torstai 15. marraskuuta 2012

Työttömät toisinajattelijat – suomalainen yhteiskunta hukkaa nämä ihmiset


Työttömät toisinajattelijat – suomalainen yhteiskunta hukkaa nämä ihmiset

Juha Molari, suomalaisen luterilaisen kirkon entinen pappi, aktiivinen taistelija russofobiaa vastaan Suomessa, pahoittelee sitä, että venäjänkielisen väestön oikeuksia ajavia ihmisiä odottaa myös syrjäytyneiden kohtalo Skandinaviassa.
Kommentoidessaan liittovaltiollisen viikoittaisen lehden «Российские Вести» sivulla kuuluisan suomalaisen tiedemiehen ja ihmisoikeusaktivistin Johan Bäckmanin kokemaa vainoa, jota Bäckman on saanut kohdata pyrkiessään suojelemaan venäläisten perheiden oikeuksia, Molari sanoi, että Suomessa on hyvin julma poliittinen sorto venäläisten oikeuksien puolustajia vastaan.

Varmasti jo kaikki tiedämme, että Suomen viranomaiset pyrkivät kaikin keinoin pilata ihmisoikeuksien puolustajan Johan Bäckmanin maineen. Ja mediassa, sanomalehdissä ja televisiossa, annetaan tilaa kaikille likaisille uutisille Bäckmania vastaan. Nyt Suomen mediassa mielellään käydään keskustelua jopa hänen tohtorin asemansa riistämisestä”, kertoo Juha Molari. Hänen mielestään tämä on todellista poliittista vainoa toisinajattelijaa vastaan ja osoittaa demokratian alhaista tasoa Suomessa.

Valitettavasti dissidenttien asema on työttömyys – täysin menetettyjä ihmisiä suomalaisessa yhteiskunnassa”, tiivistää Molari.

AlkuperäislähdeПортал Русской Общины Эстонии (Baltija.eu; Портал «Балтия») 15.11.2012, Безработный диссидент - это потерянный для финского общества человек
. . . . . . . .Juha Molari Юха Молaри
GSM +358 44 275 8284
työtön
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html