perjantai 7. syyskuuta 2012

Identiteettirikollisen uusin hyökkäys: uhkailee tulipaloilla


Identiteettirikollinen julkaisi kevään ja kesän aikana noin kahtakymmentä nettikanavaa valheellisesti ja loukkaavasti minun nimissäni. Lopulta palveluntarjoajien avustuksella sain suljettua nuo kanavat. Mahdollisesti sama hullu rikollinen iski jälleen: nyt hän uhkaa tulipaloilla. Nyt hän käyttää valenimeä T Jalonen ja lähettää postinsa sähköpostiosoitteesta jalonen55@gmail.com. Tänään perjantaina 7. syyskuuta mainittu tyyppi lähetti ensimmäisen sähköpostinsa kello 16:31, minkä jälkeen hän on muistanut vielä kolmella muulla sähköpostilla minua.

Hullun rikollisen uusi idea on käyttää minusta nimitystä ”v###n pyromaani”. Hän lupasi oikein tehdä poliisi-ilmoituksenkin tulipaloista. Vastasin kello 16:40, että ”siitä vaan ilmoittamaan ja jätä myös omat tietosi poliisille”. Tämä hermostutti kirjoittelijan ja hän varotti, että saattaisin palaa itse.

Julkaisen tällä kertaa mainitun kirjoituksen, jotta tarvittaessa poliisi voi tehdä tarpeellisia tunnisteita kaikenlaisista häiriköistä niiden kahdenkymmenen loukkaavan nettikanavan jälkeen. Toistaiseksi poliisi ei ole ollut missään yhteydessä minuun mainittujen kahdenkymmenen nettikanavan johdosta, joiden solvaukset tavoittivat useita tuhansia lukijoita.

Omasta puolestani jatkan pitkäaikaistyöttömän köyhää elämää enkä lähde kenenkään häirikön perässä baariin (mitähän baaria tarkoittaa?). Jos tyypillä on jotain mainitunlaista intressiä, hän voi kääntyä todella poliisin puoleen ja jättää sinne omat tietonsa. Luotan kuitenkin siihen, että lainvalvontaviranomaiset ovat laillisuuden valvontaa vapaassa Suomessa, jossa käytän myös jatkossa sananvapauttani demokraattisen järjestelmän ja perustuslaillisten oikeuksieni puitteissa.

Mikäli nettipoliisia on Suomessa, niin voin antaa virkavallalle sähköpostiin liittyvät tunnistetiedot, mutta hän menettelee yhä niin kuin aiemmin identiteettirikollinen: kätkee oman ip-osoitteensa. Tekstit osoittavat, että ilmeisesti mielenterveysongelma, päihtymys tai muu mieletön jyrkkyys riivaa mainittua kirjoittelijaa: tuo piirre voi aiheuttaa myös oikean uhkan. Saan tällaisia ja toisenlaisia röyhkeitä viestejä viikottain, joten en säiky enkä murehdi enää näiden johdosta, mutta teen kuitenkin tällä kertaa julkisesti tiettäväksi.

Post scriptum"T Jalonen" (salanimi) tarkoittanee joko ystävällisesti tarjota minulle ja perheelleni padassa kypsennettyä ruokaa, kun kirjoittaa yöllä kello 2:25 että saisin "pataas" astuessani asunnosta ulos niin kuin perheenikin, - tai sitten "T Jalonen" on sekaisin ja uhkailee laittomasti "saat pataas". Päihtyneet sekoilijat ovat joskus huutaneet tuollaisia jääkiekko-otteluissa, kun ovat tarkoittaneet jotain pahaa. En ymmärrä kuitenkaan slangia, joten merkitys jää tavoittamatta.


Ihan mielenkiintoinen sattuma, että ilmeisen identiteettirikollisen uhittelevien sähköpostien ja "baarikutsun" kanssa samanaikaisesti pienen hiljaisuuden jälkeen aktivoitui myös Matti Vesimäki, joka aikoinaan surffasi usein identiteettirikollisen blogin ja minun blogini väliä.

Nyt Vesimäki keksi asiaan liittymättömänä aiheena kirjoittaa kommenteissa viite minun nimeeni ja jatkoi kysymykseen kaljottelusta, kun keskusteli toisen henkilön kanssa. Ihan kiinnostavia assosiaatioita samanaikaisesti "tutulta" henkilöltä.
. . . . . . . ._ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön (elää Kelan peruspäivärahalla),

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html