tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kokoomus-pomo yritti alistaa rikosilmoituksellaansuomalaismiestä

Helsingin kihlakunnansyyttäjä torppasi Tuusulan Kokoomus-pomon vaatimukset: Kalle Maurola yritti alistaa rikosilmoituksellaan köyhää suomalaismiestä. Maurola ei kuitenkaan saavuttanut menestystä vaatimuksilleen, vaan tutkinnanjohtaja Mika Myöhänen esitti tutkinnan lopettamista ja kihlakunnansyyttäjä Lasse Ylevä hyväksyi esityksen perusteluineen. Poliisi ei koskaan kutsunut  Juha Molarai edes kuultavaksi.

Helsingin syyttäjävirasto on kirjannut syyttäjän ratkaisun (Asianumero E 14/5998) 9.7.2014, mutta Mustanmeren matkan johdosta olen saanut päätöksen esitutkinnan rajoittamisesta vasta tänään 29.7.2014.
 
Kihlakunnansyyttäjä Lasse Ylevä päättää, että Kalle Sami Pertti Maurolan rikosilmoituksen
tutkintaa ei jatketa
Minulle entuudestaan tuntematon Tuusulan Kokoomus-pomo Kalle Sami Pertti Maurola saapui Facebook-sivulleni ja kirjoitti Facebook-profiiliini 9. kesäkuuta 2014 julman tuomion, että olisin työtön, koska minulla ”ei ole älyä, karismaa eikä ulkonäköä”.Julkaisin 10.6.2014 blogissani Maurolan antaman julman tuomion meikäläiselle työttömälle miehelle sekä liitin siihen myös kuvakaappauksen Maurolan Facebook-sivulta, sillä eräässä kuvassa Maurola esiintyi ylväästi kahdestaan tuolloisen pääministeri Jyrki Kataisen kanssa. Mahdollisesti tuo Maurolan yhteisesiintyminen Jyrki Kataisen kanssa loi painetta Kokoomus-pomolle, sillä lähetin myös kirjeen Tuusulan puoluejohdolle ja Kokoomuksen puoluejohdolle valtakunnallisesti. Pääministerinä Jyrki Katainen vieraili blogissani viikottain – ja kävi katsomassa myös tämän kirjoitukseni Kalle Maurolasta.

Kalle Maurola esitti jo 10.6.2014 vaatimuksen, että poistaisin blogikirjoitukseni. Uudemman kerran Maurola lähetti varhain 14.6.2014 hiukan keskiyön jälkeen vaatimuksen, että hänen asianajajansa palkka alkaisi juosta kello 8 jälkeen aamulla, jos en poista blogiani. Vastasin Kalle Maurolalle, että poistan toki blogini, mutta en näe kirjoituksessani mitään rikosta.[1] Kalle Maurola ilmoitti sähköpostissa tyytyväisyytensä siihen, että olin poistanut blogini, mutta käytännössä hän antoi rikosilmoituksensa edetä poliisilla. Vielä uudemman kerran 16.6.2014 parasiittina vastasin köyhiä mollaavalle Kalle Maurolalle, Tuusulan Kokoomuksen ex-varapuheenjohtajalle.[2]

 Maurolan vaatimuksista huolimatta tutkinnanjohtaja Mika Myöhänen oli 13.6. esittänyt esitutkinnan lopettamista. En ollut lainkaan tietoinen siitä, mitä Maurola tai poliisi oli asian johdosta toiminut tai keskustellut. Poliisiin en ollut koskaan missään yhteydessä asiasta. Tutkinnanjohtaja Myöhänen perustelee Kokoomus-pomon vaatimuksia vastaan: ”Maurolan oheistaman materiaalin perusteella kyse on Molarin vastakirjoituksesta Maurolan itsensä tekemään kommentointiin Molarista”.

Maurolan väite kunnianloukkauksesta on täysin yksilöimätön: olen blogissani ylistänyt Kokoomus-pomon älykkyyttä, komeutta ja hyväosaisuutta, vaikka hän mollaakin minua mitä pahimmin sanoin. Lisäksi olen vain toistanut sen, miten älykäs ja vaikutusvaltainen Kokoomus-pomo sanoo meistä pitkäaikaistyöttömistä. Epäselväksi jää, mikä tässä oli se kunnianloukkaus. Sellaista rikosta ei myöskään poliisi tai syyttäjä koskaan löytänyt.

Viitteet

[1] Kalle Maurolasta 10.6.2014 kirjoitetut blogini olen poistanut tekijänoikeusvaatimuksen johdosta


[2] Parasiitin vastaus köyhiä mollaavalle Kalle Maurolalle, Tuusulan Kokoomuksen ex-varapuheenjohtajalle

  http://juhamolari.blogspot.fi/2014/06/parasiitin-vastaus-koyhia-mollaavalle.html


Kirjoittaja on köyhä parasiitti, joka rumuudestaan ja tyhmyydestään huolimatta nauttii Mustallamerellä saman lämpimän auringon alla, joka antaa yhtäläisen lämmön ja ilon niin hyväosaisille Kalle Maurolalle ja hänen aateveljilleen kuin meille köyhillekin. Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha