torstai 16. elokuuta 2012

Erikoinen sähköposti: Suomalaiset miehet vetoavat "free pussy"


Kuva: Heikki Kypärä ja joukko suomalaisia miehiä vetoavat Pussy Riotin puolesta

Sain poikkeuksellisen vetoomuksen sähköpostissa. Tässä vetoomuksessa joukko suomalaisia vanhoja poikia vetoaa free pussyn puolesta. Samanaikaisesti ilmeisen ironisesti ihmettelee, miksi Pekka Haavisto ei ole vedonnut free pussyn puolesta, kun Haaviston useat hengenheimolaiset ovat vedonneet.

Julkaisen poikkeuksellisesti tämän sähköpostin. Vallitsevaa touhuun Pussy Riotin puolesta on vaikea etsiä oikeaa suhtautumista.

Ensinnäkin Pussy Riotin touhut ja sen käyttö informaatiosodassa perustuvat selvään arvioon, että Venäjän ortodoksinen kirkko olisi keskeinen Venäjän Federaation instituutiotan: Venäjän vakauden ja moraalin tärkeä kulmakivi. Siksi hyökkäykset on kohdistettu kirkkoa vastaan.

Toiseksi Pussy Riotin tempaukset ovat niin hävyttömiä ja rikollisia, että missä tahansa oikeusvaltiossa ja heimoyhteisöissäkin niistä saisi rangaistuksen. Hävyttömien tempausten tarkoituksena onkin kerjätä rangaistusta ja samanaikaisesti myötätuntoa, koska laajemmalle yleisölle voidaan antaa mielikuva nuorten tyttöjen pienestä intoilusta kun samanaikaisesti tiedetään häveliäisyyden tähden, että tempausten kuvia ja videoita ei sovi julkisesti levittää. Pussy Riotin esiintyjät ovat aikuisia naisia, äitejä - eräskin tuomiolla oleva elää jo neljättävuosikymmentään, joten teinitytöiksi heitä ei voi mitenkään määrittää.

Tekopyhyys tulee ilmeisenä siinä, että Pussy Riot -oikeudenkäyntiä käytetään Venäjän Federaation, Venäjän oikeuslaitoksen ja Venäjän ortodoksisen kirkon vastaisen propagandan tarpeisiin, kun jonkinasteista ilmeistä rangaistusta käytetään instituutioiden mustaamiseen. Samanaikaisesti on nähtävissä, että free pussy -vetoomuksen esittäjät eivät kuitenkaan ole käytännössä tehneet mitään sen hyväksi, että Pussy Riot ja sen variaatiot toistaisivat täysin samankaltaiset teot omien koululaistemme silmien edessä, omissa tavarataloissamme tai kirkoissamme. Ilmeisesti tällainen näkökohta on ollut myös sähköpostiviestin lähettäjän mielessä, kun hän lähetti tunti sitten vetoomuksensa vapaan pussyn puolesta.


Tässä on kyseinen sähköposti


. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön (elää Kelan peruspäivärahalla),

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html