torstai 23. lokakuuta 2014

Lottia, jääkäreitä, ryssiä ja radikalisoitunut kokoomuslainen Jukka Romppainen

Poliisi on ilmoittanut lehdistötiedotteessa, että Laajasalon surman motiivina oli hallitsematon raivon purkautuminen, mutta rikoksen motiivi ei liittyisi politiikkaan, rasismiin, ulkomaalaisvihaan tai etniseen taustaan. Tukahdetussa yhteiskunnassa harkinta, keskustelu ja ajattelu päättyvät viranomaisen lehdistötiedotteen jälkeen. Muutama seikka rekonstruktiota varten on kuitenkin yhä paikallaan. Ennen kaikkea suomalaiset ovat kysyneet Kokoomuksen tiedottamisen avoimuutta ja vilpittömyyttä.


Viikonloppu 11.-12.10.2014


Pyjama-asuisen 58 vuotiaan naisen murha tapahtui lauantain 11.10. ja sunnuntain 12.10. välisenä yönä Laajasalossa. Murhaajan venäläisnaapuri, tyttönimeltään Irina Kirillova, oli saapunut pihamaalleen huomauttaakseen Jukka Romppaiselle siitä sopimattomuudesta, että tämä Romppainen hakkasi koiria. Jukka Romppainen suivaantui venäläisnaisen huomautuksesta ja pahoinpiteli naisen tajuttomaksi, minkä jälkeen hän vei morsiamensa koirat kotiin. 

Epäselvää on, missä määrin Romppaisen kädet olivat lyöntiensä seurauksena auenneet, pitikö hänen käydä kotonaan puhdistautumassa ja missä avovaimo oli, mutta joka tapauksessa Romppainen palasi pihamaalleen ja sijoitti tajuttoman Irina Kirillovan autoonsa sekä ajoi noin 3 kilometriä Helsingin Laajasaloon vanhan öljysataman edustalle Haakoninlahdelle, jossa lehtitietojen mukaan ilmeisesti jatkoi pahoinpitelyä, kunnes jätti murhatun naisen mereen. Epäselvää on sekin, että hakatut koirat ovat koko hullun mielenpurkauksen ajan ja maahan pieksetyn naisen jälkeenkin niin hiljaa, ettei ison kerrostalon ikkunaan saada lisää naapureita todistajiksi. Niin nyt ainoa todistaja on murhaaja itse. Edes tyttöystävä ei ollut tapahtumakulun todistaja. Ihmeellisesti koirat vaikenivat - niin kuin myös "naapurikyylät", joista morsian on toisaalla moittinut. Eikö edes Milla kysynyt yöllä: "Mihin sinä vielä lähdet rakas, kun koirat on jo käytetty ulkona?" Kokoomuspamppu olisi tuskin vastannut vilpittömästi morsiamelleen: "Tapoin äsken yhden ryssän kyylämuijan tuossa pihalla. Käyn viskaamassa hänet mereen. Tulen jo pian. Odota rauhassa!"

Irina Kirillovan ruumis löydettiin sunnuntaina 12.10. merestä Haakoninlahdesta. Poliisi totesi, että vainaja on hieman alle 160 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Tuossa vaiheessa ei tunnistettu surmaajaa eikä vainajaa. Tässä vaiheessa eikä myöskään myöhemmin koskaan suomalainen media kertonut vainajaa venäläiseksi. Niin monet nettikirjoittajat ennättivät jopa kiistää väitteen venäläisyydestä ennen kuin nimi tuli ilmi venäläisen median välityksellä.

Tämä vainaja oli siis Jukka Romppaisen naapurirapusta ”ystävälliseksi ja auttavaiseksi” luonnehdittu nainen, Neuvostoliitossa Pavlodarissa 5.5.1956 syntynyt venäläisnainen, tyttönimeltään Irina Kirillova, joka on asunut Suomessa joulukuusta 1990 alkaen. Hän toimi pitkät ajat matkaoppaana, mutta nyttemmin hän piti kotiinsa rekisteröityä maahantuontiyritystä. Jukka Romppainen on itse 28 vuotta vanha mies. Mutta oliko reservin vänrikki Romppainen voimissaan niin riuska mies, että hän vie pieneksi määritellyn veltoksi lyödyn venäläisnaisen aivan vaivattomasti ja huomaamattomasti autoonsa, ja autosta merelle? Eikä kukaan "naapurikyylä" tullut koskaan ikkunaan tai vastaan tuolla saattomatkalla merelle?

