tiistai 21. lokakuuta 2014

Venäläinen Jabloko-puolue hyökkäsi itähelsinkiläistä ihmispoloa vastaan: Värivallankumouksellinen Jabloko-puolue ja Kaukasian bandiitit löytäneet toisensa.

Venäläinen Jabloko-puolue hyökkäsi itähelsinkiläistä ihmispoloa vastaan maanantaina 20.10.2014:
Värivallankumouksellinen Jabloko-puolue ja Kaukasian bandiitit ovat löytäneet toisensa.

Jabloko on värivallankumouksellinen työväline USA:n hyväksi

Värivallankumouksellinen Jabloko-puolue koki vuonna 2013 kaikkialla Venäjän alueilla tuhoisan vaalitappion: venäläiset eivät ylipäätänsä pidä tuosta puolueesta ja sen ideologiasta. Kuitenkin puolue päätti kokeilla vielä onneaan 14. syyskuuta 2014 Moskovan vaaleissa.  Vuoden 2013 vaaleihin Jabloko oli lähtenyt mainostaen ”poliittista ja moraalista vapautta”, millä he tarkoittivat ”homoparaatien” sallimista. Se ei tuonut Venäjällä menestystä. Vuonna 2014 Jabloko keksi uudet iskulauseet: ”Ukrainan vapaus”. Jabloko heilutti Ukrainan lippuja, lauloi oligarki Poroshenkon kunniaksi: ”Kunnia Ukrainalle, kunnia sankareille”. Jablokon puolueen Moskovan johtaja Andrei Taran on syntynyt Simferopolissa, mutta hän kiittää, että oligarkit tappavat Donbasin alueen venäläisväestöä. Jablokon johtaja Taran vieraili Kiovassa myös oligarkien vallankaappauksen aikana.[1]

Jabloko puolue saa todennäköisemmin rahoitusta Amerikan Yhdysvaltojen ulkoministeriöstä, jotta Jabloko voisi valmistella Venäjälle vallankumousta. Antifasistisen anti-maiden neuvoston johtaja Eugene Shabayev (Евгений Шабаев) on tiedottanut mainittujen syyskuun 2014 vaalien edellä tuosta tuhoavasta ohjelmasta, jonka mukaisesti Jabloko tahtoi järjestää poliittisia levottomuuksia ja turvautua Lännen propagandaan.[2][3] Shabayev havaitsi, että jälleen kerran Venäjälle yritettiin tuoda Georgian ja Ukrainan suurten mielenosoitusten tekniikat.  Tämän toiminnan rahoituksen ja suunnittelun takana oli Yhdysvaltain ulkoministeriö.[3]

Bandiitit Jablokon ja USA:n värivallankumouksellisten palveluksessa

Tuollaisen pahamaineisen Jabloko-puolueen hyvin laajassa artikkelissa Dmitri Florin (Дмитрий Флорин)[17] on hyökännyt maanantaina 20.10.2014 [12] meikäläistä suomalaista yksityisihmistä vastaan!  Tämä hyökkäys on jo sinänsä täysin käsittämätöntä eikä hyökkäys ole mitenkään hyväksyttävää, sillä minulla ei ole mitään roolia sen enempää Venäjän kuin Suomen mediassa tai valtaverkostoissa! Tänään yritin ostaa ison Jaffa-limonadipullon paikallisesta Alepasta, mutta pankki- ja luottokortillani ei ollut enää 3 euroa rahaa. Niin köyhä ihmispolo joutuu nyt amerikkalaisten rahoittaman värivallankumouksellisen puolueen hyökkäyksen kohteeksi! Eihän minulla pitäisi olla edes mitään osaa eikä arpaa siinä, mitä Moskovassa pelataan politiikan kanssa, mutta Moskovassa Jabloko vihaa minua yhä syksyllä 2014!

Pahemmaksi hyökkäyksen tekee vielä se, että Jablokon aktivisti Dmitri Florin on Venäjän OMON-erityisjoukkojen entinen taistelija. Riippumattomana ja melko suojattomana köyhänä ihmispolona minä en tahtoisi joutua pahamaineisen värivallankumouksellisen venäläisen puolueen hyökkäysten kohteeksi. Pysyn siellä missä olen: näissä pienissä piireissäni!

