tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ukrainan vallankaappaajien amerikkalaisista tavoitteista. Proletaari Juha Molari vastaa marxismin professori Heikki Typölle

Ilmoitustensa ja esiintymisensä perusteella ilmeisesti jonkinlainen oman aikamme johtava marxismin professori Heikki Typpö on kovasti nähnyt jälleen vaivaa lähettää sähköpostia minulle ja muistaa julkisestikin kirjoituksessaan vaivaista vähäosaista proletaaria Kontulan Demokraattisen Yhdistyksen blogissa. Maanantaina 3. maaliskuuta 2014 kello 14:26 marxismin professori Heikki Typpö otsikoi historiallisesti järisyttävästi ”globalistien sota uhkaa”. Kirjoituksessaan hän aloittaa hyökkäyksen Pekka Tiaisen Kauppalehden artikkelia vastaan, mutta pääsee jo nopeasti stalinistien ja Venäjän sisäpolitiikan parjaukseen: ”Johan Bäckman ja Juha Molari korostavat (ennen hiukan peiteltyä) stalinistista rooliaan nyt näkyvästi. Tämä selittyy vain sillä, että stalinistinen perinne on nyt Venäjän blokkitaistelulle sisäpoliittisesti hyödyllinen. Näin eliminoidaan samalla marxilaisuudesta mahdollisesti joskus nouseva globalisaation vastarinta” (Heikki Typpö 3.3.2014 kello 14:26).

Kuva: marxismin professori Heikki Typpö kirjoittaa Kontulan Demokraattisen Yhdistyksen blogissa


En arvioi tässä dosentti Johan Bäckmanin osuutta, koska hän painii aivan eri sarjassa kuin minä höyhensarjalainen vähäosainen itähelsinkiläinen proletaari. Vähäosaisena proletaarina olin tuolla mainitulla historiallisella hetkellä maanantaina 3.3.2014 kello 14:26, kun marxismin professori Heikki Typpö muisti siis minua artikkelissaan, satunnaisella myyntikeikalla myymässä pienellä palkalla pääasiassa kahvia, tupakkaa, olutta ja Veikkauksen pelejä. En ollut missään tekemisissä maailman politiikan kanssa. Otan kuitenkin suurena kunnianosoituksena, että itse arvon herra Heikki Typpö on muistanut minua Kontulan Demokraattisen Yhdistyksen blogissa. Minä ennätin jo luulla, että aivan kaikki ovat unohtaneet minut, sillä niin vähäiseksi olen tullut voimavaroiltani.

Pitkäaikaistyöttömyyden kovalla kokemuksella rohkenen kuitenkin kyseenalaistaa suomalaisen tutkimuksen parhaan marxismin tuntijan analyysit ainakin omalta osaltani. Itse asiassa sain tietää marxismin professori Heikki Typön tiukat aatteelliset väittämät vasta tänä aamuna tiistaina 4.3.2014, kun juuri olin lähdössä juoksulenkille Pirkkolassa. Ja voin vakuuttaa, että arvoisan Typön kritiikin tähden jalkani olivat koko lenkin ajan aivan voimattomat!!! Jo juoksulenkille lähtiessä reisilihakseni olivat kipeät, vaikka kuinka yritin niitä venytellä. Sitten pohjelihakset kipeytyivät ja jopa reiden etuosan pienet lihakset tulivat voimattomiksi niin ihmeellistä kuin tuntuu, että sellaisia pieniä lihaksiakin löytyy. Parin sadan metrin päästä alaselän lihakset tulivat jäykiksi ja juoksu muuttui entistä tuskaisemmaksi. Sanon vain, että kiitos professori Typpö, että niin kovalle elämäni ottaa nyt Teidän arvoisan analyysin jälkeen! Teidän asemassanne olevan henkilön pitäisi käyttää asiantuntijuutta maltillisemmin, jopa silkkihansikkain, kun meitä vähäosaisia proletaareja vastaan käytätte voimasanoja teksteissänne. Tästä kuvasta voitte nähdä, miten väsynyt mies olin juoksulenkin jälkeen, vaikka juoksin vain 7 kilometriä. Luultavasti teidän arvoisan tutkijan kritiikki otti niin koville lihaksiin ja hengityksiin asti.

