maanantai 2. joulukuuta 2013

Miksi Kavkaz-Center on vihkiytynyt patologisesti valehteluun? Ja miksi Suomen media vaikenee KC:n valheellisuudesta?

Kavkaz-Center valehtelee, koska totuus on jo liian ruma siedettäväksi ryhmäkunnan omasta pahuudesta. Suomen televisiossa on ollut vuoden aikana valitettavasti jo useampi propagandistiseksi filmiksi määriteltävä tarinatuokio herroista Mikael Storsjö ja Islam Matziev, jotka ovat Suomessa toimivat kovat avainhenkilöt Kavkaz-Centerin toiminnalle. Niin Suomen televisio kuin muukin media ovat kohdelleet näitä herroja harvinaisella tavalla lempeästi tukien ja hyväillen – ehkä heidän kämmeniäkin on suudeltu silloin, kun televisiokamera ei ole ikuistanut hetkeä. Miksi heitä ei ole tiukasti pistetty vastaamaan siihen, miksi herrojen edustama media on patologista valehtelua? Miksi heitä ei ole pistetty vastaamaan moninaisista valheista?Storsjön valhe Aleksanteri-listalla

Aleksanteri-listalla Mikael Storsjö ilmoitti 12.9.2012 kello 18:44, että Suomessa ei olisi ketään Junus Matsievin siskoa tai veljeä, ei Shamil Basayevin kasvattia, ei ex-puolustusministerin perheenjäseniä. Kuitenkin hänen oman rikosasiansa esitutkinta-aineistossa Shamil Basayevin kasvatti tunnustaa oman historiansa aivan selvästi, Junus Matsievin sisko kertoi Junuksen nimenkin (Beslanin terroristi) ja Islam Matziev  (Kavkaz Centerin administraattori) itse ilmoitti saman kotiosoitteen Staraya Atakiin kuin mikä oli Junus Matsievin koti. Ex-puolustusministerin Mahaurin vanhemmat ja veli antoivat myös lausuntonsa esitutkinta-aineistossa. Jutussaan Storsjö levitti taas kerran valetta, että minä olisin saattanut julkisuuteen Venäjälle tietoja Dokka Umarovista Suomessa yms.! Valheen ja totuuden osapuolet kääntyvät täysin ylösalaisin!

 
Aleksanteri-listan ylläpitäjä lopetti keskustelun välittömästi Storsjön vetoomuksen jälkeen. Mistä syystä valehtelijaa ei saateta vastuuseen? Tuossakin pikkuisessa Aleksanteri-listan keskustelussa olisi voitu kaivaa esille suomalaisen poliisin ja rajaviranomaisen kiistämättömät kuulustelupöytäkirjat.  Miksi journalismi ei tee näiden herrojen kohtaamisista jännittäviä, jossa voitaisiin kuulla kysymyksiä myös siitä, miltä tuntui veljen osallistuessa Beslanin iskuun yms.?

Mistä syntyy pahantahtoinen mytomania?

Olen joutunut pohtimaan, mistä kyseisen tahon suuri vihkiytyminen valehteluun syntyy. Kyse ei ole edes ”valkeista valheista”, vaan pahantahtoisesta mytomaniasta.  Siksi on hyvin outoa, että Suomessa ei ole mikään riski pitää solidaarista suhdetta kyseisin herroihin näiden taustoista huolimatta: niin moni poliittinen peluri viihtyy mainittujen herrojen toisessa puljussa Finrosforumissa. Normaalissa yhteiskunnassa syntyisi vähintään väittelyä kyseisiä herroja vastaan.

Narsistisen persoonallisuushäiriön eräs tunnusomainen oire on patologinen valehteleminen, mytomania, sairaalloinen halu sepittää tarinoita. Joidenkin teorioiden mukaan sellainen narsisti valehtelija syntyisi aivojen limbisen järjestelmän häiriöistä.  Isoaivojen reunaosien ympäröimä aivorunko osallistuu motivaation ja tunteiden säätelyyn. Toisten havaintojen mukaan narsistinen valehtelija syntyisi lapsuudessa koetun rakkaudettomuuden johdosta. Mahdollisesti jälkimmäinen voi vaikuttaa myös edellisen rakentumisessa lapsuuden ja nuoruuden vuosina. Narsisti-valehtelija ei ole lapsena saanut kokea, että hänestä iloitaan aidosti. Valehtelija suojelee itseään, hän ei luota kehenkään. Häiriintynyt ihminen muodostaa vääristyneen käsityksen itsestään, omien rajallisuuksien ja epäonnistumisten myöntäminen on mahdotonta.

