maanantai 29. lokakuuta 2012

Molari kirjoitti Suojelupoliisille ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle terroristijärjestö Kaukasian emiirikunnan äänitorven tuoreimmasta rikoksesta
YK:n turvaneuvoston pakotteiden määräyksissä ankarasti kansainvälisesti kielletty terroristijärjestö Kaukasian emiirikunta jatkaa julkista toimintaansa Suomen ja Ruotsin suojeluksessa. Järjestö on ilmoittanut tukensa suomalaiselle ex-kohukonsuli Simo Pietiläiselle. Suomalaisruotsalainen webkeskus on Kaukasian emiirikunta –terroristijärjestön ja sen bandiittipäällikkö Doku Umarovin virallinen äänitorvi, joka on osa moni-ilmeistä kansainvälistä Al-Qaida –verkostoa. YK on tämän selväpiirteisesti määritellyt sanktioissaan. Mikael Storsjö on kyseisen sivuston omistavan ProCaucasus-yhdistyksen puheenjohtaja ja sivuston kustantaja; Islam Matsiev on sivuston webmasteri. Molemmat asuvat Suomessa ja työskentelevät Storsjön toimistossa osoitteessa Bulevardi 2, Helsinki.

Simo Pietiläinen oli esittänyt Paavo Salosen asiamiehenä perusteettoman uhkavaatimuksen, että minun pitäisi poistaa venäläiselle VKontakte-sivustolle lataamani suomalaisen kirjakaupan julkinen kirjamainos. Tämä kirjaesittely koski dosentti Johan Bäckmanin kirjoittamaa kirjaa ”Tapaus Anton”. Bäckmanin kirjan kannessa näkyi osa Venäjän Federaation passista. En ollut tehnyt kirjakaupan kirjaesittelyä. Simo Pietiläinen ja Paavo Salonen tahtoisivat salata mainitun oikeudellisen tosiseikan pienen pojan Venäjän kansalaisuudesta.

Venäjän Federaation mukaan Rimma Salonen on poikansa huoltaja, joten venäläiselle palvelimelle kopioima kirjaesittely ei voi senkään vuoksi olla Simo Pietiläisten perusteltujen vaatimusten kohteena. Minähän en ole luonut kirjaesittelyä, vaan olen pelkästään toistanut yleisesti tunnetun kirjaesittelyn blogissani kuvallisesti ja kirjallisesti. Fyysisesti kuva sijaitsee venäläisellä VKontakten-palvelimella. Pahamaineinen Kaukasian emiirikunta –terroristijärjestö on webkeskuksensa kautta antanut eilen varauksettoman tukensa suomalaiselle ex-konsulille ja tämän vaatimuksille. Tuossa yhteydessä Storsjön ja Matsievin hallinnoima ja kustantama sivusto sortui myös rikolliseen kirjoitteluun minua vastaan.

Sivuston rikollisen kirjoittelun johdosta olen painottanut tänään Suomen eduskunnan oikeusasiamiehelle lähettämässä täydennyksessä kanteluuni ja yhteydenotossani Länsi-Uusimaan –poliisille sekä Suomen Suojelupoliisille seuraavaa:

Haluan painottaa, että rikostutkimuksen käynnistäminen olisi merkittävä seikka todistajia kuulustelemalla, koska todistajilla on väistämättä tietämys rikollisista, jotka loukkaavat törkeästi kunniaani. Todistajien asema on sivuston kustantajina ja webmastereina senkaltainen, että heillä on väistämättä tietämys kirjoittajista, olivatpa nämä missä tahansa maailmaa. Eilen 28.10.2012 kyseinen Kavkaz-Center esitti erittäin luokkaavan venäjänkielisen uutisen, jonka mukaan minuun liittyisi "agenttina" toiminnan lisäksi myös "toinen rikos", pedofilia! Ei kai tällaista uutistoimintaa pidä sallia ilman rikosoikeudellisen vastuun vakavaa selvittämistä. Siksi tiedustelen Eduskunnan oikeusasiamiehen avulla, millä tavalla Suomen poliisi voisi vakavasti paneutua tuohon kirjoitteluun, jonka web administraatio ja johto ovat Suomessa pysyvästi asuvien henkilöiden vastuulla.


. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html