Kuva: poliittisesti sitoutumaton ja väritön proletaari Juha Molari on täysin uupunut
juoksulenkin jälkeen, kun kuuli
arvon herra Heikki Typön kritiikistä


Mitä tulee itse jutussanne esittämiin asioihin, niin pahoittelen sitä, että minut vähäosaisen proletaarin liitetään sen enempää stalinismiin, Venäjän sisäpolitiikan kamppailuihin ja tarpeisiin kuin maailman globalistien kauppapeleihin. Olen aina ilmaissut jyrkästi vastenmielisyyteni Josef Stalinia ja stalinismia vastaan. Kyllä voin tietysti kiitoksella todeta, että Stalin oli Leninin kanssa antamassa Suomelle itsenäisyyden ja että Stalin päätti säästää Suomen Toisessa Maailmansodassa kääntäen lopulta Neuvostoliiton sotavoimat Berliiniä kohtia. Lopulta Stalin ei edes painostanut kansainvälistä komiteaa kovempiin sotasyyllisyys tuomioihin, joita Ryti, Tanner, Mannerheim ja kumppanit olisivat ansainneet. Kaiken kaikkiaan voin tunnustaa, että Stalin oli lempeä suomalaisia kohtaan silloiset olot huomioon ottaen, mutta tämänkään jälkeen minä en ole kiitellyt ja ylistänyt Stalinia aatteen enkä tekojen puolesta.

Mitä tulee ”Venäjän sisäpolitiikkaan”, niin mielestäni minulla ei ole edes pienintäkään roolia siinä asiassa toisin kuin korkea-arvoisa marxismin professori Heikki Typpö erheellisesti analysoi. Minulla ei ole edes tällä yksittäisellä hetkellä viisumia Venäjälle. Aion kyllä ostaa sellaisen pikemmin. En ole tavannut koskaan ketään Venäjän presidentin administraation henkilöä. En ole koskaan keskustellut kenenkään Venäjän duuman edustajan kanssa. Ylipäätänsä elän pienimuotoista elämääni itähelsinkiläisenä köyhänä proletaarina.

Enemmän minua ihmetyttää marxismin professori Heikki Typön rajoittunut asiantuntijuuden käyttö Ukrainan tilanteen analyysissä. Miksi arvoisa herra Typpö ei lainkaan analysoi niitä syitä, miksi Putinin, Medvedevin ja Lavrovin ei ole syytä luottaa Amerikan Yhdysvaltoihin ja Euroopan Unioniin. Miksi Suomen puolustusministeri Carl Haglund ja ulkoministeri Erkki Tuomioja puhuvat enemmän amerikkalaisen informaatiosodan tarpeita varten kuin rehellisesti analysoiden Suomen etua ja Ukrainan tilannetta? Miksi arvoisa herra Typpö ei lainkaan pohdi tuota mysteeriä?

Meikäläiset itähelsinkiläiset vähäosaiset proletaarit voivat muistaa hyvinkin mutta vielä seikkaperäisemmin ja laajemmin tiedoin Putin, Medvedev ja Lavrov tietävät, miten Amerikan Yhdysvallat on monien mekanismiensa avulla yrittänyt erityisesti parin vuoden ajan häiritä Venäjän yhteiskuntajärjestystä. Muistamme Golos-”vaalitarkkailijoiden” sähköpostit, joissa nämä neuvottelivat keksittyjä vaaliväärennöksiä Venäjän vaalien tuloksiksi. Muistamme NED:n ja USAID:n sekaantumisen mainittuihin provokaatioihin sekä Amerikan hallinnon suoranaisen henkisen ja taloudellisen tuen Aleksei Navalnyin ja Pussy Riotin provokaatioille. Jo meikäläinen itähelsinkiläinen proletaari sai lukea noita julkisuuteen saatettuja sähköposteja. Pääsin myös osakseni itsensä Navalnyin ja Pussy Riotinkin huomiosta vähäisestä osastani huolimatta. Voimme vain arvailla, kuinka paljon perusteellisemmat tiedot on Venäjän viranomaisilla kotietsintöjen ja takavarikkojen avulla mainittujen tahojen ja Amerikan Yhdysvaltojen toiminnasta. Sittemmin NED ja USAID järjestivät Suomen eduskunnassa Venäjä-seminaarin, johon nimenomaisesti estettiin minulta pääsy.

