torstai 13. kesäkuuta 2013

Valitettavasti en tule RISI:n konferenssiin perjantaina

Huomenna perjantaina olisi Helsingissä RISI:n konferenssi, jonne haaveilin menosta, mutta 10 vuotta vanha poikani koki, että häntä ei kiinnosta kuunnella politiikkaa edes puoli tuntia, vaikka puheet olisi venäjäksi. Konferenssi on Fabianinkadulla Pörssitalossa.

Suunnittelin, että pikaisen vierailun (30 min) jälkeen kiertelen kaupungilla pojan asioilla hänen kanssaan. Jos olisin vain tunnin kokouksessa, sekin olisi aivan mitättömyys, mutta veisi matkoineen 3 tuntia. En jätä poikaani kolmeksi tunniksi kotiin yksinäisyyteen, kun hänen ystäväkin naapurissa nukkuu kello 11 saakka. Niin en mene siis kokoukseen, vaan menen pikkusateessa poikani kanssa mäkiseen metsämaastoon juoksulenkille: juoksemme mäkiä, loikimme ja kävelemme välillä palautuen 7 km:n mäkisen vaihtelevan lenkin. Ehkä siitä on enemmän iloa, kun elää lasten ehdoilla.

Tämä ilmoitus sitäkin varten blogissani, että Finrosforumin häiriköiden ja Kapon agenttien on turha etsiä minua kokouksesta. Elän suomalaisen proletaarin elämää pienissä piireissäni.