En ole päässyt selvyyteen, miksi suomalaisruotsalaisen Mikael Storsjön kustantama ja Islam Matzievin hallinnoima Kavkaz-Center on moraaliselta luonteeltaan, eetokseltaan, patologista valehtelua.  Kaikkea tarinointia hallitsee valehtelu. Miksi mitään juttua ei sivusto kykene julkaisemaan vilpittömästi ja rehellisesti? Olen tutustunut molemman edellä mainitun herran kotitaustaankin, vaikka nämä kotiseikat eivät ole julkisesti kerrottavia asioita enkä ryhdy arvioimaan, miten ne ovat ehkä vaikuttaneet herrojen nykyiseen antamaan tukeen kyseenalaisen sivuston toiminnalle. Ehkä kyse on kuitenkin vihkiytymisestä pahan valtaan, ja tuo paha valloittaa koko ihmisen paholaisen tavoin.

Valehtelu on viety aivan äärimmäisyyteen saakka tuolla sivustolla. Mitä epärehellisyys kertoo sivuston omistajista ja toimijoista? Luulisi, että toimituksellinen kunnia olisi kirjoittaa rehellisesti, antaa lukijalle edes jotenkin ymmärrettävä ja oikea käsitys. Kristillisen uskon mukaan paholainen on valheen ruhtinas eli valheen isä. Ei ole kaukaa haettu väite, että mainittu sivusto jihadistisessa ja natsistisessa kiihkossaan toimii valheen ruhtinaan palveluksessa.  

Totuus ja valheen ruhtinas eivät ole toistensa kavereita.

Kavkaz-Centerin 254 valheellista artikkelia minua vastaan

Tuon nyt esille omakohtaisesti koettuja valheita, joita Kavkaz-Center on levittänyt törkeästi minua vastaan. Olen saanut tietää myös, että jopa Suomeen saapunee irakilaiset ovat kuulleet noita valheita omilta sivuiltaan, jonne ne ovat menneet Kavkaz-Centerin luomista tarinoista!

Lauantaina 30.11.2013 kokosin – kuten Storsjö ja Matziev varmasti tietävät Kavkaz-Centerin palvelimien valvonnan avulla – yhteensä 254 artikkelia, jotka Kavkaz-Center oli julkaissut 31.3.2010–19.10.2013 minua vastaan. Kokosin pääasiassa venäjänkieliset artikkelit, joiden lisäksi olisi ollut englannin ja turkin kielellä artikkeleita. Vladimir Putinin ja Ramzan Kadyrovin jälkeen olen kyseisen terroristisivuston valossa vihatuin ihminen ihmiskunnassa – ”Suomen Salman Rushdie”, kuten Kavkaz Center nimitteli minua erään kerran.

Kavkaz-Centerin valheiden luettelo on aivan loppumaton, mutta niiden toistaminen paljastaa vilpittömälle ihmiselle (niin jaksan uskoa hyvyyteen), että tuo KC ei ole mikään tieto- ja uutistoimisto, joka vastuullisesti tuottaisi luotettavaa informaatio, vaan sivusto on suorastaan vihkiytynyt valheiden keksimiseen.  Sivusto ei ole luotettava missään merkityksessä. Siksi onkin suuri jatkokysymys: mistä kummallisesta syystä se saa jatkaa toimintaansa ja levittää aidosti valheita. Kyse ei ole edes poliittisesti tai uskonnollisesti erimielisten näkemysten esittämisestä, vaan törkeästä loukkaavasta valehtelemisesta, jota YK:n turvaneuvoston kieltämä sivusto harjoittaa.

Kun Suomen media haastattelee mainitun sivuston pääkihoja, niin jostain oudosta syystä näitä kihoja ei pistetä mitenkään vastuuseen mistään! Minun mielestäni suomalaisen kansalaisyhteiskunnan, valtiollisten viranomaisten ja median pitäisi olla huomattavasti vastuullisempia, valveutuneempia ja terävämpiä noiden kihojen käsittelyssä.

