keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rakennusmestari lähetti valokuvaajan talon alaovelle


Muuan pääkaupunkilaisseudun rakennusmestari lähetti kaverinsa valokuvaamaan ”ihan sattumalta” tämän talon alaovea. Mainittu henkilö julkaisi myös kuvia tästä asunnosta ja portaasta.

Poliisi tutkii tämän rakennusmestarin rikollista kunnianloukkausta minua vastaan.  Niin sanotun identiteettirikollisen toiminta oli hyvin samansisältöinen ja samanaikainen kuin nimeltä mainitsemattoman rakennusmestarin. Identiteettirikollinen oli julkaissut myös tämän talon valokuvan ja kirjoittanut ”valemuutostani” Vantaalle. Hän oli luvannut myös minun nimissäni "itsemurhaa", "perhemurhaa" ja kaikenlaista muuta röykeästi loukkaavaa.

Valokuvaaminen mainitussa osoitteessa tapahtui heti rikosilmoituksen tultua julkiseksi. Eilen jätin rikosilmoituksen vantaalaista rakennusmestaria vastaan, koska tämä esitti tarkoituksellisesti valheellisia väitteitä työkyvyttömyyseläkkeestäni (en ole millään eläkkeellä), manipuloi Facebook-profiilini kuvaan valheelliset loukkaavat vuorosanat minulle jne.

Tietysti sopii kysyä, että onko valokuvaamisella joku suurempikin viestinnällinen tarkoitus. Minun on vaikea ymmärtää mitään suurempaa viestinnällistä tarkoitusta. En arvuuttele tarkoitusta, mitä tämä pyöreä poika on aivoissaan kehitellyt.

 Olen käsitellyt rakennusmestarin julkaiseman valokuvan naamarinpoisto –ohjelmalla ja niin sain poistettua kuvasta hänen lähettämänsä kaverin varjot valokuvasta. Niin joku tunnistamaton pyöreä poika tuli itse kuvaan entistä komeammassa kehossaan. Ilmeisemmin pyöreä poika vain miettii, mistä saisi lisää pullaa ja pulloa (kaljapulloa). Tuollaiset pojat pitää ottaa huumorilla, mutta päin kasvoja ei ole kuitenkaan kohteliasta nauraa heillekään.

Tuollaiset tyypit hiippailevat valokuvaamassa yksityisihmisten kotien alarappuja. Tämä ei ole ainutkertainen tapaus.



. . . . . . . .



Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html