tiistai 10. heinäkuuta 2012

Terrorismi ja identiteettivarkaat

Al Qaida terroristien verkoston kanssa ovat rikostutkijat ja lainvalvontaviranomaiset joutuneet haasteisiin, koska nämä henkilöt kulkevat maailmalla väärillä passeilla ja asiakirjoilla. Ahmed Ressan meni ranskalaisella passilla Kanadaan ja pyysi poliittista turvapaikkaa. Kanadassa hän tuotti väärennettyjä kanadalaisia passeja muille algerialaisille. Hän teetti itselleen kanadalaisen passin Benni Norisin nimelle. Ressam osallitui Osama bin Ladenin harjoitusleireille Afganistanissa. Hän on myös todistetusti tukenut Al Qaidan ryhmää kanadalaisten väärennettyjen passien avulla.

Mikael Storsjön järjestämän laittoman maahantulon yhteydessä Suomeen saapui myös eräs mies, joka tunnusti passinsa kuolleen veljensä passiksi. Omaksi nimekseen maahantulija ilmoitti Islam Matsiev, mikä on mahdollisesti oikea nimi. Eräs toinen pakolaiseksi saapunut henkilö ilmoitti tuossa yhteydessä, että Matsievilla on mahdollisesti viisikin eri passia eri identiteettejä varten. Henkilö toimii terroristisivuston Kavkaz-Center webmasterina Bulervardille, jonne hän on äskettäin perustanut myös uuden toimittajien yhdistyksen, jossa toisena perustajajäsenenä on Mikael Storsjö. Kaukasian emiirikunnan edustajat hallitsevat väärän identiteetin toimintamuodot.

Syyskuun 11 päivän terroreista Abdul Azziz Alomari ja Ahmed Saleh Alghamdi olivat myös syyllisiä identiteettivarkauteen. He käyttivät vääriä dokumentteja saadakseen Virginian valtion identifikaatiodokumentit ja –kortit. Myös viidellä muulla terroristilla oli petollisesti saadut Virginian identifikaatiokortit.

Suomessa ja Yhdysvalloissa paremmin tai huonommin tunnetun Al-Qaida –terroristiverkoston tavat toistuvat vähäisemmässä määrin myös internetissä väärien identiteettien muodossa. Monissa tapauksissa terroristit kätkevät kokonaan identiteettinsä: esimerkiksi Suomessa hallinnoidussa terroristisivustossa kirjoittajat toimivat lapsiporno- ja huumekauppiaiden tavoin . Menetelmä osoittaa, ettei kyse ole poliittisesta ja historiallisesta erimielisyydestä, vaan rikollisesta pyrkimyksestä. On teeskentelyä väittää, että tuollainen sivusto olisi vain sananvapauden nimissä poliittisen puheenvuoron tarjoamista varten, kun menetelmät ovat tunnetut terroristien menetelmät.

Minä olen joutunut myös identiteettivarkauden uhriksi. Ilmeisemmin Al-Qaida –terroristiverkoston suomalaisesta suosijasta on kyse, kun tietty henkilö lähettää loukkaavia sähköposteja minun nimissäni sekä julkaisee loukkaavia tekstejä minun nimissäni, vaikka hänellä ei ole mitään suostumusta tai hyväksyntää minulta. Toimintatapa osoittaa henkilön rikollisen tahdon. Muille selityksille ei jää tuon menettelyn jälkeen mitään paikkaa. Identiteettivarkaana henkilö solvaa muslimeita, kristittyjä, Venäjää, Suomea, Viroa jne.

Minun seuraavat siirtoni ovat tässä identiteettivarkauden rikollisessa toiminnassa seuraavat: (1)Pyydän että uskovaiset lähimmäiseni rukoilisivat asian johdosta, jotta identiteettivarkaan röyhkeydet loppuisivat. Jumalalla on valta ja tietämys, jonka on yli sen minkä, mikään viranomainen voisi koskaan tehdä paholaisen vallan lopettamiseksi.. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html