maanantai 25. maaliskuuta 2013

Miksi Heidi Hautala ja kaverit kurittavat tšetšeenisiivoojaa?


Ministeri Heidi Hautala on tehnyt poliitikkona poikkeavan julkisen hyökkäyksen Suomen ulkoministeriössä pitämässään lehdistötilaisuudessa. Hän nimesi ”verivihollisiksi” kaksi Suomen kansalaista. Historiasta tunnetut muutamat vähemmän kunnioitetut despootit ovat harjoittaneet samanlaista nimeämistä jo aiemmin, mutta yleensä Skandinaviassa "verivihollisten" nimeäminen on poliittisen johdon menettelynä poikkeavaa erityisesti rauhan aikana.

Hautalan mukaan nämä ”veriviholliset” olisivat olleet syypäitä hänen kärsimyksiinsä skandaalissa. Näiden ”verivihollisten” nimeäminen oli kuitenkin vain keksitty menetelmä pelotella tšetšeenipakolaisia Suomessa. Heille on näet jo aiemmin nämä ”veriviholliset” valitettavasti esitelty ikään kuin Kremlin agentteina (vaikka eivät ole sellaisia todellisuudessa). Nyt salaliittoteorian tarkoituksena on pitää tšetšeenipakolaiset nöyrinä ja alistettuina johtajien antamaa tehtävää varten.


Tosiasiallisesti Heidi Hautalalla ei ole mitään tietämystä eikä voikaan olla salaliittoteoriansa tueksi. Ministerin esittämä väite on röyhkeä, loukkaava ja valheellinen. Tuskin Hautala itse uskoo väitteeseensä. Hän valehteli Ulkoministeriön tilaisuuden lehdistötilaisuudessa, kun nimesi ”veriviholliset”: valheen tarkoituksena on löytää selityksiä tšetšeenien kurittamiseksi ja kaitsemiseksi hiljaisiksi, jotta nämä eivät joutuisi ”Kremlin agenttien” käsiin.


Ministeri (toistaiseksi yhä ministeri) Hautala jatkoi hyökkäystänsä tuolla valitsemallaan linjalla, kun hän ja hänen miesystävänsä Andrei Nekrasov antoivat lausuntonsa iltapäivälehdelle vähän lehdistötilaisuuden jälkeen. Iltapäivälehtihaastattelun mukaan Kreml olisi viekkaasti suunnitellut Heidi Hautalan maineen pilaamisen. Mahdollisesti ”verivihollisten” nimeäminen liittyi tuohon salaliittoteoriaan, jota Hautala ja Nekrasov tukevat piilottaakseen skandaalinsa todellisen turmeltuneisuuden.


Heidi Hautalan ja Andrei Nekrasovin keskinäinen suhde on oletettavasti enemmän bisnes-suhde  ja ystäväsuhde tietynlaisen Venäjä-politiikan rakentamiseksi kuin mikään eroottinen parisuhde. On vaikeasti kuviteltavissa, että vuonna 1958 syntynyt elokuvaohjaaja kiinnittyisi eroottisesti vuonna 1955 syntyneeseen Heidi Hautalaan, siis kolme vuotta itseään vanhempaan naiseen, jota ei mitenkään voi edes luonnehtia erityisen kiinnostavaksi miehen näkökulmasta. Molempia luonnehtii kuitenkin antaumuksellinen kamppailua ns. Kremliä vastaan. Ja juuri tuohon kamppailuun molemmat tarvitsevat kipeästi tšetšeeni- ja inguušipakolaisia.


Heidi Hautalan perustama Finrosforum, jossa ministeri toimii edelleen varapuheenjohtajana, lausui seikkaperäisemmin salaliittoteorian sisällön. Monet toimittajat olivat jo ennättäneet ilmaista tyytymättömyyttä, koska Hautalan viittaus ”verivihollisiin” oli jäänyt hyvin epämääräiseksi.


