maanantai 20. elokuuta 2012

Kreml-mielinen, ortodoksi, en tue talvisodan myyttiä, en hyväksy homosuhteita - - - Onko profiilissani joku vika työllistymistä varten?

Onko minun profiilissani joku vika työllistymiseksi Suomessa? Minä olen ollut koko elämäni ajan täysin raitis ja täysin savuton mies. Olen pienestä pojasta alkaen harrastanut liikuntaa. En ole kilpaillut juniorivuosien jälkeen, mutta nyt seuraan poikani jalkapallo- ja uintiharjoittelua.

Kuva: Juha Molari Moskovassa Euraasian Liiton perustamiskokouksessa syksyllä 2011.

Elämäntapani ovat terveet. En ole ollut koskaan minkään mielenterveyshoidon kohteena tai potilaana. Kunnioitan laillisten instituutioiden oikeuksia ja toimintaa, kun rikolliset, anarkistit ja huligaanit täytyy pitää lähimmäisiä kunnioittavassa järjestyksessä.


Minä olen Kreml-mielinen, aivan epäilemättä: sillä tarkoittaa, että tuen suomalaisena miehenä sellaista rakentavaa suomalaista politiikkaa, jonka johtoajatuksena ovat ensisijaisesti hyvät suhteet Venäjän valtiolliseen johtoon. Näillä hyvillä suhteilla en tarkoita teeskentelevää flirttailua, vaan molempien käsien yhdenmukaisia aitoja toimia, jossa vasen käsi ei viekkaasti erehdy värivallankumouksellisten ja muiden huligaanien sekä vehkeilijöiden pahoihin tekoihin.


Minä kunnioitan Vladimir Putinin politiikkaa: se on parasta valtiomiestoimintaa, mitä 2000-luvulla on nähty missään maailmassa. En tietenkään ole mikään ”Putin-uskovainen”, sellaisia tuskin on edes olemassa, vaan minulla ei ole vain mitään itsepintaista ideologista ohjelmaa keksiä mitään häijyä naapurin presidentistä, vaan tunnistan faktat faktoina. En ole vaatimassa YYA-sopimusta takaisin, vaan tuen globaalin talouden ja politiikan aikana hyvien ystävällisten ja yhteistyöhön perustuvien naapurisuhteiden rakentamista strategisen partnerisuhteen mukaisesti. Suomessa parhaillaan vierailulla olevan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin linjaukset yhtä hyvin Syyriaa vastaan harjoitettua aggressiivista kaksinaismoralista politikointia kuin prokarelistien lähialueellamme harjoitettua aggressiota vastaan ovat täysin samansisältöiset kuin omat päätelmäni, niin kuin muutoinkin Lavrovin toimet ovat esimerkilliset.


Suomen valtioneuvoston ministerinä ja presidenttinä keskustelisin tänään luottamuksellisesti, ystävällisesti ja yhteistyötä edistäen Sergei Lavrovin kanssa niistä varautumisteistä, joita Suomen ja Venäjän yhteistyö ja ystävyys voisivat tarjota EU:n ja euron lähikuukausien romahtamisesta selviytymiseksi euraasialaisen ja skandinaavisen talousalueen vahvistamisen avulla.


Minä olen Venäjän ortodoksisen kirkon jäsen. En taistellut evankelisluterilaisessa kirkossa naispappeutta vastaan, mutta en myöskään tue naispappeutta. En myöskään tue kaikenlaisten propellipäiden pyrkimyksiä, joiden avulla rakennetaan seksuaalisten vähemmistön – millä toistaiseksi tarkoitetaan lähinnä homoseksuaalien ja transseksuaalinen – elämäntapojen ja mallien hyväksyntää kirkossa ja propagandaa yhteiskunnassa. En tue Pussy Riotin vapauksia esiintyä omavaltaisesti ja kristinuskon vastaisesti Venäjän ortodoksisessa kirkossa. Kunnioitan patriarkka Kirilliä Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkkana. Tiedän, että ortodoksisen kirkon varsinainen pää on Herra Jeesus Kristus. Pidän arvossa Venäjän ortodoksisen kirkon liturgisia käytäntöjä kokonaisuudessaan. Iloitsen niistä hetkistä hengellisesti, kun löydän rauhallisen hetken lukea ja suomentaa patriarkka Kirillin saarnoja ja puheita.


En ole poliittisesti kommunisti enkä minkään sortin marxisti, en edes leninisti. Tunnustan faktan, että Josef Stalin oli yhdessä Leninin kanssa ensimmäisenä tunnustamassa Suomea itsenäiseksi, mutta samanaikaisesti ilmeisen paheksunnan niitä julmuuden tekoja vastaan, joita Lenin ja Stalin aiheuttivat ensisijaisesti omalle kansalle kuin myös Venäjän kirkoille sekä toissijaisesti muille kansoille. Tunnustan yleismaailmallisen faktan Josef Stalinin tärkeimmästä historiansaavutuksesta: Stalinin johtama Neuvostoliitto ratkaisevasti auttoi Eurooppaa ja maailmaa vapautumaan Adolf Hitlerin natsi-Saksasta ja fasismista sekä tuon pahan vallan kauheista teoista holokausti mukaan lukien. Olen poliittisesti väritön itsenäinen suomalainen mies. Tunnustan kunnioittaen työläisen perhetaustani ja köyhyyteni. Lisäksi annan arvoa työväenliikkeen hienolle historialle, jonka häpäisemiseen ovat valitettavasti antautuneet oikeistovoimat monialaisesti - ja monet vasemmistolaisiksi itseään kutsuvatkin liittyvät työväenliikkeen historian häpäisemiseen.


En elä talvisodan myyttiä, en tavoittele enkä haaveile Karjalan palauttamista, koska Karjala on koko ajan ollut oikealla paikalla. En pidä Risto Rytiä ja Väinö Tannerta kunnian miehinä, vaan sotarikokseen syyllistyneinä entisinä valtiomiehinä. En kuitenkaan ole kaivamassa näiden ruumista haudoista ja hirttämässä, vaan levätköön rauhassa häpeässään. En siis siirtele valtiollisia rajoja, vaan paheksun tuollaisten intohimojen sallimista ja ihmisten tunteiden pettämistä omassa ajassamme. En hyväksy Baltian alueella harjoitettavaa syrjintää ja derussofikaatiota, ja paheksun, että Suomi näyttää pikemmin tukevan tuota syrjintää kuin edistävän ihmisoikeuksien tasa-arvoista toteutumista EU:ssa.


Olen kokenut, että nämä suomalaismiehen tervehenkiset tunteet ja vakaumukset häiritsevät työnantajia sikäli kuin he tulevat tietoisiksi näkemyksistäni. Merkillinen Suomi!


Toistaiseksi en ole saanut yhtään kutsua edes työpaikkahaastatteluihin Suomessa tai muualla, vaikka olen jättänyt puolentoista vuoden aikana hurjasti työpaikkahakemuksia alkaen bensa-aseman myyjistä, varastomiehistä ja siivoojista aina akateemisesti vaativimpiin tehtäviin saakka.
. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön (elää Kelan peruspäivärahalla),

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html