Todellisuudessa ei mitään yhteyttä Venäjän suurlähetystöön, Ulkomaantiedusteluun, FSB- tai KGB- organisaatioihin

Kavkaz Center julkaisi 2.4.2010 artikkelin, jossa se väitti, että ”Venäjän ystävä Juha Molari kirjoittaa antifasistien web-sivulle läheisessä yhteydessä Venäjän terroristipiiriin Suomessa, ’Venäjän suurlähetystöön’.  - - On mainittava, että Venäjän sanomalehdet intomielisesti ovat ylistäneet jo puoli vuotta ’poliittisesti korrektia suomalaista pastoria Molaria’, joka haki viime vuonna Venäjän kansalaisuutta Venäjän terroristien osastolta ’Venäjän suurlähetystöstä Suomessa’”.  Todellisuudessa en ole missään läheisessä tai muussakaan yhteydessä Venäjän suurlähetystöön. En ole koskaan hakenut Venäjän kansalaisuutta. Mihin perustuu tuollaisten valheiden rakentelu ja sen tarve julkista informaatiota varten?

Kavkaz Center julkaisi 21.11.2010 artikkelin, jossa väitti ”ns. vaimoni” liittäneen ”KGB-yhteysupseerin virassa” minut ”Venäjän ulkomaantiedustelun” tehtäviin. Kavkaz Center toisti 16.9.2010 väitteen Moskovan ulkomaanvakoilusta, jonka palvelukseen olisin tullut venäläisen vaimon avulla. Todellisuudessa minulla ei ole ollut koskaan mitään kosketusta Venäjän ulkomaantiedusteluun. En tiedä ketään tuttuani, jolla olisi ollut mitään suhdetta tuohon organisaatioon. Noiden valheiden levittäminen venäläisten uusnatsien ja jihadististen kiihkoilijoiden tietoon on vastuutonta!

Miksi Kavkaz-Center on uusnatsien asialla?

Kavkaz Center julkaisi 8.3.2011 artikkelin, jossa väitti minua ”lasten hyväksikäyttäjäksi ”ja ”pedofiiliksi” sekä ”suoraan vastuulliseksi norjalaisen toimittajan Evgeny Dyakonovin murhaan”. Sivuston mukaan Suomen poliisi olisi aloittanut ”esitutkinnan Molari vastaan Oslossa murhatun toimittajan tähden”. 

Todellisuudessa toimittaja Dyakonov ei ole surmattu, vaan hän elää yhä edelleen. En tunne häntä, mutta vuosi väitetyn murhan jälkeen tuo henkilö on lähettänyt useampia sähköpostejakin minulle, viimeksi 22.11.2013 kello 14:03. Herra Dyakonov pyysi 28.9.2013 kello 21:55, että hän pääsisi VKontaktissa kavereihini, mutta en hyväksynyt pyyntöä. Olen saanut häneltä noin kymmenisen sähköpostia vuosien 2012 ja 2013 aikana. En ole vastannut hänen pyyntöihin ja posteihin, koska herra Dyakonovin ”kirja”antifasisteista oli vähintäänkin alatyylinen. Hänen 600-sivua paksu kirjansa islamilaisesta vallankumouksesta ja Norgestan-valtiosta vuonna 2070 oli aggressiivinen Oslossa asuvia muslimeita vastaan. Kaiken lisäksi hän tuli tunnetuksi tuestaan uusnatsille ”Punaiselle Tarzanille”, Vjatšeslav Datsikille. 

Edellä kerrottu Dyakonov-nimi liittyy erikoiseen likaiseen infosotaan minua vastaan: Latvia ilman Natsismia -järjestön presidentin Joseph Korenin varastetusta sähköpostista sain monen muun henkilön kanssa 10.3.2011 kello 19:09 sähköpostissa Kavkaz-Centerin artikkelin 6.3.2011, jossa Kavkaz-Center väitti, että minä tapoin tai tapatin herra Dyakonovin Oslossa. Tuo sähköposti lähti herra Korenin IP-osoitteesta ja sähköpostista, mutta itse Koren ei käyttänyt sähköpostia. Hänen ip-osoitteensa ja sähköpostinsa oli varastettu. Sama tuntematon petollinen henkilö kirjoitti myös hulluja Wikipedia-artikkeliin minua vastaan ja väitti, että olisin tilannut Oslossa tapetun Dyakonovin murhan ja olisin joutunut Suomessa SUPO:n kuulusteluihin murhan johdosta.  Kertomatta on jäänyt, että Dyakonov voi hyvin eikä häntä ole surmattu, eikä poliisi ole todellisuudessa kuulustellut minua asiaan liittyen!

