lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vaadin: Hautala ja Nekrasov KRP:n mustalle listalle Helvetin enkelit -yhteyksistä

Vaadin, että Heidi Hautala ja Andrei Nekrasov pitää sijoittaa Krp:n mustalle listalle yhteyksistä Helvetin enkeleihin. http://www.iltasanomat.fi/a/1288556567985

Tarina ja selitykset Putinin joutumisesta Krp:n listalle ovat kehittyneet ja muuttuneet päivien aikana. Tuoreimpien tietojen valossa KRP:ssa on käyty asiaa koskeva pieni palaveri. Julkisen tarinan mukaan palaverissa ei olisi ollut "korkeampaa" ohjausta.

Kieltäydyn uskomasta kansainväliseen salaliittoon, jonka mukaisesti olisi manipuloitu KRP:n rekisteriä ja vuodettu tieto julki.

Tietovuoto rekisterimerkinnästä ja sen virittämä vähemmän sivistynyt "keskustelu" ovat olleet koko projektin pääasia. Kuka ideoi pari viikkoa sitten, kuka tarvitsi silloin ja miksi tätä Putin-merkintää?

Kaksi viikkoa sitten ministeri Hautala ja Nekrasov olivat kirjaimellisesti helvetillisten yhteyksiensä vuoksi skandaalissa. Pahamaineinen moottoripyöräjengi oli osallinen herra Nekrasovin remontista, jota Hautala ja Mikael Storsjö junailivat. Yhteydet tsetsheenipiireihin paljastuivat, Nekrasovin tilitiedot herättivät pelkoa ja uteliaisuutta. Siinä tilanteessa Hautala, Nekrasov ja Finrosforum iskivät Venäjää vastaan ikäänkuin Hautala-skandaali olisi tehty Kremlissä. Tuskin on sattumaa, että Putinin yhteydet moottoripyöräilijöihin - tunnettuja tuestaan Venäjän ortodoksiselle kirkolle - päätettiin kirjata KRP:n listalle. Kirjauksen tarkoitus oli tulla julki ja aloittaa keskustelu Hautalan kummien yhteyksien sijasta. Mielestäni KRP:n toiminnalla on Suomen UM:n ohjaus ja siksi menettely on huomattavasti vakavampi ulkopoliittisesti kuin Venäjällä ilmaistut huvittuneet reaktiot kertovat vakavuuden kokemisesta. Sinänsä Suomen listoilla ei olisi missään tilanteessa muuta merkitystä kuin huonon kylähullun naurattajan funktio, sillä Suomen poliisilla ei olisi mitään keinoa missään kuviteltavissa olevassa tilanteessa astella Moskovan Kremliin ja vaatia Putinia kuulusteluihin. Vanha sanonta tietää onneksi myös sen, että Moskova kuulee ja näkee kaiken - myös sen, mitä ei ole luettavissa heidän julkisista lausunnoistaan.

Suomen sisäministeriön poliisiosaston nettiliittymästä käsin surffailtiin blogissani tutkien hakusanaa "Yön sudet" vain pari viikkoa sitten ja uudemman kerran eilen aamupäivällä.  Uskon näiden näkökohtien ja muiden tässä lausumattomien perusteella, että Putin-merkintä oli suunniteltu, poliittisesti ohjattu, suomalainen infosodan teko, johon on saatu ohjausta tavalla tai toisella myös UM:n toimesta.

Yön sudet ovat hyvätapainen moottorikerho, joka tukee ortodoksista uskoa. Minä voin ortodoksina hyvin kertoa heille rukouspyyntöni pääkaupunkiseudun erään rakennusmestarin tähden, koska hän ja kumppanit kirjoittavat jatkuvasti valheita ja herjauksia eivätkä lainvalvontaviranomaiset puutu tuohon toimintaa. Ortodoksien yhteinen rukous voi paljon!