torstai 13. syyskuuta 2012

Parahin Mikael Storsjö – Göbbelsin valheiden menetelmä ei auta sinua!

Mikael Storsjö - Kavkaz-Centerin kustantaja - päätti iskeä runojen ja värikkään suomenruotsalaisen kielensä avulla meikäläistä pitkäaikaistyötöntä miestä Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin postituslistalla. Göbbelsin valheiden menetelmä ei kuitenkaan auta Tursoa, koska häntä vastaan puhuvat kiistämättömät dokumentit ja faktat.

Turson menetelmä ei auta yhtään mitenkään, vaan ainoastaan osoittaa hänen oman epäluotettavuutensa, kun ja jos faktoja ryhdytään tutkimaan. Venäjällä luonnollisesti tiedetään jokainen tänne maahantullut Turson pakolaiskaveri eikä heille ole tähän mennessä tullut mitään turvallisuuteen kohdistuvaa uhkaa tietämyksen perusteella, jonka Turso on itse tehnyt kaikille mahdolliseksi ja julkiseksi toisaalla.

YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma numero 1989 kesäkuulta 2011 velvoittaa Ruotsia, Suomea ja Liettuaa sekä kaikkia valtioita määrätietoisiin toimiin kaikkien resurssien lopettamiseksi terroristi Doku Umaroville ja tämän järjestölle ”Kaukasian emiirikunta”. Maanantaina 14. marraskuuta 2011 Venäjän pysyvä edustaja YK:ssa Vitali Churkin valitti turvallisuusneuvostolle, että Ruotsi ei ole vieläkään lopettanut Kavkaz-Centerin toimintaa. Terroristijärjestön työväline Kavkaz-Center on rekisteröity Ruotsiin, riskit on hajautettu ja serverit sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa ja Liettuassa. Kavkaz-Centerin kustantajana toimii suomalainen Mikael Storsjö, joka pitää toimistoaan osoitteessa Bulevardi 2, jossa työskentelee myös Kavkaz-Centerin webmaster Islam Matsiev.

12. syyskuuta 2012 kello 18:44 Mikael Storsjö päätti kirjoittaa hyvin valheellisen panettelukirjoituksen Aleksanteri-listalle. Turson kirjoitukselle ilmeinen innoitus syntyi kommenttikirjoituksestani, jonka olin vähän aiemmin laittanut mainitulle listalle, koska eräät kirjoittajat, kuten Jarmo Koponen, leimasivat venäläistä mediaa epäluotettavaksi. Huomautin varovaisesti, että ei pidä innostua moitteissa venäläistä mediaa vastaan: suomalainen media ei ole osoittanut oikeusasioiden uutisoinnissa sen parempaa osaamista, tuskin edes venäläisen median veroista.

Hän uskoo, että itsepintainen kiistäminen auttaa eikä tosiasiat paljastu. Käyn nyt seikkaperäisesti läpi Storsjön valheet, koska nämä valheet osoittavat samanaikaisesti millaisesta valheiden kanavasta on kyse Kavkaz-Centerissä.

Mikael Storsjö kirjoittaa aivan oikein, että olen ”liperitön ex-pappi”, vaikka tuskin hän kirjoitti määritelmää kohteliaisuutena. Storsjön mukaan osoitan viestissäni ”oivallisesti miten käy, kun lehdistössä laaditaan kirjoituksia nojautuen epäluotettaviin lähteisiin ja ilman pätevää lähdetutkimusta”. Tehdään siis nyt niin, että otetaan lähteet esiin!

Storsjö ei mitenkään osoita syytettä suomalaisen median epäluotettavuutta vastaan, vaikka juuri siihen pitäisi osoittaa kritiikki. Storsjö ei määrittele, mikä on pätevää lähdetutkimusta, mutta tässä vastauksessani otan lähteeksi kopiot (jpg-kuvat) maahantulijoiden omista kuulustelulausunnoista maahantulohaastatteluissa, joita he ovat antaneet poliisille tai rajavalvontaviranomaisille. Tämä aineisto on myös osa Mikael Storsjön rikosasian esitutkinta-aineistoa, joten on aivan varmaa, että Storsjön tiedossa tämäkin aineisto on.

