tiistai 9. huhtikuuta 2013

EU:n juuri nimitetty Moldovia-lähettiläs Pirkka Tapiola ja Michael McFaul


Miten hyvänä ystävänään EU:n uusi suurlähettiläs Moldovassa, suomalainen Pirkka Tapiola pitää skandaalien värittämää USA:n Moskovan suurlähettilästä Michael McFaul? Ainakin Facebook-ystävikseen he ovat löytäneet toisensa. EU:n tapana on nimetä sen suuntaisia virkamiehiä ja päättäjiä kuin EU:n politiikka edellyttää.Harmillista on myös se, että YLE:n toimittajaksi Facebookissa itsensä esittävä tyyppi Seppo Väisänen kirjoitti heti ensimmäisen onnittelulauseen yhteydessä juuri nimitetylle Tapiolalle ja  "antoi ilmi" sen, miten paha poika Juha Molari on. Että minutkin piti tiedottaa ja antaa ilmi EU:n mahdollisesti värivallankumoukselliselle suurlähettiläälle, joka aloittaa toimintansa keskellä Euraasian Unionia! 


Poistin kyseisen Seppo Väisäsen Facebook-kavereitteni joukosta, sillä hän lähetti Rossiiskie Vesti-lehteen laittamani FB-linkin jälkeen heti suurlähettiläälle seuraavan ikäväsävyisen "ilmiannon": 


"Onnittelut nimityksestäsi. Muuten täällä on joku aika sitten (nyt on 9.15) Juha Molari tehnyt ikävän huomautuksen tähän liittyen. Annan tiedoksesi, jos haluat vastata. Tämä Mokari on erotettu kirkkoherra ja jonkinlainen Bäckmannin siipimies. Mutta onnittelut ja menestystä työssäsi. Tuus Seppo" (Seppo Väisänen, Facebook-viesti EU:n suurlähettiläs Pirkka Tapiolalle).


Seppo Väisäsen tiedot ovat ylipäätänsä epätarkkoja ja vääristyneitä. Pahinta on siinä kuitenkin suuri intomielisyys toimia "ilmiantajana". Onko Ylen toimittajilla yleensäkin sellainen henki, ehkä muillakin kuin Jarmo Mäkelällä? Seppo Väisänen on vanha mies, jo tuntuvasti yli 70 ikävuoden. Viime vaaleissa hän edusti sosiaalidemokraattista puoluetta.


Minä kerroin siis Facebookissa tämän jutun, joka oli julkaistu Venäjän hallituksen virallisessa Rossiiskie Vesti -lehdessä, mutta itse en ole kirjoittanut sitä enkä ole vaikuttanut sen syntyyn. Rossiiskie Vesti -lehti tuo ilmi Pirkka Tapiolan historiasta moninaisia yhteyksiä, jotka eivät ehkä herätä parasta luottamusta Euraasian Unionin alueella:http://rosvesty.ru/2115/za-rubezhom/8889-chi-interesy-budet-predstavlyat-pirkka-tapiola-v-moldavii/


Skandaalien värittämän McFaulin ärsyyntyminen räjähti maailman tietoisuuteen, kun moskovalainen NTV halusi haastatella häntä:http://www.youtube.com/watch?v=f48S1oggCGg 


Nähtäväksi jää, onko EU:n Moldovan lähettiläs Pirkka Tapiola miten kaukana tai lähellä McFaulin piireistä ja hengestä. Mitä kauempana McFaulin hengestä, sen kauniimpaa EU:lle ja Suomelle.


. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html