tiistai 18. helmikuuta 2014

Heidi Hautala saa yli neljän tonnin sopeuttamiseläkkeen ja kirkon konsulttipalkkiot

Heidi Hautala matkailee piakkoin Sierra Leoneen ja Liberiaan, mikä matkailu tapahtuu Kirkon ulkomaanavulle myytynä konsulttihommana.[1] Suomen evankelisluterilainen kirkkohan arvostaa Heidi Hautalan kaltaista persoonaa.

Kirkon ulkomaanapu on kirkon kehitysyhteistyön virallinen organisaatio, joka suunnittelee ja kanavoi muun muassa kirkon vuosittaisen diakoniakeräyksen Yhteisvastuuskeräyksen tuloa ulkomaankohteisiin.

Heidi Hautala Mikael Storsjön elokuvassa Bulevardin terassilla.

Heidi Hautala ei sittenkään hakeutunut Kluuvinkadun työvoimatoimistoon työttömäksi työnahakijaksi, vaan kirkon lisäksi myös valtio tuli hänelle avuksi.

Heidi Hautala saa myös 4190 euroa kuukaudessa sopeutumiseläkettä. Tämä eläke on välttämätöntä, jotta hän ei joutuisi aivan tyhjän päälle.[2] Olisihan se ikävää, jos Hautala joutuisi piikomaan tshetsheenisiivoojansa kanssa samoja lattioita ja remonttijälkiä.

Heidi Hautalan oli erottava ministerin virasta luottamuspulan johdosta, johon hänen sanojensa ja toimiensa toistuvat epätarkkuudet ja muuntelut huonomuistisuuden tähden aiheuttivat sekä hallituksessa sisäisesti että julkisuudessa.

Heidi Hautala antoi myös voimakkaan panoksensa useamman kerran sen puolesta, että hänen itsensä nimeämänä "arkkivihollisena" minut kutsuttiin poliisin kuulusteluihin ja tuomiokapituli sai perustellun laillisen syyn erottaa minut virantoimituksesta ja kaikista siihen liittyvistä etuuksista (ml. palkka) määräämättömäksi ajaksi, vaikka sittemmin poliisi ei löytänyt toimissani rikollista eikä syyttäjä vienyt asiaa edes oikeuteen.

Hautalan kerrotaan myös olleen vaikuttamassa osaltaan siinä, kun Suomen ulkoministeriö ja Suomen suurlähetystö Moskovassa stressasi RT-kanavaa minun muutaman vähäisen kirjoitukseni johdosta. Mielestäni UM antoi yksinkertaisesti väärää tietoa minua vastaan, teki niin sanottua myyräntyötä. Sain asiasta tiedon tuosta "myyräntyöstä" Venäjän hallituksen erään ministerin perheenjäseneltä.

Onneksi Heidi Hautalan ei tarvitse olla aivan tyhjän päällä, sillä ministerin palkastahan ei voisi mitään jäädä edes säästöön pahojen päivien varalle. Niin kirkko ja eläke riensivät hänen avuksi. On tärkeää, että herrat ja rouvat pitävät toisistaan huolta, jotta yksikään heistä ei joutuisi kokemaan köyhän ihmispolon kohtaloa.

Mitä minuun itseeni tulee, niin hylkäsin täysin tuon edellä mainitun evankelisluterilaisen kansankorruptiivisen kirkon. Anna kirkollisverosi tai kolehtisi kirkolle, niin roponen siitäkin menee Kirkon ulkomaanavun konsultille![1] http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/heidi-hautala-konsultiksi-kirkon-ulkomaanavulle/656774/

[2] http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014021818049073_uu.shtmlKirjoittaja:


 Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html