En puutu Storsjön itsepintaiseen vakuutteluun viattomuudestaan, sillä hovioikeus on todennut hänet rikolliseksi ja syylliseksi, jonka tähden hänelle tuomittiin (ehdollinen) vankeusrangaistus ja oikeudenkäyntikulut ja asianajokulut maksettavaksi. Tämä on viimeisin tuomio, jonka suomalainen riippumaton oikeuslaitos on antanut asiassa. Storsjö on valittanut asiassa Korkeimpaan oikeuteen, mutta ei ole suinkaan varmaa, että Korkein Oikeus ottaa valituspyynnön käsiteltäväksi ja että Korkein Oikeus muuttaa tuomiota. Riippumatta Storsjön oikeudellisesta tulevaisuudesta, esittelen nyt asioita dokumenttien valossa, jotta Storsjön performanssin ympärillä faktat eivät hämärtyisi.

Vänrikki Stooliin liittyviä tarinoita en nyt kertaa, vaikka Storsjö ilmeisesti tykkää tuosta kirjallisuudesta. Ehkä hän uskoo runoilun auttavan, kun dokumentit eivät ole hänen puolellaan. Sitä vastoin Storsjö valehtelee, kun hän väittää: ”Molari on saattanut julkisuuteen Venäjälle ’tietoja’ että Dokka Umarov on Suomessa, välillä myös Movladi Udugovia on bongattu Helsingin keskustassa..)” (Storsjö, Aleksanteri-lista, 12.9.2012 klo 18:44). Itse asiassa tuollaisen väitteen on saattanut Venäjälle tai ylipäätänsä mihinkään tietoon Storsjön Kavkaz-Center valheellisessa uutisoinnissa, kun se on halunnut luoda pilkallisen halventavan kuvauksen minusta ja minun hulluudestani.

Yhtä väärää tietoa on se, että Suomeen olisi saapunut yksikään terroristi – estäähän jo lainsäädäntö nk. poissuljennan myötä että rikoksentekijälle myönnetään turvapaikka”, Mikael Storsjö kirjoittaa valheellisesti, koska hän tietää totuuden toisenlaiseksi (Storsjö, Aleksanteri-lista, 12.9.2012 klo 18:44). Mikael Storsjö väistämättä tuntee herran Aslanbek Hanchukaev (Асланбек Аптиевич Ханчукаев, synt. 25.02.1981). Interpolin etsintäkuulutuksessa hän esiintyy 13 syyskuuta 2012 kello 11:20 yhä edelleen hyvin komeasti. Interpolin sivu http://www.interpol.int/Wanted-Persons/(wanted_id)/2007-38327 on omistettu kyseisen henkilön kansainväliselle etsintäkuulutukselle terrorismin rikosten johdosta.


Interpol on etsinyt häntä mm. murhasta, terrorismista, laittomasta rajanylityksestä, ryöstöstä. Tämä mies on ollut terroristi Ruslan Gelaevin (Руслан Германович Гелаев) jengin jäsen, mutta Kavkaz Center on viitannut häneen "asiantuntijana" arvioissa Suomen tilanteesta.ja Interpolin etsimä mies esiintyy gruusialaisen Pik-TV:n haastattelussa Mikael Storsjön toimiston katolla (Bulevardi 2, Helsinki).


Mikael Storsjö jatkaa röyhkeää valehteluaan Aleksanteri-listalla myös edellä mainitun selvän kiistämisensä jälkeen: ”Ei Suomessa ole ketään Junus Matsievin siskoa tai veljeä” (Storsjö Aleksanteri-listan kirjoituksessaan).

Mikael Storsjö rikosasian esitutkinta-aineistosta näkyy, että Islam Matsiev on lähtöisin osoitteesta Starye Ataqi, Centralnaya str. 49, missä samassa osoitteessa asuivat yhtä aikaa Junus Jusupovits Matsiev – Shamil Basajevia palvellut Beslan-terrori-iskun radiomies ja terroristin sisko, joka saapui Islam Matsievin kanssa yhtä aikaa Suomeen Storsjön järjestämässä maahantulossa. Edelleen tiedetään, että Islam Matsiev on itse toiminut myös radiomiehenä, mutta ei tiedetä, kuka oli se radiomies ja Junus Jusupovitsin toveri, joka katosi Beslanin iskusta.

