perjantai 15. maaliskuuta 2013

Euraasian Unioni -kirja julkisuuteen 9.5.2013.

Euraasian Unionia käsittelevä kirja saatetaan julkisuuteen 9.5.2013. Euraasian Unionia käsittelevän ja esittelevän kirjani julkistaminen on viivästynyt useista syistä. Silmäni ovat olleet kipeät, mutta nyt on tilanne jo parempi. Tietokoneeni kanssa on ollut toimintaongelmia. Perheessäni on ollut nuhaa, myös itselläni. Luonani oli vieraita Pietarista kahteen otteeseen, ensiksi melkein kaksi viikkoa ja sitten vajaa viikkoa. Kaikki nämä seikat ja monet muut ovat estäneet alkuperäisen optimistisen aikataulun kirjan julkistamiseksi. 

Uusi aikatauluni on vauhdikkaampi kuin itse unionin rakentaminen, mutta realistinen. 9.5.2013 kirja Euraasian Unionista saatetaan julkisuuteen.

Tänään 15.3.2013 julkistan seikkaperäisemmän tiivistelmän Hautalan kotiremontin moninaisista yhteyksistä.

Minulla on Hautalan hyväksi kaksi kaunista toivomusta, mutta nämä toivomukset eivät liity tänään julkistettavaan tiivistelmään, vaan kokonaisuuteen. (1) ministeri Heidi Hautala eroaa virastaan. (2) Hautala vaikuttaa kontaktiensa avulla, että Mikael Storsjö ja hänen kumppaninsa ajavat alas Kavkaz-Center -terroristisivustot internetistä. On mahdollista ja ennustettavissa, että Hautalan oviskandaali olisi vasta yksi ovi sille, mitä muuta avautuu ovien takaa, mikäli Hautala ei menettele em. kauniiden toivomusten mukaisesti. Koskaan ei tiedä, mitä kaikkea toimittajat saavat kuulla tai tietää. Siksi olisi parempi olla jo ennakkoon viisas.

. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html