Finrosforum kohdentaa suunnitelmallisen iskunsa tšetšeenisiivoojaan, jonka tuo järjestö syyllistää uhkaavasti luopioksi, kavaltajaksi ja petturiksi ja Kremlin kätyriksi. Hämmästyttävästi tämä uusi hyökkäys ja käänne Heidi Hautala skandaalissa (Hautalagate) on jäänyt suuremmalta yleisöltä toistaiseksi havaitsematta, media ei ole tarttunut hyökkäykseen asianmukaisella kriittisyydellä. Heidi Hautalan, Mikael Storsjön ja Kerkko Paanansen Finrosforum julistaa siivoojan soluttautuneeksi agentiksi, joka olisi vuotanut häpeälliset tiedot Heidi Hautalasta Juha Molarille. Finrosforumin väite on valheellinen, väite loukkaa siivoojan kunniaa ja turvallisuutta. Myöskään minulla itselläni ei ole mitään suhdetta Kremliin tai Venäjän poliittisiin toimijoihin, joten nimeni maininta luo korkeintaan linkin suureen suomalaiseen proletariaattiin.


Suomeen tulleiden tšetšeeni- ja inguušipakolaisten hallinta Doku Umarovin Kavkaz-Centerin ja Heidi Hautalan Finrosforumin strategisessa liitossa on kohdannut vaikeuksia jo ennen tšetšeenisiivoojan tapausta. Kavkaz-Centerin julkaisemissa lukuisissa kirjoituksissa on ollut nähtävissä, että  sivuston ylläpito kokee hyvin työlääksi ja haastavaksi säilyttää tšetšeeni- ja inguušipakolaiset regressiivisessä ryhmäorjuudessa. Sivusto julkaisi esimerkiksi 21. marraskuuta 2010  kello 23:42 sensaatiota herättäen artikkelin, jonka mukaan Kaukasiasta saapuneihin pakolaisiin on solutettu FSB-agentteja. Finrosforumin sisarjärjestö, strateginen partneri halusi siis luoda täyshulluilla tarinoilla pelkoa ja epäluuloa, jotta nämä pakolaiset pysyisivät tietynlaisessa ryhmäorjuudessa. Psykologiset tutkimukset äärimmäishenkisistä ryhmistä ovat toistamiseen osoittaneet, että ryhmäidentiteettiä hallitaan juuri vainoharhoja rakentaen ja kehittäen.[1]


Nyt Finrosforum on valinnut täysin terroristi Doku Umarovin virallisen tiedotuskeskuksen toimintamallin kurittaen  tšetšeenisiivoojaa, jonka Finrosforum ei katso pysyneen ryhmässä kurinalaisesti. Muurarin puolesta todistaminen Heidi Hautalaa vastaan on samanlainen loukkaus kuin Kaukasian emiirikunnassa Doku Umarovin aseman kyseenalaistaminen: siitä tulee heti leimatuksi luopioksi, vihollisen hyväksi työskenteleväksi agentiksi. Ongelma on alkanut jo aiemmin, kun nainen on etääntynyt ohjauksesta ja valvonnasta lähemmäksi suomalaista muuraria ja itsenäistä elämää. Henkilöä vastaan on julistettu takfiri - luopiotuomio[2], mutta poikkeuksellisesti tuo julistus tuli tällä kertaa maallisella poliittisella kielellä Hautalan, Storsjön ja Paanasen Finrosforumista, eikä suoraan Doku Umarovin Kavkaz-Centeristä. Jälkimmäinen sivusto ei ole mitenkään reagoinut Hautala-skandaaliin, Hautalaa tahdotaan suojella sivustolla. 


