perjantai 17. elokuuta 2012

Avoin sähköposti Amnesty Internationalille Suomessa


Olen nälkää kärsivänä pitkäaikaistyöttömänä poikkeuksellisen huonon unen johdosta lähettänyt nyt myöhäiseen aikaan kunnioittavan kirjeen Amnesty Internationalille Suomessa. Lisäksi liitin oheisen julisteen email-kirjeeseen.

Kirjoitan sähköpostissani:

Minä olisin ehdottomasti tahtonut päästä osoittamaan tukeni Pussy Riotin vapauttamiseksi ja saamiseksi Suomeen. Heidän kaltaista rohkeaa toimintaa tarvittaisiin myös Suomessa ja muualla Lännessä. Kysymys on vapaudesta ihmisyyteen! Ehkä Te voisitte suhteittenne avulla edistää näiden taiteilijoiden saamista Suomen evankelisluterilaisiin kirkkoihin kirkkokiertueelle (ev.lut. kirkot ovat tavanomaisempia konserttipaikkoja kuin ortodoksikirkot) sekä muutoinkin esiintymään nuorelle väellemme.

Matkani Venäjän lähetystölle Helsinkiin on estynyt taloudellisen niukkuuteni tähden kuin myös lapsiini liittyvien velvollisuuksien johdosta, jotka ovat juuri samanaikaiset.

Välitän täten Teille tekemäni julisteen Pussy Riotin vapauden toimista sekä mahdollisuuksistamme toimia vapauttavasti omassa maassamme samojen jalojen ihanteiden sekä toimien hyväksi.

Kunnioittaen ja vielä kerran pahoitteluni esteestäni. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön (elää Kelan peruspäivärahalla),

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html