tiistai 8. lokakuuta 2013

Autuaita ovat kurinalaiset nöyrät aidot köyhät

Oikein hyvä, että maailmanlaajuisen laman aattona suomalaisille köyhille opetetaan lainmukaista tyytymistä niukkuuteen. Jos väärinkäyttäjiä on paljon, meille oikeasti köyhille ei riitä rahat.

Samanaikaisesti pitkäaikaistyöttömänä ryysyköyhälistön pienenä yksilönä minä jaksan toivoa solidaarisesti ja yhdenvertaisesti intomielisyyttä myös rikkaiden ylimääräisiä hämäriä ansioita ja etuisuuksia kohtaan.

Eilen sain nauttia köyhän privilegioista, kun sain Myllypuron köyhäinhuollosta ilmaista leipää. Viime viikon lauantaina nautin myös työttömän etuoikeuksista, kun menin pelkällä 1,50 €:n maksulla Myllypuron halliin urheilemaan. Vasemman jalan nivelside revähti tuolla kertaa, mutta turvotus ja mustelma lähtevät kyllä nopeasti, jotta parin viikon kuluttua saan köyhänä miehenä taas urheilla siellä erityisen halvalla hinnalla.

Työttömän privilegioihin kuuluu epäilemättä tämä ihana aamuinen vapaus: kun työläiset ja porvarit kiirehtivät aamuisin ansaintaan, niin minä lepäilen vuoteellani, oikaisen raukeat reiteni suoraksi, annan jalkaterän nivelsiteen tervehtyä, kun lueskelen älykännykälläni uutisia.

Maailmamme on joutumassa sellaiseen talousahdinkoon, ettei ole oikein meidän köyhien privilegioita kohtaan, jos huijarit tunkeutuvat meidän rahoihimme, käyttävät näitä etuisuuksia itsensä hyväksi, VAIKKA EIVÄT TARVITSE.  Kurinalaisen lainkuuliaisen köyhän etuisuudet ansaitsevat hyvän suojelun! Iltalehti kertookin, että ihan naapureista ja salarakkaista sekä muista tovereista ja sukulaisista alkaen suomalaiset antavat innoissaan ilmi KELA:lle työttömyyskorvausten väärinkäyttäjiä. Tuhannet ilmiannot suojelevat aidosti köyhien elämää huijareiden väärinkäytöksiltä. Kateus ja epäluuloisuus sekä uteliaisuus toisen elämää kohtaan tuo siunauksen lopulta koko Suomelle ja sen rehdin sisukkaalle mielenlaadulle, jota huijarit eivät saa pilata. Anna ilmi myös poliitikot ja yrittäjät ja pomot, joilla on hämäriä touhuja! Isänmaamme tarvitsee ilmiantajia, tutki uteliaasti naapurisi elämää, lastesi ystävien vanhempien tuloja, työtoverisi rahoituslähteitä. Tarkkaavaisuus on nyt uudessa maailmassa kansantalouden siunaus.

Matti Vesimäki ja kumppanit ovat blogeissaan tuottaneet tehdasmaisesti ilmiantoväitteitä myös minua vastaan, mutta ehkä ilmiannot ovat olleet vain julkisuudelle. Joka tapauksessa tiedän, että köyhyyteni ja työttömyyteni ovat reaaliset. Siksi olen vain tyytyväinen, kun meidän köyhien talous on yhtä hyvässä suojelussa kuin rakennushankkeiden harmaan talouden vastaiset ohjelmat ym. Mitä köyhä rakastaa, niin tietysti vilpitöntä rehellisyyttä.

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013100817579219