torstai 29. toukokuuta 2014

Aktivoiko Torsti Sirén terroristisivusto Kavkaz Centerin toukokuun 2014 hyökkäykseen?

YK:n turvaneuvoston Al-Qaida-sanktiolistalla tuomittu Kavkaz-Center –webkeskus aktivoitui melkein puolen vuoden tauon jälkeen tiistaina 20. toukokuuta 2014 hyökkäyksiin suomalaista pitkäaikaistyötöntä reppanaa Juha Molaria vastaan sekä muutamia muita henkilöitä - huomattavasti tunnetumpia ja ansioituneempia ihmisiä - vastaan. Tämä aktivoituminen ajoittuu mielenkiintoisesti juuri samaan hetkeen kun Suomen maanpuolustuskorkeakoulun Strategialaitoksen johtaja everstiluutnantti Torsti Sirén joutui ongelmiin merkillisen alatyylisen nettisurffailunsa sekä poliittisille vastustajilleen lausumiensa uhkaustensa johdosta. Lisäksi Sirénin Facebook-keskustelut osoittavat, että hänen keskustelupiiriinsä kuuluu tai on kuulunut vihamielisesti Venäjään suhtautuvia henkilöitä, joilla on myös linkit Kavkaz-Centerin ydinryhmään: erityisesti kustantaja Mikael Storsjö, mutta myös Storsjön lähipiiriä Jukka Mallinen, Antti-Pekka Mustonen, Kerkko Paananen, Tarja Koivumäki ym. Viron presidentti Toomas Henrik Ilves kävi palkitsemassa Jukka Mallisen, joka aloitti mediassa perusteettoman hyökkäyksen nimeltä mainittuja ”vaikuttaja-agentteja” vastaan. Nämä kaikki ovat samanaikaista merkillistä henkilöön käyvää informaatiosotaa ja propagandaa.On luonnollisesti mahdollista myös se, että Kavkaz Center intoutui parjauksiin kostotoimenpiteenä Suomen poliisin mahdollisten rikoskuulustelujen johdosta, joihin Kavkaz Centerin administraatio on joutunut. Lisäksi muistettakoon, että herra ja rouva Storsjö sekä Kavkaz Centerin suomalaiset muut vaikuttajat kävivät juuri Istanbulissa terroristirahoitusta organisoivan Imkanderin järjestämässä kansainvälisessä konferenssissa. Löytyikö tuolloin ehkä uutta intoa paluusta vanhoihin tapoihin?

Kavkaz Center julkaisi 20.5.2014 kello 12:20 pitkän jutun siitä, miten FSB jengi rekrytoisi ulkomaalaisia. Terroristisivusto väittää tarinansa perustuvan Latvian turvallisuuspoliisin vuosikertomukseen, jossa kerrottaisiin, miten FSB-jengi salakuljettaa tavaroita. FSB olisi kiinnostunut ”meidän maanmiesten” toiminnasta. Siinä yhteydessä sivusto luettelee monia tunnettuja henkilöitä Baltian alueelta. Kavkaz Centerin toimitustyön Suomi-keskeisyys paljastuu tuossa jutussa, kun kesken Baltian käsittelyä yllättäen tarina siirtyy pelkällä ”esimerkiksi” –sanalla Suomeen, josta Latvian turvallisuuspoliisi ei suinkaan kerro mitään mainitussa raportissa! Niin Kavkaz Center mainitsee myös minut Suomessa toimivan ”pahamaineisen jengin” edustajaksi. Tälläkin kertaa Kavkaz Center muistaa vain kaksi tavallisesti nimeämäänsä henkilöä. Kavkaz Center väittää myös, että ”kansainvälinen terroristijärjestö FSB rahoittaisi Maailma ilman natsismia –järjestöä”.

Mitä tulee itse noihin väitteisiin, niin olisin kyllä hyvin kiinnostunut kaikenlaisesta laillisesta vienti- ja tuontitoiminnasta rajojemme yli, jos saisin sellaisen työn ja toimeentulon. Kukaan ei ole koskaan kysynyt minua mihinkään tuohon Venäjän hyväksi - ei rahasta eikä vapaaehtoisesti! Nyt elän vaatimatonta elämääni työttömänä pienissä oloissani Itä-Helsingin laitakaupungilla eikä minulla ole varaa edes käydä useampaa kertaa kuukaudessa Helsingin keskustassa, saati matkustella rajojen yli! Minun mielestäni ei olisi mitenkään sopimatonta asiallinen työ, jossa edistetään hyviä oloja ja hyvinvointia. 