Tarkemmin ottaen Junus Jusupovits Matsiev on Islam Matsievin pikkuserkku, joka asui samassa osoitteessa. Islam Matsiev teki tämän pikkuserkkunsa kanssa myös yhdessä Venäjän sisäiset passit vuonna 1998, ja elivät samanaikaisesti niin Bakussa kuin Turkissakin – ja Islam Matsiev työskenteli Doku Umarovin serkkumiehen Musa Ataevin hyväksi. Musa Ataev järjesteli Doku Umarovin kansainvälistä rahoitusta. Kun Musa Ataev kuoli, niin Doku Umarov soitti henkilökohtaisesti Musa Ataevin leskivaimolle. Musa ja Doku tekivät nuoruuden vuosina yhdessä murhan ja ryöstön. Islam Matsiev saapui kuolleen serkkunsa Imran Istapevin passilla. Mainitusta Imran Istapevista on myös Beslanin terroristi Junus Jusupovits Matsiev kirjoittanut Kavkaz chatin sivuilla, joita Islam Matsiev ylläpitää yhä edelleen. Junus Matsievin sisko Eset kertoo 13.10.2009 kello 11:50 kuulustelupöytäkirjan mukaan, joka on siis osa Storsjön esitutkinta-aineistoa, että hänen veljensä nimi on Junus ja sedän nimi on Bilan Matsiev. En mitenkään ymmärrä, miten tämä asia olisi ongelma tai häpeä, jonka Turso tahtoo itsepintaisesti kiistää, vaan eikö Turso nimenomaan kunnioita näiden ihmisten elämää ja saavutuksia. Sitä paitsi nämä tosiasiat ovat sekä suomalaisten että venäläisten viranomaisten varmassa hyvässä tiedossa.

Eset Matsiev kertoo, että hänen serkkuveljensä on Islam Matsiev, isän vanhemman veljen poika. Julkisessa aineistossa ja sukulaissuhteissa ei voi olla luonnollisen ymmärryksen mukaan mitään hävettävää, mutta Storsjö päättää kaikesta huolimatta valehdella ja kiistää ilmeiset dokumentoivat faktat. Sopii ihmetellä Storsjön tarkoitusperiä. Olen koonnut joitakin tärkeitä dokumentteja ja linkkejä Islam Matsievin (Islam Matziev, Adam Tumsoev) julkisesta toiminnasta blogiini 12. toukokuuta 2012.

Mikael Storsjö pyrkii oman valheensa avulla esittää, että minä olisin valehtelija, kun Turso kirjoittaa Aleksanteri-listalla: ”Suomessa ei ole Shamil Basayevin kasvattia”.


Laittoman maahantulon järjestämiseen liittyvä esitutkinta-aineisto paljastaa, että kansainvälisesti etsityn terroristijohtajan, Beslanin koulutragedian suunnittelijan Shamil Basajevin serkkupoika Abdulkhamid Mechiev (Denis Berkan) järjesti perheelleen maahantuloja yhdessä Storsjön kanssa; syyttäjä vei sittemmin Storsjön rikosasian hovioikeuteen, mutta Denis Berkanin asioita ei viety hoviin. Basajev (Basaev, Basayev) kasvatti nuoren Denis-pojan ja Basaevin määräämät henkilöt rahoittivat - myös Al-Qaidan terrori-iskuihin tukea antaneen - IHH:n välityksellä Denis-miehen elämän Turkissa. Kuvassa Denis Berkan Vantaalla käräjäoikeudessa, kun samaan aikaan myös Mikael Storsjö istui samaisessa salissa syytettynä rikoksesta.

Varmasti Storsjö siis tietää ja tuntee tämän Shamil Basajevin serkkupojan niin kuin myös Shamil Basaevin siskon Khalipatin (s. 4.6.1966), jonka kuulusteluaineisto on osa Storsjön rikoksen esitutkinta-aineistoa. Tämä Khalipat kertoo, että hän muutti äitinsä, Basajevin vaimon, Basajevin nuorimman veljen vaimon, tyttärensä ja edellä mainitun Mechievin perheen kanssa Tshetsheniasta pois Georgian kautta eteenpäin. Tämä porukka saapui siis Suomeen.