Internetissä on kiinnitetty huomiota siihen, että murhaajan (Kokoomusnuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja, Kokoomusnuorten ex-viestintäpäällikkö) Jukka Romppaisen ja helmikuussa 2014 kihlatun Milla Leskisen (Uudenmaan Kokoomusnuorten järjestösihteerin) nimet lukivat Laajasalossa Svanströminkujan kerrostalon rappukäytävän nimitaululla tyttöystävän asunnon kohdalla.

Koirien omistajaksi on Internetissä identifioitu Milla Leskinen, joka on kuitenkin kiistänyt koirien huonon kohtelun. Netissä jatkuvasti huomautetaan, että uutisissa puhutaan erheellisesti Romppaisen koirista. Naapurit ja tutut ovat huomauttaneet, että koirat eivät olleet kuitenkaan Romppaisen vaan puolison. Talon muut asukkaat tiesivät koirien huonosta kohtelusta ja asiasta oli tehty ilmoituksiakin, mutta omistaja Milla Leskinen ei omien sanojensa mukaan tietänyt koirien kohtelusta.

Koirien omistajaksi identifioitu tai väitetty Milla Leskinen päivitti Instagramiaan positiiviseen sävyyn senkin jälkeen kun murhaajan henkilöllisyys oli selvinnyt – ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä on herättänyt pohdintoja siitä, olisiko Milla Leskinen antanut sulhasensa ilmi poliisille vai olisiko Milla Leskinen vain psykologisen tavanomaisen reaktion tavoin ”ottanut etäisyyttä” järkytykseen. Miten sulhanen ja morsian tuntevat toisensa tuollaisen murhan jälkeen?

Lemmikkipalstat sivustolla Kokoomusnuorten järjestösihteeriksi, murhaajan morsiameksi tunnistettu nainen kertoili ”Salmakia”-nimimerkillä Jukka Romppaisen väitetyistä mielenterveyshäiriöistä ja ”pahatahtoisista kerrostalokyylistä”, jotka olisivat tehneet perusteettomia kanteluja koirien kohtelusta:

"Öinen huuto on vanhan koiran nikamaluumurtuma, joka ylösnoustessa joskus vaivaa. Lopetanko siksi koiran? Exäni huolestuttavat mt-ongelmat olivat pitkään tiedossa ja vakavat, mutta näiden koirien suhteen kyseessä on ihan perinteiset pihakyylät ja kerrostalokyttäys, koirien todettiin jo kesäkuussa olevan hyvässä kunnossa kun tarkistivat."


 Sitä vastoin Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtajana toiminut Henri Heikkinen kertoi 18.10.2014 Ilta-Sanomille, että Romppaisessa ei olisi ollut mitään, mikä olisi vaikuttanut päällepäin erikoiselta: ”Hän ei koskaan ollut millään tavalla radikaali tai väkivaltainen eikä myöskään erityisemmin alkoholiin menevä”. Myöskään entiset työnantajat eivät ole havainneet Romppaisessa mitään mielenvikaisuutta. Helsingin Kokoomusnuorten toiminnanjohtajaksi ja Kokoomusnuorten viestintäpäälliköksi olisikin erikoista valita mielenvikainen ihminen, jos sellaisena henkilö tunnetaan jo aiemmin. Mutta olisiko sittenkin ollut havaittavissa jonkinlaista "radikalisoitunutta kokoomuslaisuutta"?