Tietenkin Latvian "raportti" osoittaa pikemmin äärimmäistä venäläisvihamielisyyttä ja tukahdutettua demokratiaa sekä rajoitettuja ihmisoikeuksia, joihin Latvia syyllistyy.  Siinä raportissa leimataan nimeltä mainittuja rehtejä kansalaisia hyvin halventavasti ikäänkuin nämä eivät olisi luotettavia tahoja lainkaan. Valitettavasti vastaavia epädemokraattisia ja epähumaaneja piirteitä on havaittavissa entistä enemmän Suomestakin, joka on ollut Toisen maailmansodan jälkeen hyvin ystävällismielinen ja asiallinen Venäjä-politiikassaan. Mutta nyt ovat asenteet ja toimet selvästi muuttuneet. Olen ihan vakavasti kysynyt, mitä ja kuka jäbä Maanpuolustuskorkeakoulusta duunasi esimerkiksi keskiviikkona 28. toukokuuta 2014 kovasti blogissani? Tuo jäbä (IP 193.167.184.2 ) luki silmät kiiluen ja korvat punaisina kello 10:15 alkaen ja taas sotilaallisen lounaan jälkeen kello 13:40 alkaen.   Suomen kansalaisena minulla ei ole mitään muuta tuon jäbän duunista, mutta tuo upseeri jäbä saa palkan veroista ja käyttää virkaansa tavallisten pienten suomalaisten blogien lukemiseen ja lataamiseen. Minä olen työtön ja vapaa, mutta hän on työn orja ja tekemässä työtä, joten kumma tapa käyttää aikaa työaikana, kun pitäisi ansaita meille reppanoille hyvinvointia!!! Niin Latviassa kuin myös Suomessa maanpuolustuksellisten tahojen ja suojelupoliisin tulisi hoitaa oikeasti virkaansa eikä kuluttaa aikaansa pitkäaikaistyöttömien reppanoiden blogeissa ”ikään kuin tehden tehtäväänsä”. Minä olen koonnut mainitun jäbän nettisurfailuun käyttämän viikottaisen työajan yksilöidysti, jotta voin ilmoittaa siitä sopivalla hetkellä isommalle sotaherralle ja julkisuuteen. Olen täysin isänmaani hyvinvoinnin ja rakkauden varassa elävä pitkäaikaistyötön reppana: jos Maanpuolustuskorkeakoulu ei löydä virka-aikana tärkeämpää tutkittavaa, kuin kyylätä meitä muutamaa sataa tuhatta vähäosaista suomalaista, niin koko laitos sopisi lakkauttaa. Ei kai aikuiset sotilaat usko enää peikkoihin ja kummituksiin ym.? Näkemykseni mukaan Latvian turvallisuuspalvelua vaivaa vastaava epäasiallinen rajoittuneisuus yksittäisten ihmisten kiusaamiseen ja demokratian tukahduttamiseen. Näitä näkökohtia ei terroristisivusto tuonut kuitenkaan esille keskusteluun.


Vain 18 minuuttia edellisen jutun jälkeen, 20.5.2014 kello 12:38 Kavkaz Center julkaisi tarinan ”Putinin suunnitelmasta”. Nyt Kavkaz Center rakentaa tarinansa Suomen yleisradion Ylen kertomukseen Putinin Eurooppa-suunnitelmasta. Epäluuloa virittävä tarina käsittele laajasti Alexandr Duginin toimintaa ja professorin perhesuhteita. Kavkaz Center viittaa myös siihen, että professori Duginin ajatuksia Euraasiasta tukevat Suomessa kuuluisa dosentti sekä erotettu ex-pappi Juha Molari.  Jälleen nimeni mainitseminen on outoa, sillä en ollut järjestämässä kunnioitetun professorin vierailua enkä ollut edes paikalla tilaisuudessa, jossa sitä vastoin valokuvien mukaan oli mm. Jukka Mallinen. Eikö Mallinen olisi vihollisten leirissä sisällä elävänä ihmisenä paljon sopivampi FSB-vakoojaksi ja –tietolähteeksi kuin kaiken ulkopuolella elävä syrjäytynyt pitkäaikaistyötön Juha Molari? Ettekö ole suinkaan ihmetelleet, miksi Mallinen kaikesta huolimatta saa aina yhä uudestaan viisumit Venäjälle? Miksi Kavkaz Center ei anna mielikuvituksensa mennä sellaisiin mielikuvituksellisiin rakennelmiin, vaan etsii tarinoihinsa jopa täysin ulkopuolisen henkilön - minut?X X X 

Kirjoittaja on syrjäytynyt pitkäaikaistyötön, elää köyhänä köyhien parissa:


Juha Molari, unemployed, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html