Storsjön ja Matzievin Kavkaz-Center on jollakin tavalla mukana tuossa edellä kerrotussa hullussa likaisessa touhussa. Miksi pitää sepittää likaista valhetta, varastaa henkilöiden ip-osoitteita ja sähköpostilaatikoita jne? Joskus olisi oikea aika tuoda kaikki ne nimet esille, jota ovat sekaantuneet mainittuun pahuuden verkostoon.

Kavkaz Center ilmoittaa 25.7.2011 valheellisen väitteen, että osoittaisin ”täyttä tukea ja solidaarisuutta Breivikille”. Tuo valheellinen väite hämmensi  ulkomaisilla keskustelukanavilla, joissa jotkut ihmettelivät, miten pappi tukee Breivikiä.  Todellisuudessa moitin voimakkaasti hänen toimintaansa. Sitä vastoin olen pistänyt merkille, että Kavkaz-Centerin venäläiset uusnatsipartnerit ovat olleet  kasvotusten yhteistoiminnassa Breivikin kanssa. Nuo uusnatsipartnerit ovat terrori-iskun jälkeen osoittaneet solidaarisuutta Breivikille. Ja nuo uusnatsit ovat kirjoittaneet rumia juttuja minua vastaan Kavkaz-Centerin valheiden avulla! Niitä juttuja on ollut saatavilla heidän VKontakte-sivustoilta. Esimerkiksi Oslosta karkotetun ”punaisen Tarzanin” Vjatšeslav Datsikin, jota Kavkaz-Center  puolusti monissa jutuissaan, morsian Eva Paula Hitler (Natalia Zhukova) kirjoitti pitkiä perättömiä juttuja minua vastaan.  

Eva Paula Hitler käytti aineistonaan Kavkaz Centerin tietoja. Tämä erikoinen nainen ilmoitti omalla VKontakte -sivullaan 13. helmikuuta 2011 kello 18:14, että hän hallinnoi "Kansallissosialistien ja Mujahideen rintamaa" («ЕДИНЫЙ ФРОНТ Национал Социалистов и Муджахидов»), joka "avoimesti kehottaa terroriin Venäjää vastaan" (Где открыто призывает к терроризму против НС на территории россии). Eva Paula Hitlerin ystäväpiiriin kuuluu pelottavan ja kielletyn uusnatsijärjestön Slaavilainen Unionin («Славянский союз») johtaja Dmitri Demushkin (Дмитрий Николаевич Дёмушкин). Kyseiset henkilöt kuuluvat Valkoisten Liberaalien –sivuston aktivisteihin. Sivustoa seuraa viisi aktivistia Suomesta. Sivuston jäsenenä on muuan Veikko, joka ilmoittaa kiinnostuksekseen Suomen sotahistorian, Inkerinmaan ja Karjalan, Mannerheimin ja Mannerheimin linjan. Suomalainen Minkkinen seuraa natsien sivustoa jäsenenä nimimerkillä ”Surullinen 69”: hänen ihanteena mm. Suomen Sisu.  Tämän Valkoisten Liberaalien -yhteisön eräs jäsenistä on Boris Stomahin (Борис Владимирович Стомахин), Storsjön ja Matzievin johtaman Kavkaz Centerin pitkäaikainen toimittaja, joka kärsi vankeusrangaistuksen monien rikostensa johdosta.

Vjatšeslav Datsik on Kavkaz Centerin
eräs "sankareista"
Mitä tulee ”punaiseen Tarzaniin”, joka kantaa julkisesti ja avoimesti hakaristejä, niin Datsik ilmoittaa Facebookissa filosofiakseen ”Kunnia rodulle! Kuolema hirviöille! . Vjatšeslav Valerjevitz Datsik syntyi 13.2.1980 Leningradin aluella. Hän on entinen menestynyt potkunyrkkeilijä, lempinimeltään ”Punainen Tarzan” («Рыжий Тарзан»). Hänen käyttäytymisensä oli jo omalaatuista kehässä, jossa hän saavutti huomattavia voittoja, saavutti jopa raskaansarjan mestaruuden. Mies pidätettiin useiden kauppojen ryöstöstä ja sijoitettiin psykiatriselle klinikalle, josta hän pakeni Norjaan ja pyysi poliittista turvapaikkaa. Norja kielsi 16.2.2011 turvapaikan häneltä, jolloin Kavkaz Center hyökkäsi teksteillään Norjan sisäministeriä ja oikeuslaitosta vastaan - sekä minua suomalaismiestä vastaan, vaikka en ole edes käynyt Norjassa koskaan!

 Muutamia vuosia aiemmin 7. helmikuuta 2007 Datsik oli pidätetty Pietarissa ja tutkimuksissa päädytty tulokseen, jonka mukaan Datsik kärsi skitsofreniasta. Tätä seikkaa Kavkaz-Center ei kertonut, vaan esitteli miehen sorretuksi kansalaisaktivistiksi. Datsikin rikostoveri Konstantin Lysenko (Константин Лысенко) tuomittiin 22 ryöstöstä 6 vuodeksi vankeuteen. Klinikalle joutunut Datsik kiitti ”mahdollisuudesta” ja lupasi paeta. Lokakuussa 2009 hänen sijoituspaikaksi tuli Pietarin psykiatrinen erikoissairaanhoidon sairaala, jossa natsi sai käyttää omaa matkapuhelinta ja istua internetissä. Moskovan Komsomolets –lehden («Московский комсомолец») haastattelussa 2010 Vjatšeslav Datsik tunnusti osallisuutensa järjestäytyneen rikollisryhmän suorittamiin ryöstöihin. Lisäksi hän kertoi osallistuneensa Euroopassa ihmisten sieppauksiin ja murhiin, joita hän olisi tehnyt kansallisin ja rodullisin perustein. Tutkimuksissa voitiin näyttää kauppojen ryöstöt toteen, kun taas sieppaukset ja murhat vaikuttivat Datsikin fiktiolta. Heinäkuussa 2010 hänet siirrettiin Druzhnoselskujun alueelliseen mielisairaalaan, jossa vähimmätkin vankilajärjestelmät olivat poissa. Jo ensimmäisenä päivänä Datsik istui kavereidensa kanssa piknikillä sairaalan pihalla ja 21. elokuuta 2010 hän karkasi sairaalasta. Seuraavana päivänä hän ryösti West Telecomin matkapuhelinkaupasta yli 6000 ruplaa ja matkasi Norjaan, jossa hän pyysi poliittista turvapaikkaa. Nyt Kavkaz Center esitteli sorretun kansalaisaktivistin, jota Molarista alkaen koko KGB vainoaa ja sortaa!

Uzbekistanista kotoisin oleva, Leningradin alueella elävä nainen Svetlana Alekseevna Datsik (Светлана Дацик) on ”Punaisen Tarzanin” Vjatšeslav Datsikin (Вячеслав Дацик) äiti, joka on kirjoitustensa valossa melkein yhtä sekaisin kuin poikansakin. Tämän äidin nimellä on Facebook-profiili. Svetlanan FB-ystäväpiiriin kuuluu yksi suomalainen: Mikael Storsjö. Mukana FB-ystävissä on Norjan uusnatsikamppailuissa tunnettu Stanislav Kalashnikov, profiilikuvassa aseiden kanssa. Svetlanan FB:n varaprofiilista näkyy kiinnostus Venäjän ”demokratia”-liikkeeseen ja 6. toukokuuta järjestettyyn ”miljoonamarssiin”. 26. kesäkuuta Svetlana Datsikin profiilissa miniä ”Eva Hitler”, mainitun Punaisen Tarzanin heila, julkaisi kirjelmän, joka oli Kavkaz-Centerin sivuston juttu allekirjoituksineen (Отдел мониторинга). 25. elokuuta 2011 Svetlana Datsik julkaisi avoimen kirjeen Norjan oikeusministerille ”ritarin Breivikin kunniaksi”, joka surmasi ”kulttuurimarxilaisia ja multikulttuurin kannattajia”. 

