keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Heinäkuu alkaa rikosilmoituksella keravalaista rakennusmiestä vastaan

Aloitan tänään jälleen valmistella rikosilmoitusta keravalaista rakennusmiestä (AMK) vastaan. Aineistona on kymmenisen uudempaa kirjoitusta, jotka tämä on kirjoittanut edellisen rikosilmoitukseni jälkeen.

Tuon rakennusmiehen valheellisuutta ja pahatahtoisuutta osoittavat jo sekin, että nykyisessä blogissaan hän ei kirjoita omalla nimellään, vaan anonyymisti kollektiivisessa me-muodossa. Rehellinen, vilpitön ihminen voi kirjoittaa totuudellisesti omalla nimellään. Rakennusmies on kuitenkin tunnistettavissa varsin helposti monin eri menetelmin. Hänen vastattavakseen jää poliisille, onko hänellä myös kavereita.

Rikosilmoituksen peruste on jälleen kerran törkeä kunnianloukkaus. Tuo kirjoittaja valheellisesti, loukkaavasti ja minua vahingoittavasti esittää väitteitä "työkyvyttömyydestäni" (johon liittyy valheelliset väitteet kielitaidottomuudestani).

Mainittu kirjoittaja esittää teksteissään minut vainoharhaiseksi mielisairaaksi, joka olisi harhainen. Koska en ole koskaan ollut mielenterveyspotilas, niin valheellinen kirjoittelu loukkaa minua. Voin myös puolustaa ja todistaa kaikki asiani kiistämättömillä faktoilla. Reaaliteettien mukaan elävänä ihmisenä koen halventavat väitteet loukkaaviksi. Sellaiset valheet eivät kelpaa "huumoriksi". Myös voin todistaa valtiollisten instituutioiden vierailut blogissani ja outojen suomalaisten miesten muutamat yhteydenotot minuun "Venäjä-asiassa", ikäänkuin minut olisi haluttu kuriiriksi viestille. Kyse ei ole minun sairaudestani, kun olen vastannut ja jättänyt nuo innokkaat ihmiset omaan intoonsa.

Joka tapauksessa vantaalaisen (keravalaisen) rakennusmiehen kirjoittelu ei ole enää normaalia mielipidekirjoittelua, kun hän keskittyy blogissaan vain yhden suomalaisen työttömän miehen vahingoittamiseen vuodesta toiseen. Jopa siitäkin faktasta, että sain lahjaksi jalkapallokengät, tuo tyyppi kehitti muka "tappouhkauksen", jonka olisin lausunut rikollisella tavalla häntä vastaan!

Blossani on todella melko niukasti lukijoita, jolloin loukkaavan valhekirjoittajan blogi saa valitettavasti enemmän merkitystä mielikuvien rakentajana. Minulla blogini on arkisten asioiden päiväkirja. Kyllä tätäkin blogia lukee muutamat enemmän tai vähemmän täysijärkiset ihmiset, kuten näkyy aivan tuoreistakin viittauksista blogiini (esim. Antti Rautiainen). Silti noiden valheblogien merkittävyys valitettavasti korostuu internetin villissä maailmassa, kun oma blogini on jäänyt varsin pieneksi. Sinänsä selviän ihan kohtuullisesti vähäisessäkin elämässä työttömänä: aamut ovat kiireettömiä, päivät saan itse suunnitella. Loukkaavasta valheellisesta kirjoittelusta on toki vahinkoa työllistymisessä.

Se, mikä rakennusmiehen (AMK) kirjoittelussa on outoa ja käsittämätöntä, on toistuvat valheelliset väitteet, että en kuuluisi mihinkään kirkkoon, että olisin luopunut kristinuskostakin. Mitä tuo täysipakana valehtelija tavoittelee noilla valheellisilla väitteillään, mikä on hänen motivaationsa?