Mikael Storsjö kirjoittaa edelleen, että Suomessa ei ole ”ex-puolustusministerin perheenjäseniä”. Suomessa asuvan Islam Mahaurin veli toimi Doku Umarovin ”puolustusministerinä”.


Islam Ruslanovits Mahauri oli läheinen Musa Itajev (Ataev)-nimisen miehen kanssa, jota Mahauri luonnehtii Umarovin ”viralliseksi” edustajaksi Turkissa. Mahauri keräsi IHH-verkoston avulla rahoitusta Umarovin joukoille. Omien sanojensa mukaan kymmenet tuhannet dollarit olivat joillekin pieni raha, kun nämä lähettivät Umaroville tukea Englannista, Ranskasta, Dubaista, Turkista ja Yhdysvalloista. Mahauri kuuluu Storsjön ydinjoukkoon Suomessa. Ingusian emiirina tunnettu Azamat Makhauri (Mahauri; Азамат Махаури) ja Doku Umarovin puolustusministerinä tunnettu Rustam Makhauri (Mahauri; Рустам Русланович Махаури ) olivat myös osallisia Ingusian presidentin Yevkurovin murhaan. Islam Mahauri tuli Suomeen väärällä Islam Taramovin-passilla. Kuten Umarovin ex-puolustusministerin Mahaurin isännimi Ruslanovits osoittaa, niin Suomen Islam Mahaurilla on sama isä. Rustam Mahauri on kuitenkin saatu kiinni ja hänestä on tullut hyvä mies taistelussa Umarovin terroristeja vastaan. Sitä vastoin pikkuveli Azamat Mahauri on jo kuollut. Tämä nuorempi veli Islam Mahauri on hyvinkin Suomessa, koska hän teki jopa rikosilmoituksen minua vastaan, koska olin kertonut nämä julkiset tiedot ja tulkinnut niitä eri näkökulmasta kuin ilmeisesti Kavkaz-Centerin liittolaiset tahtoisivat. Asiassa ei koskaan käynnistetty rikostutkintaa (16.12.2011; No. E 12/274). Isoveli, ex-puolustusministeri Rustam Mahauri on kunnian mies nykyään ja samaa voi toivoa myös pikkuveljestä Islam Mahaurista, jonka Turso varmasti tuntee. Ihmisillä on oikeus kunniallisesti kääntyä pois saatanallisesta flirttailusta terroristien kanssa ja Kavkaz-Centerin kanssa.

Mikael Storsjö turvautuu Aleksanteri-listalla sekaannuksen vauhdittamiseksi runoihin ja värikkääseen kieleen. Hän leimaa minun ”ryhtyvän kiihotukseen kansanryhmää vastaan tavalla joka on ominaista Molarin omissa kirjoituksissaan Vähemmistövaltuutetunkin mielestä”. Storsjö jättää mainitsematta, että kaverinsa tutkintapyyntö ei johtanut koskaan mihinkään syytteeseen tai rikosoikeudenkäyntiin. Juuri noiden käsitteiden tutkintapyyntö, syyte ja rikosoikeudenkäynti sekä rikostuomio hallinnassa Storsjö ei ole erityisen täsmällinen.

