torstai 9. lokakuuta 2014

Neljää suomalaista epäillään ISIL- terrorismirikoksista

Iltalehti kertoo neljästä pidätetystä ISIL/ISIS-terroristista, jotka kaikki ovat itse asiassa ihan tunnistettavia ja tunnettuja henkilöitä Suomessa. 

Iltalehden esittämistä neljästä henkilöstä eräs on 30 vuotta vanha suomalainen mies, islamilaisen ”jihadistishenkisen” kirjallisuuden tunnettu kääntäjä (melkein ainoa sellainen), joka on saanut Suomen puolustusvoimien varusmieskoulutuksen, mutta myös isänsä mukaisesti ulkomaisen sotilaskoulutuksen ja vapaaehtoisena Muukalaislegioonan sotilaskoulutuksen.  Hänen äitinsä on suomalainen. Hän on opiskellut myös Medinnan yliopistossa. Suomessa tämä porukka on tiettävästi kokoontunut Roihuvuoren moskeijassa. Nelikon erään toisen henkilön tarinaa ja Ramada-ihanteita on esitelty äskettäin paikallislehdessä: siinä ISIL-taistelijana pidätetty suomalaismies kertoo kesällä 2014, miten paasto puhdistaa hänen mielensä ja kehonsa.[3]

Kääntäjä-terroristi ei näytä mitenkään ”muslimilta”, vaan ulkoisesti näyttää eurooppalaiselta iloiselta mieheltä, jolla ei ole edes pitkää partaa. Hänen ideologiansa on ns. takfirilaisuus, johon kuuluu kätkeä tarkoitusperät ”uskottomilta” ja ”vääräuskoisilta”. Häntä epäillään terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja koulutuksen antamisesta terrorismirikoksen tekemistä varten. Hän on toiminut Helsingissä peruskoulujen ala-asteella islamin uskon määräaikaisena sijaisena, epäpätevänä opettajana, jota parempaa ei kuitenkaan opetuslaitos löytänyt lasten uskonnon opettajaksi.

Kääntäjä-terroristin nimi ei ole tullut vasta nyt julkisuuteen ISIS/ISIL-terrorismiin liittyvän pidätyksen johdosta, vaan esimerkiksi tiettävästi ainakin jo syyskuussa 2013 Venäjän valtio oli tullut tietoiseksi kyseisen miehen kyseenalaisista yhteyksistä, matkoista sekä nimestä. Tämä mies matkusteli alkuvuodesta 2012 useamman kerran Tshetshenian, Turkin ja Syyrian väliä sekä korosti taisteluaan luopio-Kadyrovia vastaan. Mainitun kääntäjän kaveripiiristä kolme miestä yritti jo paljon aiemmin lähteä Suomesta Tshetshenian taisteluihin.  Kun Syyrian taistelut avautuivat mahdollisuudeksi näille neitseitä ja paratiisia kaipaaville terroristi-sotureille, niin Tshetshenian suunnitelmat siirtyivät.

Myös Suomen Suojelupoliisin on täytynyt tulla tietoiseksi tästä henkilöstä ja hänen terroristikavereistaan viimeistään vuonna 2009 – jo puoli vuosikymmentä sitten, mutta ilmeisemmin jo paljon aiemmin. Tämän ryhmän erään vähemmän tasapainoisen kaverin merkillisen vihaisen tekstiviestin välitinkin Suojelupoliisin pyynnöstä erään kerran heille Ratakadulle tiedoksi, koska SUPO kertoi ystävällisesti olevansa ”ihan vain kiinnostunut”.   Näin jo puolivuosikymmentä sitten!

Suomen turvallisuudesta vastaavilla viranomaisilla on täytynyt olla hyvin tiedossa nämä nykyiset neljä ISIS-terroristia ja heidän harrastuksensa jo kymmenen vuotta sitten. Julkisuuteen muslimiyhteisöstä saatettu kuva tyypeistä ikäänkuin viemässä vauvan vaatteita Syyriaan on tuskin vilpitön. Se miksi nyt asiaan paneudutaan  johtuu USA:n intresseistä ISIS-terroristeja vastaan. Kun tyypit kuumenivat aiemmin ryssävihassaan Umarovin puolesta, niin asia ei kauhustuttanut Suomessa, kun mahdolliset tapettavat olisivat Venäjällä.

YK:n turvaneuvoston Al-Qaida-sanktiolistalle[2] kuuluvan ”Kavkaz-Centerin” kustantajana [1] kyseenalaista mainetta hankkinut Mikael Storsjö tuntee mainitun kääntäjä-terroristin sekä tämän kaverit esimerkiksi tavattuaan jo vuosia sitten heitä Bulevardilla toimistossaan (jossa oli Kavkaz-Centerin serverit tuohon aikaa). Hän tuntee suomalaisen ISIL-terroristikääntäjän ja siksi voinee antaa runsaasti lisätietoja henkilökuvista ja siitä ideologiasta, jonka varassa mainitut ISIL-taistelijat rakentavat intoaan Suomessa. 

Storsjön kustantama Kavkaz-Center on julkaissut ISIL-terroristijärjestöä tukevaa propagandaa, joten herra Storsjö voinee tarkastella myös sananvapauden ja viestinnän näkökulmasta   ISIL- terroristien suorittamia murhia sekä niiden mainostamista [Storsjön henkilökohtaista syyllisyyttä ISIL-järjestön toimintaan tai sen suomalaisiin yhteyksiin ei ole kuitenkaan tiettävästi kukaan esittänyt tai väittänyt]:  Mikael Storsjö: GSM + 358 45 852 1666 / + 358 45 262 4746; email procaucasus@procaucasus.eu / mikael@officehouse.fi

Jälkikirjoitus: tässä mainitulla Kavkaz Centerin web-sivustolla ei pidä käydä ylipäätään senkään vuoksi, että sivusto on YK:n pakotteiden vastainen terroristien verkosto, ja erityisesti sen vuoksi tulee välttää sivustoa, että Kavkaz Centerin avulla terroristiverkosto voi identifioida sinut ja tietokoneesi, kuten nettiä analysoiva työkalu ilmoittaa henkilölle, joka aikoo vierailla mainitulla sivustolla.

Kavkaz Center website attempts to extract HTML5 canvas image data, which
may be used to uniquely identify your computer.


  

[1] Who is domain: Kavkaz Center http://www.freezepage.com/1412877871YIEJUHLLOA


[2] Security Council Committee pursuant to resolutions 1267 (1999) and 1989 (2011) concerning Al-Qaida and associated individuals and entities, 1267/1989. http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQE13111E.shtml


[3] Ramadan-paastokuukausi puhdistaa kehon ja mielen. http://www.freezepage.com/1412922333QRMFVYYITW


Kirjoittaja on riippumaton  suomalaismies, joka vaatii uskontokuntaan tai uskonnottomuuteen katsomatta kaikilta ihmisiltä kansainvälisten sopimusten ja kansallisen lain noudattamista sekä rauhanomaista käytöstä ylipäätään. Jumalan käsky on selvä: "Älä tapa!"

Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha