keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Suomen valtioneuvosto, KRP ja SUPO terrorismiepäillyn kohteena

Suomen valtioneuvoston tiettyjen ministereiden, Suomen keskusrikospoliisin ja Suomen suojelupoliisin osallisuutta kansainvälisen terrorismirikollisuuden tukemiseen on perusteltua epäillä.

Suomessa majailee säännöllisesti ja pysyvästi KRP:n ja SUPO:n sekä tiettyjen johtavien poliitikkojen hyvässä tiedossa ja suojeluksessa Interpolin kansainvälisesti etsintäkuuluttamia terrorismirikollisia. Lisäksi KRP ja SUPO ovat oman toimintansa sekä valtioneuvoston ohjauksen mukaisesti osoittanut suojelua YK:n turvaneuvoston Al Qaida -pakotteiden vastaiselle toiminnalle tukemalla ja sallimalla terroristien viestintää Suomesta käsin.

Somaliaan liittyvät terrorismikohut ovat olleet Suomessa vain sen peittämistä, että keskeiset poliittiset toimijat ja lainvalvontaviranomaiset ovat ilmeisen osallisia kansainvälisen terrorismin tukemisessa. On ollut virheellistä, että kritiikki on kohdistunut vain Heidi Hautalan sekoilua vastaan, vaan noihin kyseenalaisiin yhteyksiin on linkittynyt laajemmat piirit Suomen lainvalvontaviranomaisissa ja poliittisessa johdossa sekä mediassa.

Samanaikaisesti MTV3 on esittänyt Suomen keskusrikospoliisin väitteen, että Venäjän presidenttia Vladimir Putinia epäiltäisiin osallistumisesta järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan Suomessa. Vladimir Putinin nimi olisi tallennettu rikosepäiltyjen listalle.

Mitä tulee noihin epäiltyjen listaan, niin on aiheellista tiedostaa, että Suomen poliisiviranomaisilla on perinteikästä pitää laittomia mustia listoja, joihin on sijoitettu todella ihmisten nimiä vailla vakavampaa sisältöä, kyseessä on maineen mustaamisen lista. Nimiä on sijoitettu "epäillyksi", sellaisia listoja on koottu, mutta "epäilty" ei tarkoita oikeusvaltiossa "syyllisyyttä". Nyt KRP olisi tehnyt "tarkkailutietoja". Todellisuudessa on Suomen puhdas informaatiosodan julistus Venäjän valtiota ja sen presidenttiä vastaan. Tämän informaatiosodan julistuksen edellä Suomi on käynyt jo terrorismirikoksiin linkittyvää pimeää sotaa Venäjän valtiota ja sen kansaa vastaan.

RISI:n saapuminen Suomeen on tässä tilanteessa erityisen ajankohtaista ja tarpeellista, kun on ollut nähtävissä Suomen osallistuminen Venäjä-vastaiseen informaatiosotaan ja muun sodan valmisteluun entistä intensiivisemmin. Suomen tilanne on muuttunut huolestuttavaksi. Nykyinen "KRP-vuoto" on kosto Heidi Hautalan saamaa venäläistä kritiikkiä vastaan. Onkohan Nekrasov ja Hautala KRP:n epäiltyjen listalla, koska heillähän oli Helvetin enkelit -moottoripyöräjengin kanssa yhteinen urakka?

Olen kirjoittanut venäläisestä Yön sudet -moottoripyöräkerhosta jo kauan sitten. Tämä ryhmä osoitti tukea Venäjän ortodoksiselle kirkolle, mikä tekee siitä KRP:n mukaan vaarallisen: Suomessa helvetin lapset ovat normaaleita, mutta Jumalan valtakunnan lapset vaarallisia. Krp:n poliisi on kokenut Yön sudet hyvin vaaralliseksi jengiksi, koska he ilmaisevat tukeansa Venäjän ortodoksiselle kirkolle. 21-22.4.2012 välisenä yönä noin 500 autoilijaa ja motoristiklubin «Ночные волки» (Night Wolves, Yön sudet) 1000 moottoripyöräilijää järjestivät tukimielenosoituksen Venäjän ortodoksisen kirkon ja patriarkka Kirillin puolesta. : http://juhamolari.blogspot.fi/2012/04/yon-sudet-motoristien-tukimielenosoitus.html?m=1


. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html