Storsjö väittää, että ”minua kohtaan Molari et consortes ovat tehneet kai toistakymmentä tutkintapyyntöä, joista yksikään ei ole ylittänyt edes poliisin tutkintakynnystä”. En kylläkään tiedä, mihin Storsjö perustaa kyseisen väitteensä ja mitä asioiden luonne mahdollisesti kertoisi.
(1) Olen jättänyt rikosilmoituksen – en tutkintapyyntöä -, koska Kavkaz-Center julkaisi törkeästi kunniaani loukkaavia tekstejä satoja. Niiden mukaan olisin aivovammainen skitsofreenikko ja pedofiili terroristi, joka on ollut useita kuukausia Pietarissa mielisairaalassa, syö psyykelääkkeitä ja käy tappamassa Oslossa tiettyjä tyyppejä. Kun Oslossa en ole käynyt koskaan, en ole koskaan syönyt psyykelääkkeitä enkä ole koskaan ollut mielisairaalassa, niin tuollainen kansainvälinen uutisointi pitäisi mielestäni arvioida rikosoikeudellisesti. En ole saanut Tammisaaressa jättämästä rikosilmoituksesta vielä mitään vastausta, vaikka aikaa on kulunut jo puolitoista vuotta. Aineistoa jätin yli 100 artikkelin verran.
(2) Olen jättänyt rikosilmoituksen lievästä pahoinpitelystä ja syrjinnästä, koska Mikael Storsjö tarttui Finrosforumin vuosikokouksen edellä minuun kiinni, väkivalloin vei kamerani ja esti julkiseen tilaisuuteen pääsyn minulta. Syrjinnästä en ole saanut vastausta poliisilta.
(3) Olen jättänyt rikosilmoituksen Kavkaz-Centerin kahden ensimmäisen sellaisen kirjoituksen johdosta, joissa sivusto leimasi minua kgb-agentiksi ja terroristiksi, mutta poliisi päätti tutkinnan rajoittamisesta kustannussyistä, koska Storsjö ja poliisi eivät tiedä, kuka vastaa noiden loukkaavien, valheellisten kirjoitusten kirjoittamisesta. Muita rikosilmoituksia en ole jättänyt.

Storsjö kirjoittaa, että ”viime aikoina on tosin saattanut huomata, ettei Molarin juttuja enää juuri lainkaan julkaista Venäjällä, saipa hän potkut RT-kanavastakin”. Storsjö ei luonnollisesti tiedä asioiden todellisia luonteita, mutta hän kirjoittaa omiansa yhdistäen arvauksia ja viitteitä. Minulta on edelleen joskus pyydetty juttuja, mutta en ole halunnut kirjoittaa mitään, koska kirjoittajapalkkiot olisivat minimaaliset tai olemattomat, - ja ennen kaikkea minä en ole kokenut mitään erityistä kirjoitettavaa. En ole aiemminkaan erityisemmin ollut esillä Venäjän mediassa tai muussakaan mediassa, joten tämä "hiljaisuuteni" ei ole mitenkään poikkeavaa.

Olen tehnyt sen johtopäätöksen, että enää en ilmaiseksi toimi ja kirjoita, koska oma taloudellinen selviytyminen on niin uhattu. Kukaan ei ole estänyt artikkeleiden julkaisemista jos niin tahtoisin. Äskettäin sain kutsun luennoimaan Venäjälle, mutta en voinut nyt vastata niin kuin aiemmin olisin vastannut: nyt ei ole työttömänä varaa ja mahdollisuutta matkustella Venäjälle, kun aiemmin palkka oli riittävä matkakulujen, viisumikulujen ja muiden kustannusten maksamiseen. Työttömän pitää olla myös kotimaassaan työmarkkinoiden käytettävissä. Mitä tulee RT-kanavaan, niin todellakin osansa määräaikaiseksi jo aiemmin sovitun kirjoittamisperiodin päättymisellä – tai sen jatkumisen estymisellä – on Suomen ulkoministeriöllä, joka lähetti vaativaa postia Suomen Moskovan suurlähetystön kautta RT-kanavalle. ”Potkut” ovat kylläkin värikäs ja vauhdikas ilmaus suhteelle, jonka luonteesta Storsjö ei tiedä mitään tai ainakaan riittävästi. Tietysti olen pettynyt, että en voinut jatkaa kirjoittamista kauempaa, sillä olisin halunnut tästä kirjoittamisesta itselleni ansiotulon, mutta sellaiseen ei ollut valitettavasti edellytyksiä kanavan omien kavereiden palkkatarpeiden johdosta.

Tässä asioittensa puolesta argumentoi omien sanojensa mukaan äärimmäisen raitis mies, joka omien sanojen mukaan ei myöskään valehtele. Katsoin monta kertaa Turson nenää, ja totesin, että ei se näytä kasvaneen pitkäksi eikä korvatkaan näytä heiluvan. Miten on siis (tosi)asioiden laita?. . . . . . . .
_ _ _ _
Juha Molari Юха Молaри
pitkäaikaistyötön (elää Kelan peruspäivärahalla),
GSM +358 44 275 8284
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html