perjantai 18. huhtikuuta 2014

Suomen ja Naton välinen uusi sopimus kauttakulusta ja majoituksesta on Barbarossa II

Toukokuussa 2014 solmittava Suomen ja Naton välinen sopimus syvemmästä yhteistyöstä ja avunannosta, Suomen alueen sallimisesta sotilasliitto Naton sotilaiden majoitukseen ja kauttakulkuun LOUKKAA ja KUMOAA sotilasvalan, jonka olen vannonut 18.11.1983. Silloinen Suomi oli itsenäinen Suomi, joka kansainvälisen Pariisin rauhansopimuksen ja Neuvostoliiton kanssa solmitun kahdenvälisen YYA-sopimuksen sanoilla sitoutui suojaamaan Suomen sotilaallista koskemattomuutta. Niin minä sotilasvalassani vannoin: ”Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta - - -”.

Tällä hetkellä Suomea politiikkaa johtavat vehkeilijät, jotka myöntävät sopimuksella sotilasliitolle mahdollisuuden majoittamiseen ja kauttakulkuun. Tämä jälleen valittu politiikka niin kuin jo aiemmin sotasyylliseksi tuomitulla Risto Rytillä ja hänen hengenheimolaisillaan on ”Barbarossa-politiikkaa”: silloin oli Natsi-Hitler ja hänen valtakuntansa sekä Suomi liitossa Hitlerin kanssa Neuvostoliittoa valloittamassa ja miljoonaa leningradilaista tappamassa, - ja nyt on sotilasliitto Nato sekä sen intressit.


Varusmiespalveluksen jälkeen olen asianmukaisella tavalla ilmoittautunut sotilaspiirissä 7.6.1984. Olen täysin tietoinen sotilaspassiin painetusta asevelvollisuuslaista – ja siitä, että siinä puhutaan velvollisuudesta siihen saakka kun henkilö täyttää kuusikymmentä vuotta. Suomen poliittinen johto on kuitenkin ajanut Suomen sellaiseen uuteen Barbarossa-politiikkaan, että voin tulkita ainoastaan Suomen kumonneen sotilasvalan ”puolustaa isänmaani koskemattomuutta”. En tule ikinä missään oloissa nostamaan asettani Suomen puolustusvoimien intressien tarpeisiin niin kauan kuin Suomella ja Natolla on keskinäinen sopimus yhteistyöstä, majoituksesta, avunannosta ja kauttakulusta. Jos mielikuvituksellinen tilanne syntyisi aseen – rynnäkkökiväärin tai räjähteen – nostamisesta konfliktitilanteessa, niin nostaisin sen ehdottomasti Suomi-Nato –sotilasliittoumaa vastaan, jotta voisin suojella Suomen koskemattomuutta sotilasliitto Naton sotilailta ja sotakoneistolta.Täten teen myös tiettäväksi, että Suomen ja Naton keskinäisen avunannon sopimuspäivänä revin sotilaspassini sotarikollisen Risto Rytin haudalla ja palautan revityn sotilaspassini kappaleina sotilaspiiriin tai poliisilaitokselle. Tietysti tämä toimeni on pelkästään symbolinen. Symbolisella teolla on kuitenkin profeetallinen merkitys: kutsun kaikkia itsenäisen koskemattoman isänmaan jaloja miehiä repimään sotilaspassin sekä sanoutumaan irti Suomen ja Naton syvemmästä sotasopimuksesta, jota kutsuttakoon toistaiseksi vaikka sanalla ”Barbarossa II”, kunnes uusi kaunis nimi löytyy amerikkalaisten toimistojen välityksellä sopimukselle.


Barbarossa II ei ole löydetty tarpeelliseksi vasta Ukrainan kriisin seurauksena ja sen mukaisessa stressitilanteessa Suomessa, vaan Barbarossa II on perusteiltaan osa sitä laajempaa strategiaa, josta ajankohtaisesti puhutaan eniten Naton ja USA:n intressistä, jota nämä ovat osoittaneet jo Mustanmeren ympäristössä Ukrainan ja Krimin kautta Venäjää vastaan.

Keskisuomalainen on kertonut Suomen ja Naton keskinäisestä uudesta sopimuksesta. Etelä-Suomen Sanomissa ovat Jussi Niinistö, Mika Varvikko, Jyrki Yrittiaho, Seppo Kääriäinen ja Jukka Tarkka arvioineet sopimuksen merkittävyyttä.

On aivan ilmeistä, että sopimus sotilasliitto Naton kauttakulusta Suomen kautta kohdistuu Venäjää vastaan, sillä tuskin Nato suunnittelee sotilasoperaation mahdollistavalla sopimuksella Ahvenanmaan valloittamista. Viro ja Norja ovat jo Naton vasalleja sekä Ruotsi on uskollinen Nato-partneri, joten järjestelyn mahdolliset kohdealueet ovat Venäjä tai Ahvenanmaa.

Suomella on voimassaoleva sopimus Venäjäb kanssa, jonka neljännessä artiklassa kielletään Suomen alueen luovuttaminen ulkopuolisen vallan sotilaallisiin tarpeisiin. On selvää Suomen voimassaolevan lainsäädännön valossa, että Suomen js Naton sopimus on lainvastainen, minkä johdosta oikeuskansleri joutuu puuttumaan sopimukseen. Onko kyseessä myös maanpetoksellinen rikoslain merkityksessä, jää nähtäväksi.

Jälkikirjoitus:

Naton ja Suomen Barbarossa II -sopimus perustuu henkilökohtaiseen ja ryhmäkuntaiseen hyötymiseen, korruptioon ja lahjoihin, mutta ei kansan tahtoon! Auta paljastaa tämä skandaali ja tuo noita kytköksiä tietooni: välitän asiat sopiville tahoille. Nyt on isänmaallisen puolustuksen - tutkivan journalismin tehtävä!!!Kirjoittaja:

Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html