perjantai 31. toukokuuta 2013

NSA:n ex-työntekijä arvioi Soroksen sekaantumista Suomen politiikkaan ja Kavkaz-Centerin yhteyksiä terrori-iskuun

KUVA: Wayne Madsen. Lähde: Veterans Today.
Amerikkalaisessa sotilas- ja ulkopoliittisessa aikakauslehdessä Veterans Today (VT) Wayne Madsen arvioi George Soroksen sekaantumista Suomen politiikkaan ja Kaukasian emiirikunta -terroristijärjestön viestintäkeskuksen Kavkaz Centerin yhteyksiä Tsarnaevin terroristiveljien toimintaan. Madsen mainitsee myös kahden suomalaisen ihmisoikeusaktivistin nimen, joista toinen on tunnettu suuresta mediasta ja toinen on hiljainen pitkäaikaistyötön. 

Wayne Madsen on valmistunut Missisippin yliopistosta, minkä jälkeen hän palveli USA:n laivastossa ja vuonna 1984 hän oli Yhdysvaltain kansallisessa turvallisuustoimistossa (National Security Agency) ja sittemmin hallituksen konsulttina NSA:ssa. 90-luvulla ja 2000-luvun alussa hän toimi monissa ulkoministeriön IT-tehtävissä tutkijana ja oman konsulttiyrityksensa puitteissa. 

Madsenin artikkeli "Tsarnaev Brothers and 'Chechan terrorism'. Tsarnaev brothers tied to anti-Russian operations in Boston, Finland, UK and Israel: http://www.veteranstoday.com/2013/05/31/fbi-hit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fbi-hit----

Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374
 Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html