OMON-erityisjoukkojen ex-taistelija Dmitri Florin aloittaa tarinansa Ukrainan tapahtumista ja Donetskin kohtaamista ”rypälepommeista”, joiden todellisuuden hän kuitenkin kiistää, kuten sopii amerikkalaisrahoitteiselle propagandistille. Tästä kiistämisestään Florin etenee samassa artikkelissa jo ihan uuteen asiaan sekä sijoittaa sinne valokuviaan tshetsheenilapsista, joilla on Pohjan kirkon luona mielenosoituksessa kylteissään valokuvia minusta: nämä lapset julistavat, että he eivät ole terroristeja. Florin antaa ymmärtää, että minä olisinkin oikeasti rasisti-pappi, ”paha pappi”. 

Florin ei kerro asioiden todellista kulkua: hän ei kerro esimerkiksi sitä, että mikään suomalainen oikeuslaitos tai syyttäjä ei ole koskaan väittänyt minua vastaan mitään tuollaista rasismiin liittyvää seikkaa tai syytöstä, vaan kyse on ollut jo alusta alkaen pelkästä häijystä ja epärehellisestä julkisesta kampanjasta minua vastaan. Eva Biaudet liittyi Finrosforumin, Heidi Hautalan ja Mikael Storsjön kampanjaan minua vastaan tuolloin keväällä 2011 sekä tiedotti tutkintapyynnöstä ”kiihotuksesta kansanryhmää” vastaan.[13][14] Sittemmin apulaisvaltakunnansyyttäjän sijainen Mika Ilman ei nähnyt aihetta nostaa edes syytettä (Päätös syyttämättä jättämisestä, 6.7.2011, R 11/254).[15] Florin vaikenee kokonaan oikeudellisista tosiseikoista.

Dmitri Florin vaikenee kirjoituksessaan myös monesta erityisen tärkeästä seikasta, pahamaineisista ystävistään, joita hän tapasi Pohjan kirkolla Pyhäinpäivänä 2010 ja Helsingissä muissa oloissa. Beslanin terrori-iskun jälkeen parlamentaarisen tutkintakomitean johtaja Alexander Torshin kertoi terroristi Shamil Basayevin toisesta tunnistetusta radiomiehestä Yunus Yusupovich Matzievistä, jonka radiotoveri samasta kodista ja huoneesta Islam Matziev oli nyt Pohjan kirkon luona tapahtumassa, jota Dmitri Florin kuvailee rajoittuneesti. Matziev on ollut YK:n turvaneuvoston pakotekomitean sanktioiden alle määritellyn Kavkaz-Center sivuston webmaster jo Movladi Udugovin päivistä alkaen. Islam Matsievin setä Bilan Matsiev oli tunnettu bandiittijohtaja Vanhassa Ataqissa. Matsievin kodin alta Venäjän turvallisuuspalvelu löysi korkealaatuisen bunkkerin, jossa oli radiovälitystoiminnan koneiston ja kuntosalin lisäksi mm. Al-Qaidaan linkittyvä arabipalkkasoturi Abu Yaqub (Абу Якуб). Samasta osoitteesta Keskuskatu 49 (на улице Центральной дом № 49, принадлежавший Адаму Мациеву) oli kotoisin Islam Matsievin kanssa myös häntä nuorempi mies Yunus Yusupovich Matziev, joka kirjoitteli Kavkaz-Centerin chatissa ja osallistui Beslanin terrori-iskun järjestelyihin. Islam Matsiev käyttää joskus salanimeä Adam Tumsoev.[5]

Herra Florin ei maininnut myöskään mielenosoittajien joukosta herra Islam Ruslanovich Mahauria, ”Inguusian emiiriksi” kutsutun bandiitin Azamat Makhaurin ja terroristi Doku Umarovin ”puolustusministerin” Rustam Mahaurin nuorempaa veljeä, joka saapui Suomeen Islam Taramovin nimissä väärennetyllä passilla.[4] Islam Mahauri työskenteli Turkissa Doku Umarovin serkun Musa Atayevin (Itaev) kanssa keräten varoja Umarovin ryhmäkunnalle. Musa Atayev oli myös Islam Matzievin lähin työtoveri Turkissa. Dmitri Florin ei kerro Yablakon artikkelissa myöskään Aslambek Khunchukayevista (Hanchukaev), joka on Interpolin kansainvälisesti etsintäkuulutettu terroristi, mutta jota Suomi ei luovuttanut Venäjälle oikeudenkäyntiä varten.[6][7]

