maanantai 22. lokakuuta 2012

Pari persua mahtuu hyvin Bäckmanin imussa julkisuuteen ja kunnallisvaltuustoihin

Vanha tuttu Kari Silvennoinen on avustamassa persujen Ilpo Heltimoista, joka teki tutkintapyynnön Johan Bäckmanista maanpetosväitteellä. Silvennoinen tunnetaan myös ProKarelian aktivistina, hän teki aikoinaan valheellisen väitteen poliisille ja tuomiokapitulille, että olisin osallistunut Tampereella mielenosoitukseen liperit liehuen ja häntä solvannut pappispuvussa. En ollut pappispuvussa enkä solvannut ketään. 

Kuva on Kapon vuosiraportista. Viron turvallisuuspalvelu Kapo osoitti tällä
myötämielisyyttä ProKarelian revansistisia pyrkimyksiä kohtaan. ProKareliaa
johtanut mies on tiettävästi Tallinnassa jonkinlaista puulelukauppaa
pitävä (pitänyt) Veikko Saksi. Tämä valokuva on otettu huhtikuussa
2009 Tampereella,  jossa ihmisoikeusaktivistit vastustivat
ProKarelian vihakampanjaa  ja The Soviet Movie- elokuvakiertuetta.
Silvennoinen ja ProKarelian intoilija Veikko Saksi kantelivat tuolloin yhdessä Espoon tuomiokapitulille, joka sitten rankaisi minua: koko kantelu lähti siis liikkeelle valheesta eikä kapituli koskaan tahtonut selvittää totuutta, vaan keksi omatoimisesti yhä uusia asioita, joita voisi ehkä selvittää Molarin Venäjä-suhteista. Olin silloin ja olen edelleen sitä mieltä, että ProKarelian The Soviet Story -kiertueella on perverssi sadistinen tendenssi. Sitä ei olisi saanut sanoa ääneen täysin ei-kirkollisessa  tilaisuudessa siviiliasussa. Suomessa on edelleen kypäräpappiperinne, jos aikoo kirkkoherrana säilyä virassa.

Silvennoinen pillastui minuun tosiasiallisesti, koska hän sai Asianajajaliitosta varoitusrangaistuksen, sillä minä olin kannellut häntä vastaan asianajajan epäasiallisen menettelytavan johdosta, kuten Asianajajaliitto ja Hovioikeus totesivat yksimielisesti Silvennoisen viaksi. 

Nyt Silvennoinen ja Heltimoinen ovat löytäneet toisensa, kun yrittävät yhteisvoimin iskeä kohudosentin nurin - tai järjestävät Heltimoiselle näkyvyyttä kunnallisvaaleja varten. Onhan se niin tietysti, että pari persua mahtuu hyvin Bäckmanin imussa julkisuuteen ja kunnallisvaltuustoihin.


. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html