Heidi Hautalan oviskandaali ja oikeudenkäynti ilmentävät Suomessa koettua ahdistusta niiden ”vallankäyttäjien” keskuudessa, jotka tahtoisivat hallita Suomeen tulleita pakolaisia omien poliittisten pyrkimysten mukaisiin tehtäviin. Jo aiemmin on tullut tietoon monia haastavia tapauksia, joissa mainittujen ”vallankäyttäjien” pyrkimykset on asetettu kyseenalaisiksi: Suomeen tuotu pakolainen herra Mahauri vanhempiensa kanssa on ilmeisemmin ottanut isoveljensä esimerkkiä seuraten etäisyyttä Kaukasian emiirikunnan ja Doku Umarovin perinnöstä (ja Kavkaz-Centerin eetoksesta). Isoveli siirtyi Doku Umarovin ”puolustusministerin” paikalta Kadyrovin hyväksi työskenteleväksi ilmiantajaksi.[3]


Olen saanut myös kasvotusten rohkaisua Suomessa asuvalta eräältä tšetšeenivaikuttajalta, joka on pyytänyt suoranaisesti anteeksi suomalaisten ”vallankäyttäjien” pyrkimyksiä: hän ei voi hyväksyä Kerkko Paanasen ja Mikael Storsjön röyhkeitä toimia ja kirjoituksia, joita nämä ovat tehneet minua vastaan. Tuo tšetšeenimies liikkuu edelleen Finrosforumin, Hautalan ja Storsjön piireissä, mutta silti ei jaa mainittujen tahojen taistelevaa eetosta ja pyrkimyksiä. Mutta hän ei ole myöskään yksittäistapaus, vaan eräs toivoa herättävä hyvä esimerkki pakolaisesta, joka on jo sydämessään asennoitunut rauhanomaiseen elämään Suomessa: hän on hylännyt sen Venäjä- ja Kreml- vihamielisen taistelun, jota varten Hautala, Paananen ja Storsjö tahtoisivat käyttää pakolaisia.


Siivoojanainen näki Heidi Hautalan, Andrei Nekrasovin, Finrosforumin ja Kavkaz-Centerin alistavan vainoharhaisen ilmapiirin hyvin konkreettisesti. Tuo nainen oli kuitenkin jo irtaantunut tai irtaantumassa suomalaisten johtajien ohjauksesta, suomalainen muurari vaikutti enemmän hänen elämässään, muurari oli jo tärkeämpi kuin Hautala, Paananen ja Storsjö. Niin Hautala, Nekrasov ja Storsjö päättivät viedä suomalaisen muurarin oikeuteen, jotta tämän siivoojaystävä saisi ankaran varoituksen. Nekrasov ja Hautala eivät koskaan kuvitelleet, että jo ennakkoon rutiköyhäksi tiedetty muurari voisi maksaa suuria korvauksia heille, mutta sitä vastoin oli selvää, että oikeuden kurittamana tšetšeenisiivooja saisi nähdä ja kokea, että tämä oli liittoutunut väärälle puolelle, tämä oli yrittänyt irtiottoa liian väkevistä voimista. Hänen miehinen tuki isketään nyt alas! Lopulta Finrosforum julisti siivoojan luopioksi ja Kremlin agentiksi.


Omasta puolestani ilmoitan, että olen toistaiseksi viikon verran erittäin huonosti tavoitettavissa. Puhelimella ei ole syytä etsiä yhteyttä minuun. Sähköpostia luen aika usein. Pääsiäistä en kuitenkaan vielä vietä. Venäjän ortodoksisen kirkon pääsiäiseen on vielä pitkä aika.


YLE LEAKS on paljastanut Heidi Hautalan verivihollisten salaiset ulottuvuudet. http://areena.yle.fi/tv/1834522/#/play

LINKIT

[1] Juha Molari 22.11.2010. Kavkaz Center syyttää maltillisia tšetšeeni- ja inguušipakolaisia KGB-terroristeiksi. http://juhamolari.blogspot.fi/2010/11/kavkaz-center-syyttaa-maltillisia.html[2] Juha Molari 31.7.2012. Oikea jihad, takfiriläisyys ja ”anti-Jihad”. http://juhamolari.blogspot.fi/2012/07/oikea-jihad-takfirilaisyys-ja-anti-jihad.html


[3] Juha Molari 27.4.2012. In Finland, the family of the dreaded terrorists got seriously mad at me. http://juhamolari.blogspot.fi/2012/04/in-finland-family-of-dreaded-terrorists.html. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html