torstai 14. marraskuuta 2013

”Pikkulintujen ei pidä kuolla”. Suomi-Kaukasia -ystävyysseura ry:n adventtikynttilähetki Suomenlinnassa

Suomi-Kaukasia -ystävyysseura ry muistaa talvella kuolevia pikkulintuja ja muistuttaa talvilintujen tarkoituksenmukaisesta ruokinnasta Suomenlinnassa adventtikynttilähetkessä perjantaina 29.11. kello 19.

Eräs epäluotettavana tunnettu kriminaali kertoi Peik Henrichsonin omituisessa filmissä, jonka ruotsinkielinen YLE esitti 13.11.2013, vainoharhaisen tunteensa sen tähden, että hänen terassillaan kuolee pikkulinnut lautasten päälle. Suomi-Kaukasia -ystävyysseura ry ei tahdo pikkulintujen kuolemaa.

Suomenlinnan adventtikynttilähetkeen saapuu Stavropolista toimittaja, joka selostaa Kaukasian ja erityisesti Tshetshenian vallitsevia kansainvälisiä haasteita suomalaisia kiinnostavalla tavalla. Tulkkaus on järjestetty.

Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran ry tarkoituksena on vaalia ja edistää Kaukasian alueen kulttuurin tuntemusta ja lisätä Suomen ja Kaukasian maiden ja kansojen kulttuuriyhteistyötä ja kanssakäymistä. Yhdistys edistää näitä hyviä suhteita Venäjän Federaation hallituksen virallisen politiikan ja lain sekä asetusten mukaisesti.

Suomenlinnan adventtikynttilähetkestä lisätietoja antaa seuran varapuheenjohtaja Abdullah Tammi, p. 045 32 64 014 ja sihteeri Juha Molari, p. 040 684 1172. Kynttilähetki on pieni yksityistilaisuus ja siksi osanottomäärä on hyvin rajattu. Tapaaminen totutussa paikassa. Puhelimet ja kamerat jätämme koteihimme tälläkin kertaa.. . . . . . . .

Juha Molari Юха Молaри
GSM+358 40 684 1172
Työtön Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html