sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tunnustin tänään syntini, mutta en ärtymystä suomalaisruotsalaista vihakoplaa vastaan, koska ärtymykseni on jaloa ja pyhää


Otin velkaa DNA-puhelinliittymästä ja matkustin Hietaniemeen Pyhän Nikolauksen kirkkoon jumalanpalvelukseen (matkat maksoivat edestakaisin 4,40 e, mutta maksan ensi kuussa takaisin puhelinmaksun yhteydessä).

Jos Venäjän ortodoksinen kirkko saisi jo vihdoin tämän Nikolaus-Ylösnousemisen kirkon Itäkeskukseen, niin köyhänä miehenä voisin käydä kirkossa paljon useammin. Valitettavasti suomalaisia jarrumiehiä ja -naisia on ollut kovasti milloin mistäkin tekosyystä. Venäjän ortodoksista kirkkoa ei tahdota ehkä nähdä palvelemassa meitä suomalaisia ja Suomessa asuvaa venäläistä uskovaa seurakuntaa. Pyydän paljon rukouksia, jotta saisimme vihdoin tämän kirkon. Siitä olisi paljon iloa kaikenikäisille ihmisille. Minäkin voisin tehdä 4,40 euroa kunkin viikonlopun aikana vähemmän velkaa, jos saamme tämän kirkon!

Jumalanpalvelus alkoi tavanmukaisesti henkilökohtaisella ripillä. Tämä on erityisen hyvä käytäntö Venäjän ortodoksisessa kirkossa. Silloin saa kohdata henkilökohtaisesti papin ja saa henkilökohtaisesti kertoa murheensa. 

Minä tunnustin tällä kertaa syntini - niin kuin voin tunnustaa myös blogissa julkisesti – että olen ollut kateellinen siinä, miten Suomi ilman natsismia järjestön puheenjohtaja Petri Krohn on voinut matkustaa hienoissa konferensseissa ulkomailla ja on tehnyt tarkkaavaista analyysiä yhteiskunnallisista ilmiöistä sekä miten dosentti Johan Bäckman on taitava asiassaan. En sanonut näiden herrojen nimiä, mutta kerroin murheeni kateudesta ystävieni menestystä ja osaamista kohtaan. Tietysti olen samanaikaisesti erittäin iloinen, että Petri ja Johan osaavat olla toimeliaita ja osaavia, mutta joka hetki mieltäni pimentää tietämys, että minä en voi edes matkustaa monta kertaa Itä-Helsingistä Helsingin keskustaan vähävaraisuuteni johdosta. Tänään tein siis 4,40 euroa velkaa DNA-puhelinliittymän avulla, jotta pääsin kirkkoon! Jumalanpalveluksessa tyhjensin rahakukkaroni viimeisistä rahoistani: pikkukolikoita olin löytänyt vain 1 euron 15 senttiä. Nyt minulla ei ole pienintäkään senttiä, kunnes keskiviikkona saan rahaa. Ymmärrän psykologisesti, että tiukka taloustilanteeni aiheuttaa ärtymystä, mutta en tahtoisi kateellisuuden häiritsevän mitenkään sitä ihailua, jota koen tovereiden osaamisesta ja toimeliaisuudesta.

Mahdollisesti kateellisuuden rinnalla koen myös närkästymistä jatkuvasta solvaamisesta, jota kaikesta köyhyydestäni ja osattomuudestani huolimatta saan yhä edelleen osakseni. Varhain tänä pyhäpäivänä eräs suomalaisruotsalainen vihakopla julkaisi ”uutisensa” dosentti Johan Bäckmaniin liittyvästä suomalaisesta ajankohtaisesta keskustelusta. Suomalaisruotsalainen vihakopla kirjoitti venäjänkielisessä tarinassaan 50 % dosentti Bäckmanista, mutta tarinan loppuosa 50 % oli tarinointia minusta, vaikka minulla ei ole mitään tekemistä käsillä olevan uutisen kanssa. Vihakopla jatkaa solvaamista, vaikka olen täysin marginalisoitu ihmisparka Suomessa. Vihakopla itsekin väittää minua täysin marginalisoituneeksi mitättömyydeksi niin Venäjällä kuin Suomessa, mutta siitä huolimatta he jatkavat kirjoittamistaan minua vastaan sielläkin, missä ei ole minusta kysymys.

Edellä mainitun suomalaisruotsalaisen vihakoplan nettisivusto on YK:n turvallisuusneuvoston pakotteiden vastainen, mutta Suomessa ja Ruotsissa ei ole piitattu mitään YK:n velvoittaville määräyksille. Vihakoplan toimintaan osallistuvat jopa eräät etsintäkuulutetut henkilöt. Vihakoplan ympärillä häärii myös muita merkillisesti profiloituja tyyppejä: Beslanin kouluun tehdyn hirmuteon terroristipäällikön sisko ja serkku (ottopoika), terroristipäällikön turvamiehen ja terrori-iskun radiokoordinaattorin sisko ja serkku (”iso veli”), terroristi Doku Umarovin ”puolustusministerin” vanhemmat ja veli (rahoituskoordinaattori) jne. Vihakoplan nettisivustoa kustantaa vankeuteen tuomittu suomalaisruotsalainen mies, jonka merkillisyyksiä tunnetaan pitkältä ajalta. Vihakoplan nettisivuston kustantaja ei ole itse kirjoittanut venäjänkielistä juttua, koska hän ei merkillisesti oppinut venäjää ilmeisen lyhytaikaiseksi jääneessä avioliitossaan, joka hänellä oli venäjänkielisen naisen kanssa. Tämä venäjänkielinen nainen oli sivistynyt, kaunis ja nuori, mutta mainittu kustantaja ei tunneta mistään potenssista ja sen mukaisista hedelmistä mainitun naisen kanssa. Tämä nainen tunsi hyvin kyseisen vihasivuston edellisen päätoimittajan. Poliisin dokumenttien mukaan nuori kaunotar ja tämä suomalaisruotsalainen vanha mies asuivat myös varsin merkittävän ajan ns. avioliitostaan eri osoitteissa. Sittemmin vanha mies löysi ikätoverinsa, edellistä vaimoaan huomattavasti tanakamman ja vähemmän oppineen naisen vaimokseen. Ilmeisesti tämä vaimo on järjestysluvussaan 3. tai jo suurempi. Siinä olen tyytyväinen, että he löysivät toistensa kaltaiset, kun edellinen liitto oli solmittu ilmeisen väliaikaiseksi. Kuka siis kirjoitti venäläisen tekstin? Sitä kustantaja ei itsekään tiedä omien sanojensa mukaan (sopii uskoa, jos joku uskoo lentäviin lehmiin ja joulupukkiinkin).

Vihakoplan teksteissä on tyypillistä, että niihin poimitaan joku niin sanottu uutinen pohjaksi, mutta sitten luodaan merkillisiä lauseita ja tulkintoja asiasta. Tämän jälkeen sepitetään koko joukko fiktiivistä juttua uutisen yhteyteen. Lopputuloksena on vihakoplan valheiden verkosto, aidosti paholaisen palveluksessa. Synnintunnustuksessa en tunnustanut mitään syyllisyyttä ärtymyksestä, jota koen mainittua vihakoplaa vastaan. Ärtymykseni on vilpitöntä, jaloa, pyhää ja oikeamielistä, ei lainkaan syntiä. Välinpitämättömyys olisi syntiä.. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html