tiistai 7. tammikuuta 2014

Oulusta kuului huuto, itku ja kova valitus joulumme alla 4.1.2014

Siihen aikaan kun meidän Herramme Jeesus syntyi Beetlehemissä neitsyt Mariasta, viralliset dokumentit eivät tiedä kertoa Herodes Suuren toimittamasta Betlehemin lastenmurhasta. Viralliset paperit vaikenevat täysin Herodeksen julmuudesta lapsia kohtaan - ja niin Suomen julmuudestakin vaietaan "virallisessa Suomessa". Raamattu kertoo jouluevankeliumissa, että profeetta Jeremian kauhea ennustus kävi toteen:
-          Oulusta (Ramasta) kuuluu huuto, itku ja kova valitus. Matt. 2:18.

Poliisi teki Oulussa 4.1.2014 työnsä, kuten laki edellyttää. Valinta ei ollut poliisin, vaan lastensuojeluviranomaisten, joista myös Suomi tänään blogspot [1] on kertonut joulumme aattona 6.1.2014. Itse luin tuon kauhean tiedon huudosta, itkusta ja kovasta valituksesta varhain jouluyönä 7.1.2014.

Katselin tätä videota tänään ortodoksisena joulupäivänä yhdessä pietarilaisten vanhempien ja lasten. Äidit kertoivat, että näin on käynyt myös monelle tutulle venäläiselle perheelle Suomessa. Niin pietarilaiset lapset sanoivat totisina pojilleni, heidän hyville ystävilleen, tietäessään mitä Oulussa ja muualla Suomessa tapahtuu: ”Lähtekää Venäjälle, lähtekää Pietariin”.

Evankeliumi Matteuksen mukaan kertoo, että Joosef oli kuullut unessa Herran enkeliä, joka kehotti pakolaiseksi Egyptiin. Minä olen yhä Suomessa lapsieni kanssa, vaikka olen kuullut paljon huutoa, itkua ja kovaa valitusta monien perheiden menetettyjen lasten vuoksi. Teenkö pahan rikoksen ja synnin lapsiani vastaan, kun en ole jo lähtenyt pakolaiseksi Venäjälle? Suomi on turvaton maa lapsille.[1] Suomi Tänään (ST). 6.1.2014. Venäläiset äidit –ihmisoikeusjärjestö haluaa Oulun sosiaalitoimen johdon kansainväliselle maahantulokieltolistalle. http://suomitanaan.blogspot.fi/2014/01/ihmisoikeusjarjestot-ovat-huolestuneet.html


Kirjoittaja:
Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html