Onko valehtelu sielullinen pakko moraalisesti ala-arvoisessa maailmassa?

Ehkä valehtelu on sielullinen pakkotila moraalisesti ala-arvoisessa maailmassa, jossa kontakteihin ja kavereihin kuuluvat edellä kuvatut tyypit ja muut vastaavat? Pahuus on liian kauhistuttava. Siksi pahuudesta ei tahdota kuulla, vaan totuus ja valhe käännetään ylösalaisin. Siitä taustasta käsin voisi ajatella, että Kavkaz Center puhuu omista ongelmistaan, kun Kavkaz Centerillä näyttää olevan tarve ja erityinen vihkiytyminen mielenterveyteen liittyviin väitteisiin.

Sivusto julkaisi 3.3.2011 valheellisen artikkelin, jonka mukaan olisin ”menossa vapaaehtoisesti psykiatriseen parantolaan ja tarvittaviin hoitoihin, jotta vakava sairaus voisi ylipäätänsä parantua”. Todellisuudessa en ole koskaan ollut missään parantolassa tai psykiatrisessa hoidossa. Sivuston artikkelissa 1.3.2011 väitetään, että ”psyykkisesti sairas pappi Juha Molari on kärsinyt vakavista mielisairauksista ainakin vuodesta 2009 alkaen”. Kavkaz Center viittaa artikkelissaan 2.10.2010 siihen, että Mikael Storsjö kävi keskustelua ”mielenterveyshäiriöstäni” Suomen ruotsinkielisellä TV-kanavalla.

Kavkaz Center julkaisi 4.12.2010 artikkelin, jossa se väitti, että olisin ”mielenterveydeltään kehitysvammainen KGB pappi”. Todellisuudessa minulle ei ole diagnosoitu  mielenterveysongelmaa enkä ole ollut hoidossa mistään mielenterveysongelmasta, enkä ole yhteydessä edes KGB:n kanssa (kunnia sinänsä vanhalle instituutiolle, joka lakkasi olemasta vuosikymmeniä sitten).

Ja Kavkaz Center väittää 4.10.2010, että ilmoittaisin blogissani, että Pietarissa olen ”tervehtymässä psykiatrisesta sairaudesta”. 21.7.2012 terroristisivusto väitti valheellisesti, että olisin ”skitsofreeninen” ja 18.3.2013 ”mielisairaudesta” ja ”pedofiliasta” sekä olisin ”sodomiitti ja lapsipornon tuottaja”.

Kun tuollaisia valheellisia uutisia Kavkaz-Center on julkaissut venäjäksi 254:ssä eri tarinassa sekä lisäksi muilla kielillä, niin siinä syntyy vaikutelma, että sitä olisi  lainsuojaton vapaa riista Suomessa, jossa saisi rajoituksetta esittää mitä tahansa pahaa ja valheellista meikäläistä vastaan. Kai minullakin on oikeus kunniaan?

Kavkaz Center väitti 4.11.2011, että ”Venäjän agentti Juha Molari on kutsuttu Helsingin käräjäoikeuteen 7. marraskuuta veropetokseen liittyvässä asiassa”. Todellisuudessa en ole agentti enkä ole saanut käräjäoikeuteen mitään kutsua missään asiassa – ja vielä vähemmän veropetokseen liittyvässä asiassa!

Kavkaz Center julkaisi 12.9.2013 väitteen, että poliisi olisi pidättänyt minut, joka olisin sodomiitti ja pedofiili sekä olisin ollut mekkoon pukeutuneena mielenosoituksessa Venäjän suurlähetystöä vastaan! Todellisuudessa en ole ollut missään mielenosoituksessa. En koe mitään syytä protestoida anarkistiryhmän Pyssy Riot puolesta Venäjän suurlähetystöä vastaan, vaan päinvastoin tunnen, että Pussy Riot kärsii vankeusrangaistusta aivan hyvästä syystä.

Kavkaz Center väitti 19.10.2013 valheellisesti, että olisin osallinen sotatarvikkeiden laittomaan vientiin Syyriaa.

Tässä oli vain muutamia satunnaisia omakohtaisia poimintoja Kavkaz-Centerin kokonaisvaltaisesta valheellisuudesta.

Kirjoittaja:

Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html