tiistai 27. elokuuta 2013

Miksi ministeri Niinistö ei ottanut selvää autoverosta jo etukäteen?

Miten ministeri Niinistö voi olla noin tietämätön ja kyvytön selvittämään ETUKÄTEEN autoveroasiaa? Kerrotaan julkisesti, että ministeri Niinistö oli vilpittömästi tietämätön.

Muistan hyvin oman proletaarisen spekulaationi jo toistakymmentä vuotta sitten, voisinko mahdollisesti  Venäjälle rekisteriin pistettävää autoa käyttää Suomessakin. Tietysti köyhänä alamaisenakin osasin pohtia hyötyjä, haittoja sekä laillisuutta, sillä köyhälläkin miehellä on oikeus ajatteluun. Mikä esti ministeri Niinistöä ajattelemasta? Onko ajattelemattomuus tyypillistä ministereille? Vai onko ajattelemattomuus tyypillistä vain vihreille (tai Vihreille) ministereille?

Sellainen rekisteröinti Venäjälle olisi estänyt minulta auton käytön Suomessa. Ostohinta olisi ollut halpa, mutta en olisi voinut käyttää autoa. Niin kaikki autoveroni olen maksanut kuuliaisemmin Suomeen kuin meidän pahat esimerkkimme (ministerit).

Miksi kansakuntamme tärkeimmät palvelijat ajavat vilpittömän tietämättömästi enemmän omaa etua kuin lainkuuliaisesti kansakunnan etua? Ymmärrän ministeri Niinistön selityksestä, että ministerin mökki- ja mummolamatkat olisivat lajissaan muuta kuin veronmaksajien, jotka ostavat autonsa lainkuuliaisesti usein mainittuja tarpeita varten.

Mielestäni kyse on kieroilevasta moraalista ja älyllisestä kyvyttömyydestä sekä asemansa luomasta ylimielisyyden tunteesta, jos ja kun ministeri Niinistö ei osaa selvittää jo etukäteen perheensä autoveroseikkailua. Asioista pitää ottaa selvää jo etukäteen. Proletariaattikin pystyy siihen, mihin ministeri ei viitsi. http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013082717414638_