maanantai 2. heinäkuuta 2012

YLE uutisissa yhä puutteellinen tieto oikeudellisesta asemastani


Kuva: Juha Molari Tallinnassa kesäkuussa 2012. Aurinko paistaa yhtä suloisesti edelleen, vaikka vihamiehet jatkaavat parjaamistaan pitkäaikaistyötöntä vastaan.

YLE uutiset kertoivat 15.3.2011 että Pohjan kirkkoherran blogikirjoittelu syyteharkintaan. Tuo YLE uutisten tieto on edelleen viimeinen kuvaus todellisuudesta, ja siksi se on puutteellinen kuvaus. YLE uutiset täydensivät tietoa ja korjasivat puutteen 3. heinäkuuta 2012.

Helsingin syyttäjänvirastossa johtava kihlakunnansyyttäjä Heikki Poukka teki 28.5.2012 syyttämättä jättämisestä päätöksen (asianumero R 11/4725), jonka perusteella Heidi Anneli Hautala ei saanut menestystä vaatimuksilleen Juha Molaria ja Johan Bäckmania sekä Suomen antifasistista komiteaa vastaan.

Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirastosta kihlakunnansyyttäjä on antanut myös 13.4.2012 päätöksensä syyttämättä jättämisestä R 11/1265, joka lähti jakeluun 19.4.2012. Tämä koski Jukka Mallisen kantelua tuomiokapituliin, ja kapitulin yhdessä Mallisen kanssa toimittamaa aineistoa poliisille mahdollista syyteharkintaa varten. Syyttäjä ei nähnyt mitään uhkaa, jota olisin toimittamassa Mallista vastaan. Sellaista uhkaa ei tietysti olekaan; ja Mallinen tietää sen hyvin, kun matkustelee toistuvasti Venäjällä. Mallinen oli itse kirjoitellut ensin röyhkeästi minua ja ystäviäni vastaan. Hänen kirjoitteluun vastaaminen oli epäilemättä kärkevää, mutta vain vastavuoroista. Myöskään syyttäjä ei voinut ymmärtää Mallisen selitystä, miten Mallisen ja Sokrateen rinnastaminen voisi leimata Mallista homoksi, kun Sokrates ei nimenomaisesti ole missään antiikin kirjoituksessa tunnettu homona.

Vähemmistövaltuutetun Eva Biaudetin tutkintapyynnöstä apulaisvaltakunnansyyttäjän sijaisena valtionsyyttäjä Mika Illman antoi 6.7.2011 päätöksen syyttämättä jättämisestä (asianumero R 1/254).

Täten blogikirjoituksiani koskevat kaikki rikostutkintapyynnöt - jotka olivat jo alkuaan järjestelty kampanja toimeentuloni estämiseksi ja sellaisena onnistunut kampanaja - ovat päättyneet syyttämättä jättämiseen. Siksi pahoittelen, että YLE sitä vastoin edelleen antaa ymmärtää viimeisenä tietona syyteharkintaa. Väärällä tiedolla on merkitystä, koska olen pitkäaikaistyötön ja etsin töitä varsin huonolla menestyksellä. Edes Kelan työllistämistuki 600-800 euroa/kk työnantajille ei ole avartanut palkkaamiseen.

Eräs poliittinen vastustajani, joka on ollut tärkeä keskushahmo kampanjassa minua vastaan, kärsii tällä hetkellä vankeusrangaistusta (ehdonalaista). Hän on myös maahantulokiellossa Venäjälle ja IVY-maihin. Lisäksi poliittiset vastustajani ovat kirjoittaneet kahta samasisältöistä petollista valeblogia minun nimissäni – käyttäen minun nimeäni ja minun kuvaani ja esiintyen minuna: niissä he herjaavat Allahia ja Muhammedia homoksi terroristiksi, antavat "tunnustuksia" minun nimissäni aivovammasta, psyykkisistä ongelmista, alkoholismista, pederastiasta, homoudesta, huumeiden käytöstä jne. jne. Lopulta valeblogi jopa lupaa minun nimissäni itsemurhaa ja perhemurhaa minulle. Yllättävää, että tuollainen hävytön petollinen toiminta ei herätä paheksuntaa. Tuon valheblogin kirjoittajan hävytön petollinen toiminta esiintyä toisen nimessä - so. petollisesti minun nimissäni - osoittaa tuon valheblogin kirjoittajien alhaiset moraaliset arvot ja omantunnon syvän paatuneisuuden.


. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html