perjantai 11. lokakuuta 2013

Kuin nuorten rakastavaisten ujo poskipusu verrattuna Pussy Riotin alastomiin tempauksiin...

Kuvan lähde: YLE.


Miksi Tampereen rautatieasemalla suomalaiset vartijat keskeyttivät ammattikorkeakoulun taiteen opiskelijoiden järjestämän performanssin, jossa alaston nainen seisoi keskellä rautatieasemaa? Kun katson kuvaa tuosta naisesta, niin tietysti ymmärrän, että nainen ei ollut mikään suloisuuden ja kauneuden paras näyte. En kuitenkaan usko, että vartijat olisivat keskeyttäneet performanssia rumuuden tähden.

Kun muistetaan, että Pussy Riot toimitti Luonnontieteellisessä museossa koululaisten museovirailun aikana näiden silmien edessä luvattoman alastoman ryhmäseksiaktion, niin siihen verrattuna Tampereen tapahtuma on kuin nuorten rakastavaisten ujo poskipusu. Pussy Riot järjesti myös tempauksen tavaratalossa, jossa naiset työnsivät pakastebroilerit sukupuolielimiinsä kaikkien ihmisten silmien alla.

Suomessa vartijat keskeyttävät jo nuorten ujot poskipusut, mutta mediamme vaatii hyväksyntää venäläiselle anarkistiryhmälle. En ymmärrä yhtään mitään tästä taisteesta! Nämä suomalaiset ovat ammattikorkeakoulun opiskelijoita, mutta nuo venäläiset anarkistit eivät ole koskaan tuottaneet mitään taidetta tai saaneet taiteellisia ansioita edes opintojensa kautta.

En kyllä väitä, että itsekään olisin halunnut katsoa tuota kolmikymppistä alastonta naista. Ei oikein kiinnosta eikä tuo kaunista näkymää. Olisivat valinneet paremman näköisen naisen.