Kokoomuspomo ei kommentoinut julkisesti kotinsa tuntumassa tapahtunutta murhaa, vaan juhli ilmeisesti ystäviensä kanssa syntymäpäivänsä ja kertoi niistä blogissaan erikoisella tavallaan, johon iltapäivälehdetkin viittasivat murhaajan selvittyä. Sitä vastoin Facebookissa Milla Leskinen – Internetin ja naapurien mukaan hakattujen koirien omistajaksi tunnistettu Kokoomuksen järjestösihteeri Uudeltamaalta - kommentoi 12. lokakuuta kello 22:38 heti sen jälkeen kun murhapaikka oli selvinnyt, ja linkitti kommentin Iltalehden uutiseen:

Milla Leskinen
12. lokakuuta kello 22:38 ·

Hui, meidän lenkkipaikalta.
Tykkää  · JaaMurhaaja oli kuitenkin yhä vapaalla – ja yleisesti esitettyjen väitteiden mukaan asui tämän järjestösihteerin kanssa samassa asunnossa. Ainakin Milla Leskinen asui lähellä, kun murhattu löytyi hänen "lenkkipaikalta", kuten hän itse ilmaisi asian. Tietenkään hän ei ole vastuussa sulhasensa teoista, mikäli Romppanen oli yhä sulhanen. Voisi kuvitella, että morsian kertoo kauhistuksensa lenkkipaikan (ei vain hänen omansa, vaan ”meidän” lenkkipaikan) tapahtumasta myös sulhaselleen, eikä ainoastaan tee kommenttia Iltalehden uutiseen. Ketä siihen "meidän" joukkoon kuului, joille tuo "lenkkipaikka" oli yhteinen? Millan kauhistunut julkinen kommentti "meidän lenkkipaikasta" voi ilmentää myös häivähdyksen sulhaseensa liittyvää epäilyä. Toisten tulkintojen mukaan julkinen "hui"-huuto Iltalehden kommenttiin ilmaisee tarkoitushakuista tietämättömyyden esittämistä. 

Joka tapauksessa kotipihalla tapahtuneesta raa’asta murhasta ja "meidän lenkkipaikan" luota löydetystä ruumiista keskustellaan otaksuttavasti aktiivisen perheen sisällä. Mitä on tuolloin koettu ja tunnettu kodissa, miten Jukka Romppainen on kätkenyt tapahtunutta?


Viikko murhan jälkeen 13.–21.10.2014


Kokoomusnuorten toiminnanjohtaja Jukka Romppainen kirjoitti suorittamansa murhan jälkeen maanantaina 13. lokakuuta kello 15:01 ja kello 15:06 - vielä siis toistaiseksi vapaana miehenä - rajut hyökkäykset ”sosiaalidemokratiaa” ja ”suojatyöpaikkoja” vastaan.


Jukka Romppainen
13. lokakuuta kello 15:01 · 
Suojatyöpaikkojen ohella EHYT ry, ent. Elämäntapaliitto käyttää RAY:n antamaa rahaa tukeakseen 'liiton päihdetavoitteet jakavia' ehdokkaita. Sattumalta EHYT ry:n jäsenet ovat lähes poikkeuksetta SDP:n jäseniä, ja tuetut ehdokkaat olivat SDP:n ehdokkaita."
Muropaketti.com
Kaivoin johtoryhmän, aikuistyön, EPT-koordinaatioyksikön ja järjestöpalvelujen henkilöstön tietoja googlella. Johtoryhmä Toiminnanjohtaja : Sari Aalto-
MUROBBS.PLAZA.FI|HENKILÖLTÄ OTAVAMEDIA OY
Tykkää· · Jaa
2 henkilöä tykkää tästä.


Jukka Romppainen
13. lokakuuta kello 15:06
Miten vain sosialidemokraattisesta puolueesta löytyy yhtälaisia tavoitteita ajavia ihmisiä? Vanhana järjestöjyränä voisin sanoa, että toimintasuunnitelma on kirjoitettu[kopioitu] tietty tulos mielessä.
 Tykkää · 2Kolmantena päivänä suorittamastaan murhasta ei tapahtunut murhaajan omantunnon ylösnousemusta, vaan Jukka Romppainen oli yhä vapaa mies ja hän kirjoitti Facebookiin rajun hyökkäyksen ”ryssän valtaa” vastaan ja vetosi ”Finlandia hymniin”, kun hän kirjoitti 14. lokakuuta kello 19:50.

