lauantai 19. lokakuuta 2013

Syyriassa suomalaiset taistelijat syyllistyneet rikoksiin ihmisyyttä vastaan

Syyriassa suomalaiset taistelijat ovat syyllistyneet rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Näistä rikoksista suomalainen poliittinen johto ja media pääsääntöisesti vaikenevat. Voimme kuitenkin tietää, että nämä Suomen kansalaiset tai Suomessa pysyvästi asuvat ulkomaalaiset ovat lähteneet Syyriaan Al-Qaidan tai Al-Qaidaa lähellä oleviin taisteluriveihin. He ovat myös lähteneet taisteluihinsa kiinteässä yhteydessä pahamaineisen kielletyn Web-keskuksen kanssa. Samanaikaisesti tuon pahamaineisen "skandinavisen" venäjänkielisen web-keskuksen mukaan (web-keskus on kansainvälisesti kielletty, mutta Skandinaviassa sallittu) minä (!) olisin sekaantunut Suomesta laittomasti maasta vietyihin sotavarusteiden, kuten tankin osien, välitykseen Venäjän kautta Syyriaan. Uutinen oli eilen. Uutinen osoittaa kyseisen web-sivuston läpikohtaista, suorastaan patologisen demonimaista valheellisuutta. Mahdollisesti tuo epätosi väite on myös Heidi Hautalan ystävien "kosto" "arkkivihollisia" vastaan ministerin eron johdosta.

Kyseinen pahamaineinen web-sivusto ei lainkaan kirjoittanut suomalaisten tekemistä rikoksista ihmisyyttä vastaan, vaikka tiiviissä yhteydessä mainitun sivuston verkostoihin ovat Suomesta eräät henkilöt todellakin lähteneet taisteluihin Al-Qaidan riveihin Pohjois-Syyriaan. Edes Suomen poliitikot eivät ole lausuneet kriittisesti noita suomalaisia vastaan, jotka lähtevät Syyriaan tappamaan lapsia ja siviilejä Al-Qaidan riveihin.  Abdullah Tammi pohtii noiden suomalaisten syyllistymistä rikoksiin ihmisyyttä vastaan Pohjois-Syyriassa. Hän tuntee taisteluihin matkanneita suomalaisia sekä tietää heidän teeskentelevän takfriläisen taktiikansa ja vääristyneen jihadistisen taisteluhengen. 



Syyriaan matkanneissa muslimeissa ei ole kyse normaaleista rauhanomaisista muslimeista, terrorismi on eri asia kuin Islam. Islam-uskossa on kielletty ihmisten surmaaminen. Terroristijärjestöihin kuuluminen on rikos yhtä hyvin kristitylle kuin musliimille. 



Mitä tule asekauppaan, niin sekin työ kelpaisi minulle, sikäli kuin jos saan laillisen palkan ja asekauppa on laillinen liiketoimi.  Voisin selvittää ja järjestellä esimerkiksi sertifikaatteja. Toistaiseksi en tunne noita toimijoita. Laillinen toiminta on parempaa kuin laiton ihmiskauppa ja orjatyö, jota edellä mainitun web-keskuksen tiedetään harjoittaneen. En kuitenkaan toimi asekauppiaana tai missään yhteydessä asiaan. Parempi on lainkuuliainen elämä ja kansalaisaktivismi rauhan puolesta. Kansalaisaktivismi voi toteutua myös siten, että lainkuuliaisesti voin ilmoittaa turvallisuusviranomaisille suomalaisten Al-Qaida-taistelijoiden nimet ja kuvat, koska nuo taistelijat ovat matkailleet myös oudoilla asioillaan muissa valtioissa vähemmän luotettavien piirien luona.


Tässä on tiukka ankara todiste sille, että en ole asekauppias. Ilmoitus työttömyysturvaa varten työttömyysajasta. Jokainen voi lukea ilmoituksesta, että olen työtön, työtön, työtön jne. Työantajille kuitenkin tiedoksi, että minulla on oikeus palkkatukeen, eli olen saanut ns. DUUNI-kortin. Työantaja voi saada palkkatukea 700-1300 euroa kuukaudessa enintään 10 kuukaudeksi, jos työantaja palkkaa minua kokoaikaiseen työsopimukseen. Minusta saa siis ahkeran ja osaavan työntekijän nyt jopa erityisen "halvalla"!


Työttömyysturva: Ilmoitus työttömyysajasta.