lauantai 12. lokakuuta 2013

Miten Doku Umarov tarinoi Heidi Hautalan eron?

Venäjän hallituksen virallinen lehti ("Российская газета") arvioi jo ministeri Heidi Hautalan eron, mutta odotamme mielenkiinnolla Doku Umarovin arvioita tai hänen äänitorviensa Kavkaz-Centerin ja Finrosforumin kommentteja. Niissä paljastuisi Hautalan venäjävihamielisen sisäpiirin tunteet. Moni ystäväni on jo useaa kertaa tiedustellut, missä on noiden voimien reagointi.

Venäjän hallituksen virallinen lehti muistaa uutisessaan myös viime vuoden maaliskuun, jolloin ministeri Hautala sai julkisella anteeksipyynnöllään pitää vielä ministeripestinsä. Hän oli osallistunut Tšetšeniasta tulleiden maahanmuuttajien järjestelmälliseen laittomaan työvoiman käyttöön. Hautalan huoneistoon oli tehty korjaukset ja siivoukset. Hautala oli maksanut pimeästi työt.

Venäjän hallituksen lehden mukaan suomalaiset ihmisoikeusaktivistit uskovat myös, että terroristien verkkosivuston ”Kavkaz-Center” sulkeminen on nyt lähempänä kuin koskaan. Hautalan lähdön jälkeen ”Kavkaz-Centerin” puolustajien asema horjuu. Juuri Hautala on aktiivisesti puolustanut kyseistä sivustoa, muistuttaa Venäjän hallituksen virallinen lehti. http://www.rg.ru/2013/10/11/ministr-site-anons.html

Berezovskin työntekijän Nekrasovin pimeän - helvetinenkelimäisen - huvilaremontin ja Hautalan pimeän oviremontin jälkeen ( ja kaiken sen mikä näkyi tuon oven takaa ) Heidi Hautalan perustama Finrosforum ja samassa toimistossa Bulevardilla hallinnoitu Kavkaz-Center yhdessä tuumin ja yksimielisesti selittivät silloisia Hautala-ahdistuksia "Kremlin agenttien" juonikkaalla hyökkäyksellä. Jopa siivooja sai vaarallisen agentin leiman noissa kirjoituksissa.

Nyt uteliaisuus viriää, että tuleeko koko Iltalehden toimitus leimattua "Kremlin agenteiksi". Mikä on "Kaukaasian emiirikunnan" tai vähintään "Bulevardin emiirikunnan" hirmuinen vastaus heidän tukijansa poistumiseen Suomen hallituksesta ja ulkoministeriöstä sekä niiden tietolähteistä?