Jukka Romppainen
14. lokakuuta kello 19:50 · Muokattu · 

Milloin oli Finlandia hymni viimeksi kielletty? Ryssän vallan alla! Silloin.#viski#vodka #Valvira #kielletään


15.10.2014 Milla Leskinen päivittää Instagramiin kuvan mustikkapiirakkaasta ja aamiaispalaverista Espoossa Kokoomuksen järjestösihteerinä. Murhaajaa ei ole vielä saatu kiinni. Kokoomuksen järjestösihteeri ei tiedä, että murhaaja on Kokoomuksen toiminnanjohtaja ja hänen (avo)miehensä. Jos pariskunnan keskusteluyhteys on edelleen kunnossa, niin kotona luultavasti kuitenkin keskustellaan oman pihan tapahtumista.

16.10.2014 poliisi otti kiinni Jukka Romppaisen epäiltynä naapurinsa murhasta. Murhaaja Jukka Romppainen oli päivittänyt Facebookiinsa ryssitteleviä tekstejä vielä kolmantena päivänä suorittamansa murhan jälkeen, kunnes sittemmin hän tai morsian on tyhjentänyt Facebookin näistä ja muista päivityksistä.

Milla Leskinen päivittää 16.10.2014 Instagramiin kuvan siideripyramiidistä sekä muita vauhdikkaita karnevaalikuvia, joissa hän valittaa, että ei ehtinyt kampaajalle, mutta saadessaan lisää viiniä, niin kampaajalla käynnin puuttuminen ei haittaa. Epäselvää on, tiesikö Kokoomusnuorten järjestösihteeri vielä tässä vaiheessa Kokoomusnuorten toiminnanjohtajan syyllistymisen murhaan ja päivällä tapahtuneesta pidätyksestä. Mahdollisesti Kokoomusnuorten järjestösihteeri oli onnellinen vapautumisestaan Jukka Romppaisesta.

Tämän päivän jälkeen järjestösihteeri on muutaman päivän aivan hiljaa Instagramissa. Kokoomuksen nuorisojärjestö (nuoria täysi-ikäisiä aikuisia) on komennettu hiljaiseksi myös yleisemmin, jotta tapahtunutta ei kommentoida. 

Suomalainen media ei sensuroi ainoastaan uhrin kansallisuutta, vaan myös jo hyvin maltillisiksi määriteltävät pohdinnat Laajasalon murhasta, niin kuin kävi myös tylysti valtiopäiväneuvos, Euroopan neuvoston kunniajäsenen Mikko Elon kirjoitukselle "Puolueiden tehtävä sopimus ennen vaaleja: rasismille nollatoleranssi" (22.10.2014 Uusi Suomi). Mainittu kirjoitus on kuitenkin tallennettu tämän blogin linkissä Freezepage.com-palveluun.


Sunnuntaina 19.10.2014 Kokoomuksen järjestösihteeri Milla Leskinen jatkaa päivityksiään: hän kertoo Mannerheim-museossa saamastaan mahtavasta kokemuksesta, jossa hän sai nähdä lottien ja jääkäreiden muistoesineitä.21.10.2014 Susanna Koski kertoo mediassa, että Kokoomusnuoret saavat kriisiapua.

Missä vaiheessa Lemmikkipalstan nimimerkiksi ”Salmakia” ja Jukka Romppaisen morsiameksi tunnistettu Milla Leskinen – Uudenmaan Kokoomusnuorten järjestösihteeri – tuli tietoiseksi sulhasensa ja avomiehensä teosta?  On mahdollista, että hän havaitsi Jukka Romppaisen syyllistymisen tekoon vasta lukiessaan iltapäivälehdestä ja saatuaan tietää poliisin toimista. Koirien omistajana, murhaajan morsiamena hän kirjoitteli sittemmin, että ainakin moitteet koirien kohtelusta olisivat olleet ”vain naapurikyylien” sanomisia.


”Radikalisoitunut kokoomuslainen”


Perjantaina 10. lokakuuta, vuorokausi ennen venäläisen Irina Kirillovan murhaa, jonka Jukka Romppainen toimitti ja suoritti, Kokoomuksen järjestösihteeri Milla Leskinen kertoo karttakuvasta, jossa Tarton rauhan rajojen mukainen suurempi Suomi käy sotaansa Neuvostoliiton kanssa. Valitettavasti Milla Leskisen vakaumus vaikuttaa myös radikalisoituneelta kokoomuslaiselta aatemaailmalta.


