sunnuntai 5. elokuuta 2012

Suomalaisen kaksinaismoralismin johtotäti, ministeri Heidi Hautala iski jälleen


Kuvassa ministeri Heidi Hautala yhdessä Boris Nemtsovin kanssa virolaisen Postimees-lehden valokuvassa

Nyt ministeri Heidi Hautala on Suomen kuvalehden -haastattelussa vedonnut Pussy Riotin puolesta ja katsonut jopa asian sopivaksi presidenttien välisen keskustelun aiheeksi!

Mielestäni Heidi Hautalan kaksinaismoralistisesta roolista sopisi tehdä venäläisen kirjoituksen venäläiseen mediaan: en ole tehnyt vielä sellaista kirjoitusta, koska venäjä vaatii niin paljon vaivaa eikä tule korvaustakaan kirjoituksista. Mutta nyt voisi tehdä ihan vapaaehtoisuuden pohjalta. En tiedä valitettavasti, miten ennätän lastenhoidolta.


Heidi Hautala rajoittaa demokraattista sananvapautta


Voisin ehkä lähteä siitä tarkasti yksilöitävästä seikasta, että Heidi Hautala - Finrosforumin entinen puheenjohtaja - piti pikaisen palaverin jo 6. huhtikuuta 2011 kello 19:30 M. Storsjön – Kavkaz Centerin kustantajan - ja Kerkko Paanasen kanssa – Finrosforumin nykyinen puheenjohtaja, kun olin RT-kanavan kanssa Helsingissä ja teimme 6. huhtikuuta 2011 julkaistun jutun Kavkaz-Centeriä vastaan. Kavkaz-Center on terroristi Umarovin "valtiollinen" kanava, YK:n turvaneuvoston kieltämä webkeskus.

Niin Hautala toimitti 7. huhtikuuta 2011 jo heti ensimmäisinä aamutoiminaan kello 7:56 tuon RT-jutun rikostutkintaan tutkivalle konstaapelille. Siinä jutussa ei mainittu mitään Hautalaa. Allekirjoitukseksi Hautala jätti saatekirjelmäänsä Paanasen sloganin, että Jumalaa ei ole, tsaaria ei tarvitse ja kuvernöörin tapamme. Niin teki Euroopan parlamentin ihmisoikeusalivaliokunnan silloinen puheenjohtaja vain muutama kuukausi ennen kuin hän aloitti Suomen hallituksen kehitysministerinä. Hautalan toimittamana aineistona tuo televisiohaastatteluni ”Finnish priest persecuted for speaking out against terrorists” on mukana Hautala-asian esitutkintapöytäkirjassa sivuilla 60-62.


Vain kuukausi myöhemmin 12. toukokuuta 2011 Hautala pyysi Euroopan parlamentin puhemiestä Jerzy Buzek lähettää virallinen kirjelmä Venäjän federaation duuman puhemiehelle Boris Gryzloville maineensa hallintaan liittyvissä asioissa. Venäjän suurlähettiläs, pysyvä edustaja EU:ssa Vladimir Chizhov on lähettänyt 28 kesäkuuta 2011 vastauksensa, että Buzekin pyyntö Hautalan puolesta on saapunut perille. Euroopan parlamentti on ottanut kirjeen vastaan 6. heinäkuuta 2011. Tämä kirje on Hautalan asian esitutkinta-aineiston sivulla 98.


Ja sitten muutama kuukausi myöhemmin lauantaina 10.12.2011 kello 10 ministeri Heidi Hautala oli ennakkotietojen valossa Helsingissä Vuosaaressa Kulttuurikeskus Sofiassa Finrosforumin julkisessa konferenssissa pääpuhujana. Yleisöä oli kutsuttu avoimeen tilaisuuteen, minä – Juha Molari – olin ilmoittautunut ennakkoon tilaisuuteen.

Sitä vastoin M. Storsjö ja K. Paananen estivät osallistumiseni tilaisuuteen, Storsjö jopa käytti lievää väkivaltaa. Niin ahdas oli Hautalalle kuuliaisen jengin sananvapaus tuossa tilaisuudessa, jonka pääpuhujana Heidi Hautalaa mainostettiin. Heidi Hautala ei koskaan julkisesti asettunut mitenkään puolustamaan tilaisuudesta estetyn suomalaismiehen oikeutta, vaikka muistelen lähettäneen hänelle jopa avunpyynnön asian johdosta. Lisättäköön, että en ollut naamioitunut, en heittänyt virtsaa enkä paskaa enkä ollut päihtynyt (en käytä alkoholia), vaan tulin puvussa ja solmiossa sekä siisteissä juhlakengissä paikalle.Heidi Hautala tukee kiroilevia anarkisteja sananvapauden nimissä


Sananvapauteen ja demokraattisiin oikeuksiin hyvin loukkaavasti ja rajoittavasti suhtautuvien suomalaistahojen asenteet muuttuivat Finrosforumissa ja muissa tuon jengin hengenheimolaisissa niin heti, kun Pussy Riot -anarkistiryhmä tunkeutui Venäjän ortodoksisen kirkon pyhimmälle paikalle, järjesti kiroilutuokion järjestyksen valvojia vastustaen ja loukaten ortodoksisen kirkon pyhää uskoa.

