maanantai 26. marraskuuta 2012

Kavkaz-Center paljasti sisäpiiritietona mediaseminaarin järjestäjän Finrosforumin tavoitteet

Kuva: Terroristisivusto keksi tällä kertaa
tiedottaa, että Juha Molari
olisi CIA:n agentti

Eilen aamulla 25.11.2012 minut julistettiin kuolleeksi ja minulle sepitettiin jo muistokirjoitukset sekä julkaistiin hautakivi. Ja iltapäivällä tuolle kirjoittelijalle selvisi, että en olisi kuollut, vaikka hän ennätti jo aamulla pohtia, kuka kirjoittaa minun blogissani. Niin hän julisti iltamyöhällä, että olisin luvannut nyrkkeilyottelua, jotta hän saisi hakata minut sairasautoon. Lopulta Uusi Suomi poistu tuon tyypin nettisivuston valitukseni jälkeen – valitukseni tapahtui jo hyvissä ajoin ennen tilattua sairasautoa. Kiitos, että Markku Huusko ja Jarmo Koponen toimivat asianmukaisesti valitukseni jälkeen, vaikka Koposen kanssa näkemykseni poikkeavat melkoisesti, mitä tulee arvioihin Venäjästä.  


Kaiken lisäksi terroristisivusto Kavkaz-Center keksi eilen myöhään illalla kirjoittaa, että olisin CIA:n agentti, joka toki matkustaa säännöllisesti Venäjällä. Ja tänään sain tekstiviestin, että uusi Venäjän viisumikin on valmistunut. Noudan sen kuitenkin vasta joulukuussa, sillä minulla ei ole vielä rahaa maksaa viisumia. Aiemmin em. terroristisivusto on kertonut, että olisin KGB:n tai FSB:n agentti - joskus samaisen sivuston juttujen mukaan myös Mossadan agentti. Nyt olisin siis ilmeisemmin siirtynyt kokonaan uuteen leiriin. En tiedä, miten palkanmaksu muodostuu paremmaksi, jos olisin nyt CIA:n agentti. En ole tähän saakka saanut rahoja hurjan tärkeästä agentin hommasta, jota en ole edes tiennyt, että minulla olisi sellaista hommaa. 


Joka tapauksessa Doku Umarovin ja ”Kaukasian emiirikunnan” valtiollinen äänitorvi tiesi kertoa myöhään eilen illalla, mikä on Finrosforumin todellinen tavoite venäläissuomalaisessa mediaseminaarissa Särkyneet peilit. Tässä tiedossa sivusto on varmasti luotettavampi informaation lähde kuin agenttitarinoinnissa. Kavkaz-Center webkeskuksen kustantaja on Finrosforumin sihteeri Mikael Storsjö ja webkeskuksen webmaster on myös Finrosforumin aktivisteja. Kavkaz-Center ja Doku Umarov ovat eräässä mielessä Suomen eduskunnan auditoriossa järjestettävän ”Särkyneet peilit” –mediaseminaarin järjestäjätahoja edellä mainittujen henkilösuhteiden tähden.


Kavkaz-Center ilmoittaa, että Finrosforum tahtoo Suomen eduskunnan auditoriossa mediakonferenssissa 3.-4.12.2012 puhuttavan minun ja ystäväni "rikollisesta agenttitoiminnasta". Itsekin olen paikalla - en CIA:n median, vaan venäläismedian virallisena edustajana.  Toistaiseksi venäläinen media ei tiedä riittävän hyvin, että Doku Umarov ja Kaukasian emiirikunta –terroristijärjestö ovat itse asiassa Finrosforumin partnereita, kun Finrosforum on järjestämässä mediaseminaaria. Finrosforumin taustoja ei ole riittävästi selvitetty venäläisille.


Ihan jännittävää tämä työttömän miehen elämä, vaikka olen koko päivän istunut kotona tai vain käynyt pojan kanssa pelaamassa jalkapalloa. Ja tänään jalkapallo onnistui todella hyvin. Pelasimme lähes kaksi tuntia. Todellista agenttielämää! Elämästäni ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.Olen kertonut edellisinä päivinä järjestäjähenkilöiden Timo Vihavaisen, Kerkko Paanasen ja Jarmo Koposen   tavoitteista dokumenttien valossa.  Nuo tavoitteet poikkeavat merkittävästi minun pyrkimyksistäni.

Kuva: Finrosforumin puheenjohtaja Kerkko Paananen, 
Finrosforumin sihteeri, Kavkaz-Centeirn kustantaja Mikael Storsjö ja 
Finrosforumin aktivisti, Kavkaz-Centerin webmaster Islam Matsiev 
valmistelevat mielenosoitusta pyhäinpäiväksi 2010 
Pohjan kirkolle Juha Molaria vastaan.
Jo ennen kuin Imarat Kavkaz julkisti myöhään eilen illalla sisäpiiritietona Finrosforumin pyrkimykset, ovat myös Info Finlandija –sivusto  ja Anna Kislichenko  sekä Rossiiskaja Vesti -lehti  oivaltaneet epäillä mediakonferenssin järjestäjän Finrosforumin vilpittömyyttä. 

Kavkaz-Centerin kustantaja Mikael Storsjö on Finrosforumin sihteeri ja Kavkaz-Centerin webmaster Islam Matsiev on Finrosforumin aktivisti. Mitään syytä ei ole epäillä, että  Kavkaz-Center ei toimisi myös Finrosforumin partnerina ja veljesjärjestönä, joka tietää tiedottaa luotettavasti Finrosforumin tavoitteista.
. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html