Kokoomuspamppu Jukka Romppainen oli Sofi Oksanen ja Jari Tervo fani, mikä ei sekään anna hyvää osoitusta harkintakyvystä.


Romppainen kirjoitti uudenvuoden edellä 29.12.2011 vihaa pursuavan tekstin ryssistä:

Jukka Romppainen
29.12.2011 16:56

Kuka muistaa naureskelleensa, kun Tuntemattomassa sotilaan Vanhala kehottaa ryssää tulla hakemaan leipänsä päälle voita? Voipula on selkeä merkki siitä, että sosialismi ei toimi. Hintakiskontaa? Helsingin Käpy
lässä muuan ruokapuoti laittoi vahingossa voille viisinkertaisen hinnan viikoksi. Vaikutusta myynnin volyymiin ei juuri ollut. Nyttemmin hinta on ”korjattu”(!?). Siis mitä? Voin...23. joulukuuta 2013 Milla Leskinen kertoo ”galaktisista pahiksista” joulunvietossa, jota hän piti yhdessä Jukka Romppaisen kanssa. Joulukattaus ei vaikuta aivan perinteisen kristilliseltä, vaan pikemmin anti-kristilliseltä Milla Leskisen ja Jukka Romppaisen kodissa.

Muutama kuukausi sitten Milla Leskinen poseerasi valokuvassa Aleksander Stubbin kanssa, joka tunsi ainakin murhaajan morsiameksi väitetyn Kokoomusnuorten järjestösihteerin, jos vaikka Kokoomusnuorten toiminnanjohtajaa ei nykyään juuri kukaan Kokoomuksen jäsen näytä tuntevan.
"Radikalisoituneen kokoomuslaisen" kovat asenteet ovat purkautuneet julkisuuteen jo useiden vuosien ajan. 8.12.2011 Jukka Romppainen kirjoittaa runonsa "itsesensuurin kielletyistä hedelmistä", jossa hän kutsuu valtiota saatanaksi ja sosiopaatiksi, jossa ei ole mitään kristillistä, sekä vaatii, että Sosiaali- ja terveysvirasto on lakkautettava. Omiaan oli luomassa tuskaa sekin kohtalo, että Kokoomusnuorten pomona Jukka Romppainen eli Irina-tätien kanssa samassa talossa tyttöystävänsä asunnossa. Tyttöystäväkin oli saanut opinnoissaan enemmän tulosta. Vain koirat olivat häntä vähäisempiä - ja naapurin "Irinat", kuten hän saattoi toivoa kunnes tuo ryssä saapui häntä ohjaamaan. Jukka Romppainen oli 28 vuotta vanha mies, kohta jo neljännellä vuosikymmenellä, eikä hän ollut saanut mitään kunnon tutkintoa aikaiseksi. Niin Kokoomuksen piireissä tuomitaan "huono pää". Siinä jo vanheneva mies on Kokoomusnuorten johdossa sekä mollaa "sosiaalipummeja", "suojatyöpaikkoja" (kuten teki suorittamansa murhan jälkeenkin välittömästi!) ja "ryssiä". Hän yrittää säilyttää kovan uskottavuuden kyky-puolueessa, mutta  naapureiden kanssa hänen piti kuitenkin asua samassa talossa Laajasalossa eikä ollut yhtään parempi, vaikka oli Kokoomusnuorten toiminnanjohtaja. Jopa nuo uskalsivat moittia hänen tapaansa kouluttaa koiria! Kokoomuksen piireissä ei ole kovin ylentävää arkkitehtien, maistereiden ja toimitusjohtajien parissa esittäytyä ilman kunnon tutkintoa. Niin radikalisoituneen kokoomuslaisen aikamiehen sisäinen ristiriita oli kasvanut jo yli sietokyvyn.

Rikollinen on syyllinen. Puoluetoverit, ystävät ja sukulaiset eivät ole syyllisiä. Rikoksesta tuomitaan lain mukaan syyllinen. Varmasti puoluetovereiden, ystävien, sukulaisten ja morsiamen voidaan otaksua järkyttyneen Jukka Romppaisen teosta. Vielä kerran korostan, että Kokoomusnuorten puoluesihteeriä ei pidä tuomita tai moittia rikoksesta, jonka toinen ihminen on tehnyt. Kyseessä on varmasti hänellekin järkytys. 