Tuollaiset taistelijat – mukaan lukien Venäjän OMON-erityisjoukkojen ex-taistelija Dmitri Florin – tulivat läntisen Uudenmaan pikkukylän Pohjan kirkon edustalle tosi pimeässä illassa Pyhäinpäivän jumalanpalveluksen edellä. Poliisia ei näkynyt missään turvaamassa noiden toimittamaa mielenosoitusta. Mitenkään outoa ei ollut, että seurakuntalaiset tunsivat olonsa epämiellyttäväksi ja jopa uhkaavaksi. Tuo syntynyt pelon tunne kääntyi sen jälkeen seurakuntalaisissa tarjolla ollutta objektia, minua vastaan, sillä minähän olin puhunut siviilioloissani Kavkaz-Centerin perkelemäisistä suhteista. En ihmettele lainkaan, jos Pohjan mummot säikkyvät syksyn pimeässä yössä, kun Venäjän OMON-erityisjoukkojen ex-taistelija nykyisten kavereidensa - tsetseenitaistelijoiden - kanssa protestoi kirkon ovella (ilman poliisin läsnäoloa!). Paljon tilanne ei muutu keveämmäksi, kun lapsia on tuotu kylttien kantajiksi.

Soitin sittemmin Tammisaaren poliisille ja kysyin, miten he eivät ole paikalla luomassa seurakuntalaisille turvallisuuden tunnetta ja valvomassa mielenosoitusta, jos sellaisen ovat kerran sallineet. Lisäksi muistutin, että mielenosoittajien joukossa oli monta tunnettua taistelijaa. Voisin kuvitella, että Syyriasta Suomeen palaavien ISIS-taistelijoiden mahdollisiin mielenosoituksiin Pasilan poliisiaseman luona hyvin valastuissa oloissakin saapuisi kuitenkin poliisipartio tai kaksikin valvomaan tilannetta. Pohjassa ei saapunut ketään edes pimeään iltaan, vaikka terroristi Doku Umarovin virallisella kanavalla, Kavkaz-Centerin sivustolla, oli minua vastaan lausuttu useita kymmeniä suoranaisia uhkauksia monilla eri kielillä. Mielenosoitusta oli myös toimittamassa sellaisia miehiä, jotka olivat suorastaan uskollisia Doku Umaroville, jonka puolesta Timur Hashiev oli lähettänyt Dagestanista 23.9.2010 tappoviestin.[16] Silti poliisi ei ollut valvomassa edes syksyn pimeässä yössä, kun Umarovin jengi järjestää mielenosoitusta! Tappoviestissä syyskuun lopussa minulle oli luvattu viikko aikaa kääntyä pois Kavkaz-Centerin kritisoimisesta, ja nyt oli kulunut vain muutama viikko armonajan päättymisestä, kun Umarovin uskolliset kannattajat ja taistelijat saapui lapsineen Pohjan pimeään yöhön.

Eihän kukaan ole tiettävästi lausunut mitään kritiikkiä noita kylttejä kantavia lapsia kohtaan, joita nyt Finrosforumissa (puheenjohtajana toimi tuolloin Heidi Hautala) järjestäjät Kerkko Paananen ja Mikael Storsjö käyttivät varsin härskisti hyväkseen, - ja joihin Dmitri Florin jälleen viittaa. Ville Ropponen oli myös järjestelyissä mukana. Islam Matziev oli jättänyt mielenosoitusilmoitukseen Tammisaaren poliisilaitokselle väärät henkilötiedot ja esiintyi väärennetyllä nimellä ”Adam Tumsoev”.  