Arvoisat herrat marxismin professori Heikki Typpö, Suomen puolustusministeri Carl Haglund ja Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja ovat kokonansa vaienneet Kiovassa vallankaappauksen toimittaneiden oikeistovoimien avoimesti käyttämästä natsisymboliikasta, natsistisista julkilausumista, joiden mukaan venäläiset, juutalaiset ja kommunistit täytyy hävittää Ukrainasta. Näiden vaatimusten mukaan surullisessa linjassa on poltetut ja häväistyt synagogat, rikotut ja hakaristein sotketut kommunistisen puolueen toimistot sekä pahoinpidellyt venäläiset turistit, joista osa on kriittisessä tilassa sairaalassa. Maidan ryhmä tappoi polttopulloilla ja ammuksilla Ukrainan lukuisia lainvalvontaviranomaisia Kiovassa. Mihin tämä kaikki unohtuu arvoisten herrojen analyysissä? Mihin unohtuu se, että natsijärjestön Pravii Sektorin ja kumppanin Maidan aktivistien johtajat avoimesti ovat pyytäneet kansainvälisesti etsityn terroristipäällikön Doku Umarovin terroritekoja Venäjää vastaan. Osa mainituista johtajista on jopa menneinä vuosina taistellut Umarovin kanssa samassa rintamassa Tshetsheniassa.

Äskettäin julkitulleiden asiakirjojen mukaan Amerikan Yhdysvaltain hallitus on USAID:n kautta osallistunut Ukrainan vallankaappaukseen: USAID rahoitti lukuisia kansalaisjärjestöjä Ukrainan eri alueella. Rajoittajien joukossa oli mm. miljardööri George Soros ja NED-organisaatio, joka syntyi muinoin CIA:n ulkomaisten operaatioiden rahoitusmekanismiksi. Lokakuusta 2011 joulukuulle 2012 USAID antoi Chesno-ryhmittymälle yli 421 000 dollaria sekä asiantuntijoita koordinoimaa poliittista propagandaa. ”Vallan vahtikoirana” esiintyvä Chesno edustaa Amerikan hallinnon etuja Ukrainassa.  Vuoden 2013 lopulla Maidanin levottomuuksien vahvistamiseksi saapui joukoittain palkkasotilaita Yhdysvalloista, Saksasta sekä Puolasta. Yhdysvaltalaisia sotilaita oli Kievissä 60, lisäksi koko joukko saksalaisia, puolalaisia ja turkkilaisia. Raskaasti varustetun Maidanin leirissä puhetta pitivät John McCain, Ryan Murphy, Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland ja Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettiläs George R. Pyatt.

Tämä kaikki tiedetään julkisen informaation jälkeen, mutta miten paljon enemmän Moskovan päättäjät tietävät tiedusteluinformaationsa jälkeen. Jos Edward Snowden jo paljasti paljon amerikkalaisten kaikille maailmaan ulottuvasta lainvastaisesta valvonnasta, niin voidaan toki vähäisemmässä määrin olettaa, että Venäjän päättäjätkin tietävät enemmän amerikkalaisesta pelistä ja tarkoitusperistä kuin mitä toistaiseksi julkisuuteen on median avulla vähäisiä tietoja saatettu. Siksi Putin, Medvedev ja Lavrov eivät ole herkkäuskoisia Amerikan Yhdysvaltojen ja EU:n operoimaa Ukrainan vallankaappausta kohtaan. Itähelsinkiläisenä vähäosaisena proletaarina ihmettelen edelleen sitä, miksi suomalaiset arvon herrat marxismin professori Heikki Typöstä puolustusministeri Carl Haglundiin ja ulkoministeri Erkki Tuomiojaan ovat sitten täysin uskollisia Amerikan Yhdysvaltojen tavoitteille Ukrainassa?


Kirjoittaja


  Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html