Kosto ei kuulu myöskään suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Kostosta tai puoluevainosta ei ole kyse, kun Helsingin Kokoomusnuorten toiminnanjohtaja Jukka Romppaisen ideologiaa ja arvomaailmaa rekonstruoidaan. Romppainen ei ollut ”radikalisoitunut muslimi”, mutta ”radikalisoituneeksi kokoomuslaiseksi” häntä voidaan luonnehtia. Totuudellisuus ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä arvoja nekin, kun arvioidaan tapahtunutta ja sen merkitystä.

Missä määrin Jukka Romppainen oli ylipäätänsä sellainen aikuinen mies, joka katsoi arvoisekseen kuulla vanhemmalta venäläisnaiselta mitään huomautuksia käytöstään kohtaan? Missä määrin ”radikalisoitunut kokoomuslainen” - jääkäreitä ja lottia ihannoiva arvomaailma – (tässä tapauksessa kielellinen ilmaus toki morsiamena tunnetun Kokoomusnuorten järjestösihteerin päivityksestä Instagramiin muutama päivä murhaajan paljastumisen jälkeen) oli omiaan luomaan kyvyttömyyttä ja ylimielisyyttä kuunnella venäläisnaista?

Miten Jukka Romppaisen omaksuma ”radikalisoitunut kokoomuslainen” asenne loi sellaista äärimmäistä halveksuntaa ”ryssää” vastaan, mitä hän ilmaisi Irina Kirillovan raa’assa tapossa sekä sittemmin kirjoituksessaan aivan yleisellä tasolla ”ryssiä vastaan” kolmantena päivänä suorittamansa murhan jälkeen? Missä määrin "radikalisoitunut kokoomuslaisuus" voi olla myös yleisemmin  "puolisyntyneen aikuislapsen" ilmausta oman mielensä sisäisen myllerryksen mukaisesta sidotusta aggressiosta ja halun irti pääsystä, jotka heijastuvat hänessä ehkä tarpeeseen korostaa tietynlaista isänmaallista järjestystä, ulkoista vainoajaa ja uhkaa vastaan?

Jälkikirjoitus

Koska asioita on usein vaikea ja vastenmielistä katsoa omin silmin, niin katsotaan kuvitteellista tarinaa toisinpäin:

Jos – mikä olisi täysin mahdotonta, sopimatonta ja rikollista sivistysvaltio Venäjällä – Venäjän suurimman puolueen nuorisokaartin toiminnanjohtaja tsuhnittelisi vuosikaudet suomalaisia, lopulta kiivastuksissaan tappaisi Moskovassa taloyhtiössään jo vuosikymmenet asuneen suomalaisen vanhemman naisen sekä lopulta pistäisi hakatun suomalaisnaisen maasturi-Volvonsa tavaratilaan ja kuskaisi tuon suomalaisnaisen Moskvajokeen, jonka luona vielä potkisia ja hakkaisia suomalaisnaista ja tämän kaiken jälkeen venäläinen johtavan puolueen nuorisokaartin toiminnanjohtaja kirjoittelisi seuraavina päivinä yhä uusia herjoja tsuhnia vastaan, kunnes jäisi viikon kuluessa kiinni, niin suomalaiset poliitikot ja toimittajat alkaen Arja Paanasesta olisivat ilmeisen tyytymättömiä, jos jo samana pidätyspäivänä Venäjän viranomaiset ilmoittavat varmaksi tiedoksi lehdistötiedotteella, että tuo murha oli yksittäinen mielenhäiriö, eikä sen toimittaja ilmentänyt mitään rodullista, kansallista tai poliittista mieltymystä teossaan. Suomessa ilmeisemmin luultaisiin, että tsuhnien vihaajan suorittama murhateko olisi itsensä Putinin käsky. Suomessa on kaikki toisin: täällä puolueen puheenjohtaja ja pääministeri ei edes tunne surman tehnyttä oman puolueensa nuorisojärjestön toiminnanjohtajaa pääkaupungista, vaikka tuntee tämän morsiamen.

Kirjoittaja on tutkinut väitöskirjassaan hirmutekojen psykohistoriaa, ja vastustaa hullujen russofobisia horinoita.
 Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha