maanantai 19. marraskuuta 2012

Gmail tunnistaa ProKarelian ja Veikko Saksen Karjalan kuvalehti –jutut roskapostiksi


Gmailissa on automaattinen järjestelmä, joka auttaa havaitsemaan roskapostin tunnistamalla viruksia ja epäilyttäviä viestejä, etsimällä viesteistä toistuvia muotoja ja opettelemalla millaisia viestejä kaltaisesi Gmailin käyttäjät yleensä merkitsevät roskapostiksi.

Kuva: Gmail tunnistaa automaattisesti ProKarelia -viestit
haitallisiksi ja epäilyttäviksi
Gmail käyttää automaattista roskapostien havaitsemisjärjestelmää, jonka avulla se analysoi kaavoja ja ennustaa, minkä tyyppiset viestit ovat vilpillisiä tai mahdollisesti haitallisia.

Samankaltaisuus muiden roskapostien tai tietojenkalasteluviestien kanssa, joka perustuu seikkoihin kuten käsiteltävä aihe, elementteihin kuten oikeinkirjoitus ja ulkoasu sekä epäilyttävät liitteet.

ProKarelian tyypilliset viestit on tiedetty jo kauan aikaa vilpillisiksi ja mahdollisesti haitallisiksi. Nyt myös gmail tunnistaa automaattisesti ProKarelian viestit epäilyttäviksi ja sijoittaa ne roskaposteihin. Veikko Saksen lähettämä sähköposti 19.11.2012 kello 16:12 meni automaattisesti roskapostikansioon.

Onnittelen itseni ja vapaan suomalaisen yhteiskunnan sekä Pariisin rauhansopimuksen nimissä gmailin roskapostien havaitsemisjärjestelmää edistyksellisyydestä ja kansainvälisten rauhansopimusten tunnustamisesta. Odotan edelleen, milloin Suomen valtiovalta ja PRH viranomaisvelvollisuutena toteaa mainitusta järjestöstä tämän saman, jonka gmailin roskapostien havaitsemisjärjestelmä on jo todennut.

Gmailin roskapostien havaitsemisjärjestelmä ei mitenkään arvioi epäilyttäiäksi tavanomaisia kunnioittavia viestejä veteraaneista tai vietejä, joissa ilmenisi kotipaikkamuistelua tai matkakertomuksia.


. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html