Ministeri Heidi Hautala ja Finrosforum ilmoittautuivat tuon anarkistiryhmän tukijaksi. Nyt viimeksi Hautala on lausunut asiansa Suomen kuvalehden haastattelussa.


Muistutettakoon jälleen kerran, että mainittu anarkistiryhmä on tullut tunnetuksi myös luvattomasta alastomasta ryhmäseksistä museossa, kun lapset olivat museovierailulla, sekä virtsan heittämisestä poliisien päälle.


Ilmeisemmin Heidi Hautalan mukaan tuollainen ryhmä edustaa korkeita kulttuurisia ja jaloja demokraattisia pyrkimyksiä, ja siksi virtsaa heittävien ryhmäseksi-anarkistien kiroilu pyhään paskaan vedoten ja irstaileva jalkojen ojentelu ovat myös olennaisia piirteitä sananvapaudessa ja välttämättömiä ihmisoikeuksille, kun esityspaikka on luvattomasti Venäjän ortodoksisen kirkon pyhin paikka. Mahdollisesti Heidi Hautala kaavailee UM:n kehitysministerin tehtävien jälkeen opetusministerin paikkaa - ja suomalaisen kulttuuritoiminnan radikaalia syventämistä paskan ja virtsan varaan.


Hautalan haastattelusta Suomen kuvalehdessä saa epäilemättä sen käsityksen, että nyt olisi kyse aivan perustavasta sananvapaudesta ja sen törkeästä rajoittamisesta Venäjällä. Ministeri Heidi Hautala ilmoitti jopa lehtihaastattelussa vaatimuksen, että Suomen pitäisi presidenttitasolla ottaa esille Pussy Riot ikään kuin sananvapauden nimissä.

Miten on ministeri Hautalan oma sietokyky sananvapautta ja demokraattisia oikeuksia kohtaan edes silloin, kun vastapuoli ei kiroile, vaan esittää argumentteja ja dokumentteja?


Heidi Hautala on johdonmukainen


Heidi Hautalan käsitykset Pussy Riot –tempauksen johdosta eivät ole mitenkään yllätys, vaan pikemmin hänen ihmisoikeuksien ja vapauksien käsitykset ovat hyvin johdonmukaiset. Muistamme hyvin syyskuulta 2009, kun hän piti puolustuspuhetta Aleksei Nikiforoville, joka tunnettiin myös sitä, että Nikiforov oli levittänyt Eduard Limonovin kielletyn aseellisen ryhmittymän esitettä "Мои соратники" Jekaterinburgin rautatieasemalla, aiheuttanut laittoman demonstraation Yhtenäinen Venäjä –puoluetoimiston edustalla Putinin syntymäpäivänä ja laskenut valtiollisena lippupäivänä Venäjän valtiollisen lipun valtioyliopiston lipputangosta, sammuttanut yliopiston valot ja vaihtanut oman lipun tankoon sekä tunkenut Venäjän virallisen lipun housuihinsa.


Jos tulkitsen oikein noita ihmisoikeuksia ja vapauksia, niin Hautalan mielessä vapaudet tulevat hyväksytyiksi aina siellä, missä valtiollisia lippuja revitään tangoista ja työnnetään housuihin, ehkä mahdollisimman lähellä kaikenlaista paskaa ja ehkä myös virtsaa, jonka mukaisesti myös kiroillaan kirkon alttareilla ja heitellään virtsaa virkavallan päälle – ja erityisesti jos nämä toimet eivät kohdistu Heidi Hautalaa vastaan, vaan Venäjän Federaatiota ja sen poliittista johtoa sekä sen laillisia instituutioita vastaan.


Minun mielestäni tuosta kaksinaismoralistisesta asenteestaan ministeri Heidi Hautala pitäisi joutua vastuuseen, mutta se on vain minun – pitkäaikaistyöttömän miehen - henkilökohtainen mielipide. Sitä minä vaan ihmettelen, eikö Hautalaa itseään jo hävetä tuo läpinäkyvä kaksinaismoralistinen teeskentely ja vilpillisyys?

. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html