torstai 4. heinäkuuta 2013

Voiko nainen kosia miestä? Mitä Edward vastaa Annalle?

Jo pitkäaikainen Facebook ystäväni Anna päätti tehdä rohkean askeleen naisena ja kosia Edwardia, joka on myös Facebook-ystäväni.

Anna on tunnettu älykkyydestään ja kauneudestaan. Monet kutsuvat häntä "maailman kauneimmaksi agentiksi" (Anna Chapman). Edward on paremmin tunnettu NSA:n ja CIA:n ilmiantajana, Edward Snowden.

Tietysti teologina toivon siunausta avioliitolle, jos Edward suostuu Annan kosintaan. Minkä Jumala on yhdistänyt, ihminen älköön erottako.

Häämatka tuskin suuntautuisi sattuneista syistä Hawaijille tai Kaliforniaan. Kun rakkaus ja avioliitto yhdistää miehen ja vaimon, tuskin Obamakaan tahtoo rikkoa avioliiton rauhaa.

Vapaita naisia olisi varmasti muitakin kuin Anna, mutta Anna kykenee ehkä hurmaavalla tavallaan ymmärtää jännittävän elämän vaatimukset. Suomen Kela voisi ehkä jonkin ajan kuluttua lähettää heille maailmankuuluisan pakkauksensa.

Moni mies on kateellinen Edwardille, sillä Anna olisi miljoonien miesten unelmamorsian. En tahtoisi kuitenkaan mitään kateutta, sillä Edwardin osa ei ole mitenkään kiva tässä hetkessä. Hän tarvitsee suojakseen paljon uskovien rukouksia ja Jumalan enkelten varjelusta.

http://www.rianovosti.com/russia/20130704/182053443/Sexy-Russian-Spy-to-Snowden-Will-You-Marry-Me.html
http://www.nydailynews.com/news/national/ex-russian-spy-hots-snowden-article-1.1389534