tiistai 11. maaliskuuta 2014

Mitä pikimmiten Venäjä-viisumi

Kun EU ja USA ovat muuttumassa yhä hullummiksi, niin minä päätän anoa uutta Venäjä-viisumia mitä nopeimmin. Suomen tasavallan johtavissa poliitikoissa on koko joukko ropelipäitä, joiden touhuissa Suomi olisi aivan sekaisin. Maltillisimmat ja asiallisimmat lausunnot ovat tulleet tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä ja pääministeri Jyrki Kataiselta, joka selvästikin on hillitsevä ja sovitteleva henkilö siinä missä hänen lähituntumassa on noita ropelipäitä aivan liiaksi.

Minun suunnitelmani ovat valitettavan niukan vähäosaisena työttömänä miehenä siinä, että jos joskus normaalin käsittelyajan jälkeen saisin uuden viisumin. Kesäksi en tiedä mitään työtä enkä ansiotuloja. Siksi olen voinut jo lupailla, että vietän kesällä aikaani venäläisten tuttujeni kanssa ainakin Mustalla merellä ja Moskovassa. Tietysti kuntoilen parhaani mukaan, jos kuntoutuisin ikämiesten juoksukilpailuja varten. Vielä tarvitsen kovasti kehittymistä, mutta en pidä mahdottomana. Ostin tänään myös rautatabletit ja B-vitamiinit, joiden syönnin jo aloitin hemoglobiinin parantamiseksi lähemmäs 170:ä pikemmin kuin 130:ä.

Näin pienet ovat työttömän miehen ilot ja touhut siinä rappeutuvassa Suomessa, joka antaa itsensä yhä pahenevaan kurjuuteen EU-isäntiensä tahdon mukaan, jos lähtee Venäjä-sanktioiden tielle. Eihän täällä Suomessa jää mitään toivottavaa tai kuviteltavaa hyvää. Ainakin henkilökohtaisen vapauden ja liikkumisen kannalta on entistä tärkeämpää omistaa Venäjä-viisumi, jos on jo lopettanut kaikki toiveet venäläisistäkin työpaikoista. Olen kai niitä ylijäämä-ihmisiä, joita ei tarvita mihinkään ansiotyöhön. Meikäläisen sopii siis joutilaana ja rahattomana urheilla, nauttia Mustan meren upeudesta ja kokea taas edelleen Moskovan suuruutta sekä venäläistä vieraanvaraisuutta.

Toverit, eteenpäin: Venäjän viisumi tietysti viimeistään voitonpäiväksi!

Kirjoittaja:

Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html