keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ministeri Heidi Hautala on menettänyt hallituksen ja kansan luottamuksen

Heidi Hautala esti rikosilmoitukset, kun Greenpeace valtasi jäänmurtajia Helsingissä, mutta sama Hautala marssi henkilökohtaisesti Punavuoressa poliisille, lähetti useita kirjeitä poliisille, määräsi Euroopan parlamentin puhemiestä kirjoittaa duuman puhemiehelle Moskavaan ym. vain sen takia, kun ei tykkää minusta pitkäaikaistyöttömästä lainkuuliaisesta kansalaisesta ja muutamasta muusta suomalaisesta. Ministeri Hautala ärhenteli UM:ssa pitämässään lehdistötilaisuudessa televisiokameroiden edessä pimeiden ovi- ja huvilaremonttien jälkeen "arkkivihollisiaan" vastaan vain sillä perusteella että olin tiennyt hänen pimeistä puuhista jo kaksi vuotta aiemmin.

Kun Russia Today kävi tekemässä uutisen Kavkaz Center -terroristitukikeskuksesta (kuuluu myös YK:n turvaneuvoston määräyksestä Al-Qaida-sanktiolistalle) huhtikuussa 2011, niin Hautala välittömästi ohjelman esittämisen jälkeen neuvotteli Mikael Storsjön, Kerkko Paanasen ja Ville Ropposen kanssa sekä toimitti RT-uutisen poliisille rikosilmoituksena minua vastaan, koska olin moittinut toimintaa. Hautala liitti poliisille loppusanoikseen anarkistisen uhkauksensa:  "Jumalaa ei ole, tsaarin me tapamme, kuvernööriä ei tarvita". Toiminnassani ei löydetty kuitenkaan mitään rikollista.

Demarien kansanedustaja Jukka Kärnä vaatii tämän päivän Iltalehdessä Hautalan eroa. Ministeri Hautala sekaantui rikostutkinta-asiaan ja suojeli kavereitaan, kun hänen Greenpeace-kaverit hyökkäsivät jäänmurtajiin Helsingissä, mutta Hautala ei mitenkään tule Finnairin, Nesteen tai Stora Enson työntekijöiden tueksi. Hautalalle kuuluu ministerinä valtioyhtiöiden ohjaus. http://m.iltalehti.fi/uutiset/2013100917583301_uu.shtml