toukokuuta taideaineiden opettaja Anneli Heliö, evp.kapteeni Antti-Pekka Mustonen, eläkeläinen Pauli Saarinen, muuan Jussi K. Niemelä, dosentti Arto Luukkanen ja rouva Agneta Storsjö (Mikael Storsjön nykyinen vaimo) kävivät Facebookissa hyvin törkeää keskustelua minua vastaan. Julkaisin tuon törkeän kirjoittelun ja kommentoin arvoisten herrojen ja rouvien mietelmiä.

Edellispäivänä – 3. toukokuuta 2012 – olin kirjoittanut kiitollisella mielellä, että nyt pitkäaikaistyöttömän elämä helpottuu, koska työvoimatoimisto alkaa maksaa työnantajalle 600-800 euroa kuukaudessa korvausta, jos minut palkattaisiin normaalien työehtosopimusten mukaisesti töihin. Tämä iloinen uutinen pillastutti vihamieheni.

6. toukokuuta 2012 identiteettirikollinen aloitti kirjoittaa valheblogejaan minun nimissäni - tietysti luvattomasti ja törkeästi loukkaavasti: noita valheblogiin omistettuja jo suljettuja kanavia on toistaiseksi ollut 9, yhteensä loukkaavia tekstejä on julkaistu noissa blogeissa liki 200 näiden 3 kuukauden aikana. Nyt on suljettu 9 eri kanavaa! Identiteettirikollinen julkaisee myös loukkaavia pilakuvia ja väitteitä minun nimissäni: hän väittää loukkaavasti, että kaikki muslimit olisivat terroristeja, että Allah, Jeesus ja Muhammed olisivat gay-homoja, ja että profeetta Muhammed olisi natsi-terroristi.

Toistaiseksi on käynyt ilmi, että terroristikanavan Kavkaz-Centerin kustantaja Mikael Storsjö ja hänen nykyinen vaimonsa Agneta sekä eläkeläinen Pauli Saarinen tuntevat identiteettirikollisen toiminnan, koska he mainostavat jopa tuota toimintaa. Matti Vesimäki on osoittanut identiteettirikollisen valheblogien tuntemusta.

Minun oma elämäni oli valheblogin syntymisen aikaan tavanomainen. Sitä vastoin vihamiesteni tunteet olivat "koholla". Huhtikuun lopulla oli Mikael Storsjön oikeudenkäynti hovioikeudessa. Toukokuun alussa hän odotti tuomiotaan. Juuri ennen valheblogin aloittamista, herra ja rouva Storsjö sekä Kavkaz-Centerin webmaster Islam Matsiev lähtivät Turkin matkalle, jossa tapasivat jälleen kerran mm. terroristi Doku Umarovin veljeä. Kerroin tuosta tapaamisesta blogissani. Itse asiassa luulen, että Kavkaz-Centerin Turkin matka oli ilmeisemmin hyvässä viranomaistarkkailussa.

13.4.2012 Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirasto oli Tammisaaressa antanut päätöksen syyttämättä jättämisestä, vaikka Jukka Mallisen asiassa vihamiesten jengi elätti suuria toiveita. Minusta oli otettu sentään sormenjäljet, profiilikuvat jne. Syyttäjä totesi, että sananvapauden rajoittaminen ei tule kyseen Mallisen vaatimalla tavalla. Mallinen oli itse kirjoittanut ensin mm. Suomen Kuvalehteen artikkelin, jolloin voitiin pitää todennäköisenä, että sitä tullaan kommentoimaan. Eikä syyttäjä nähnyt mitään homoseksuaaliseen suuntautumiseen vihjailevaa siinä, että vertaisin Jukka Mallista antiikin tunnetuimpaan filosofiin Sokrateehen (joka tunnetaan myös heterona). Mallinen oli vain vähän aiemmin elättänyt suuria toiveita Facebook-päivityksessään.

Rukous vihamiesteni puolesta

Herra Jeesus Kristus, sinä käskit meidän rakastaa vihollisiamme, ja niitä jotka mustamaalaavat ja vahingoittavat meitä, ja rukoilla heidän puolestaan ja antaa heillä anteeksi.

Sinä itse rukoilit vihollistesi hyväksi, jotka ristiinnaulitsivat sinut.
Sinä tiedät Herra Jeesus Kristus monet tässä mainitsemattomat ihmiset paremmin kuin he itse tuntevat itsensä ja minä tietäisin heidän olemassaoloaan.

Anna meille armosi, että me rukoilisimme kristillisessä sovinnon ja sävyisyyden Hengessä myös näiden ihmisten puolesta – ei heitä vastaan, vaan heitä siunaten armolla.
Suo meidän voittaa pahantahtoisuus ja ihmisten rikokset kristillisellä nöyryydellä ja todellisella lähimmäisrakkaudella Jumalan sanan tuntemisessa ja Pyhässä Hengessä.
Me anomme Sinulta, Herra Jeesus Kristus, että Sinä annat vihollisillemme todellisen rauhan ja syntien anteeksiantamuksen, että Sinä et jätä heitä syntiseen elämään ilman todellista uskoa ja vilpitöntä kääntymystä.

Auta meitä vastaamaan pahuuteen hyvyydellä, varjele meidät syntiseltä kiivaudelta ja kostonhalulta. Auta meitä pysymään turvassa paholaisen kiusauksilta ja kaikilta vaaroilta, jotka uhkaavat meitä näkyvien ja näkymättömien vihollisten muodossa.
Siunaa vihollisiani, Herra Jeesus Kristus: ystäväni sitovat minut tähän maailmaan, mutta nämä ja muut viholliseni päästävät minut irti tästä maailmallisuudesta, irrottavat työstä ja rahasta ja vaurauden toiveista, kodista ja omistamisesta sekä kaikesta; viholliset tekevät minusta muukalaisen tämän maailmaan.

Kun minusta on tullut ylimielinen, viholliset ovat sylkeneet minua päin. Aina kun teen itseni viisaaksi, viholliset kutsuvat minut typeräksi. Aina kun tahdon rikastua, viholliset estävät minua rautaisella kädellään. Aina kun tahdon rakentaa rauhallisen elämän, viholliset repivät sen ja ajavat minut pois.

Viholliset ovat leikanneet minut irti maailmasta: siunaa näitä vihollisiani Herra Jeesus Kristus, sillä viholliset ovat opettaneet minut tietää, että kaikki mitä minulla on Sinun aarteesi taivaassa, aivan kuin metsästetty eläin olen löytänyt turvallisimman suojan Sinun luotasi Herra Jeesus Kristus.

Siunaa vihollisiani, Herra Jeesus Kristus, äläkä kiroa heitä! Anna anteeksi kaikille vihollisille ja panettelijoille, sillä Sinä voit edelleen auttaa heidät oikealle tielle, vaikka he tuntuisivat minun mielestä inhottavilta ja pahoilta herjaajilta,
vaikka he vihaavat meitä edelleen niin paljon ja tahtovat pahaa meille, jatkuvasti pilkkaavat, vainoavat, valehtelevat ja pettävät.

Tähän kaikkeen Sinä voit tuoda armon ja kääntymyksen: anna heille anteeksi heidän syntinsä ja tekonsa, sillä he eivät vielä tiedä, mitä tekevät, eivät ole tietoisia väkivallastaan, tai he eivät kykene itse muuttumaan pahuudessaan omin voimin. Sinä voit armosi voimalla uudistaa ihmisen Jumalan lapseuteen. Pyydän sinun pyhän nimesi vuoksi. Anna vihollisilleni rauhaisa yö Sinun anteeksiantamuksesi ja luovan rakkautesi hellyydessä.

Aamen.. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html