tiistai 2. heinäkuuta 2013

Supo suunnittelee julmia poliittisen kanssakäymisen urkkimiseksi

Supo suunnittelee julmia, eikä todellisuudessa selitykset terrorismin vastaisuudesta ole uskottavia, vaan kyse on Supo:n roolista poliittisena poliisina. http://yle.fi/uutiset/supo_haluaisi_seuloa_nettiliikennetta_suomessa_-_tietoja_voitaisiin_vaihtaa_nsan_kanssa/6715195?origin=rss

Kai signaalitiedustelijoita pitäisi ärsyttää ja ostaa anonyymi prepaid internet, uusi halpa tietokone Venäjältä, Kaspersky virusturva, venäläinen sähköpostipalvelu ilman omaan nimeen liittyvää tunnistetta ja käyttää näitä Tor-browserin kautta. Tarvittaessa voisi käyttää vielä viestiin salausjärjestelmää. Niin viestin lähettäjän identifioiminen kuluttaa ainakin urkkijoiden resursseja enemmän.

Luulen, että on aiheellista siirtyä tuohon järjestelyyn, sillä toistaiseksi suomalainen poliittinen poliisi ei ole vielä tuntenut minua ja nimeäni, mutta menettelyn avulla suojelen, että he eivät jatkossakaan pääse käsiksi ystäväsuhteisiini.

Supon poliittisten ja kansainvälisten suhteiden urkinta on ala-arvoista kansalaisvapauksiin liittyvien oikeuksien kyttäämistä. Sellainen tieto ei saisi olla minkään valtiollisen toimijan rekisterissä.  Eikö vapaiden kansalaisten pidä myös aloittaa pitää rekisteriä Supoon tulijoista ja menijöistä? Siihen on sama perustelu kuin kansalaisten nettiyhteyksien urkinta. Samanaikaisesti Supolla on paskat omissa housuissa, kun vastuullinen kriittisyys Kavkaz-Centeriä vastaan on muuttunut vajaassa vuosikymmenessä teeskentelevään "tietämättömyyteen" ja välinpitämättömyyteen.

Snowdenin kirje Obamalle on puhutteleva tilanteessa, jossa Suomen Supo on halukas resurssiensa lisäämiseen, jotta Amerikan NSA saisi Supolta signaalitiedustelutietoja. http://www.independent.co.uk/news/world/politics/the-edward-snowden-letters-in-full-nsa-whistleblower-accuses-us-government-of-persecution-8683156.html