torstai 22. marraskuuta 2012

Anna Kislichenko moittii Finrosforumin russofobiaa. Russofobit saavat moitteita venäläisen Vanhempien komitean johtajalta


Venäläisen Vanhempien komitean АРКС   projektikoordinaattori Anna Kislichenko (Анна Кисличенко) on reagoinut voimakkaasti suomalaiseen russofobiaan. Hän moittii Finrosforumin harjoittamaa ”balkanisoimishanketta”, kun hän kirjoittaa Heidi Hautalan, Tarja Kantolan, Mikael Storsjön ja Kerkko Paanasen vihaohjelmasta, jota nuo harjoittavat Venäjää vastaan.

Kuva: Anna Kislichenko tiukka kirjoitus suomalaisia russofobeja vastaan

Kislichenko kuvailee Kavkaz-Center –terroristisivuston toimintaa tuohon edellä kuvattuun hajottamis- ja vihaohjelmaan liittyväksi työvälineeksi. Erityisesti tulevat ilmi nimet Shamil Basajev, Doku Umarov ja Kavkaz-Centerin webmaster Islam Matsiev.

Kislichenko liittää russofobisten toimien yhteyteen kriittisen arvion mediaseminaarin ”Rikkoutuneet peilit” suomalaisista järjestäjistä ja toimijoista. Erityisesti hän mainitsee esimerkkeinä Jarmo Koposen ja Timo Vihavaisen.

Anna Kislichenko on kiinnostava yhteiskunnallinen vaikuttaja, lapsi- ja perheoikeuksia ajavan ”Vanhempien komitean” projektikoordinaattori. Yhdistys kuuluu myös Venäjän ortodoksisen kirkon Armo-ohjelmaan.

. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html