Jablokon Dmitri Florin ja Amerikan Yhdysvaltojen dollarit

Florin on itse entinen taistelija Venäjän erityispalvelusta, joka sittemmin vaihtoi toiselle puolelle, ja hän on nimenomaan kertonut tavanneensa entisiä vihollistaistelijoita Helsingissä. Nykyään he ovat hänen kavereitaan. Dmitri Florin kirjoitti 15 lokakuuta 2010, että hän oli Suomeen ”menossa tapaamaan entisiä vihollisia – miltantteja  (Дмитрий – бывший боец ОМОНа, ветеран боевых действий в Чечне. В Финляндии он встретился с бывшими врагамибоевиками.)  Hän itsekin tunnusti, että Helsingissä on näitä taistelijoita. Yablakon pitkän tarinan epärehellisyys tulee ilmi, että tuota puolta hän ei enää muistanut lainkaan, vaan antoi perverssisti ymmärtää ikään kuin olisin julistanut pienet lapset terroristeiksi.

Dmitri Florin unohti myös nyt uudessa kertomuksessaan sen, että Suomeen saavuttuaan hän sai palkkansa pahamaineiselta järjestöltä Glasnost Defense Fund ((Фонд защиты гласности))[8]. Florin palveli Venäjän OMON-erityisjoukoissa vuodesta 1995 vuoteen 2002. Florin kuvailee itseään aseiden asiantuntijaksi. Hänet tunnetaan aggressiivisesta käytöksestään: vuonna 2002 hänet erotettiin yliopistosta, koska oli joutunut riitoihin lainvalvontaviranomaisten kanssa. Suomessa hänen tarkoituksensa oli myös ilmeisemmin Glasnost Defense Fundin palveluksissa järjestää George Soroksen ja Amerikan NED:n tukea Storsjön operaatioille. Glasnost Defense Fundilla on kiinteät suhteet Mihail Hodorkovskii, Platon Lebedeviin ja Toinen Venäjä –ryhmittymään sekä Garry Kasparoviin[9]. Toiminnan amerikkalainen rahoitus tunnetaan erittäin hyvin.[10]

Florin kirjoitti myös terroristisivustolle Kavkaz-Center –jutun, missä häntä kuvailtiin läheisistä suhteistaan Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuraan (Общество российско-чеченской дружбы», ОРЧД), joka tuomittiin Nižni Novgorodin käräjäoikeudessa syksyllä 2006 syyttäjän vaatimuksen mukaisesti lakkautettavaksi ääriliikkeenä. Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuralla oli ollut myös talousepäselvyyksiä useiden vuosien ajalta. Kyseinen seura oli ollut jo selvitystilassa ja lopettamisuhan alla 14.11.2005, mutta tuolloin tuomioistuin kuitenkin hylkäsi lopettamisvaatimukset. 15.8.2005 Federaation verovirasto havaitsi seuralla veroepäselvyyksiä ja syyllistymisen rikoslain 199 pykälän vastaiseen laajamittaiseen veronkiertoon. Lokakuussa 2006 tuli lopullinen tuomio Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuran lopettamiseksi. Mainitulla vihaseuralla oli myös toimisto Groznyissa. Syyttäjä oli tammikuussa 2006 vaatinut 5 vuoden vankeusrangaistusta järjestön toimittajalle Stanislav Dmitrievsky, koska tämä oli yllyttänyt uskonnolliseen ja etniseen vihaan julkaisemalla ”puolustuspuheita” Aslan Mashadoville ja Ahmed Zakajeville. Tuomio tuli 3. helmikuuta 2006, mutta se oli varsin lievä kahden vuoden vankeusrangaistus. Venäjällä kielletty ekstrimistijärjestö jatkaa toimintaansa Suomessa. NED:n (National Endowment for Democracy) on julkaissut useamman kerran tietoja, joiden mukaan kyseinen järjestö - CIA:n yksityistetty rahoitusmekanismi - on antanut vähintään vuosittaisia tuhansia ja kymmeniä tuhansia dollareita Suomeen mainitulle Venäjä-Tšetšenia ystävyysseuralle («Общество российско-чеченской дружбы»).  NED on ollut 1980-luvun alusta alkaen USA:n tiedustelupalvelun CIA:n voimavara. CIA:n johtaja Bill Casey vakuutti Ronald Reaganin, että NED:n luominen on tarpeellista. Se oli osa Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ”yksityistämistä”, ”tehokkuuden” parantamista, jotta veronmaksajien rahat käytettäisiin hyvin.

Olen vilpitön ja pyyteetön totuuden mies

Olen joskus verrannut Dmitri Florinia virolaiseen takinkääntäjään Ain Mereen. 

Minä itse olen sitä vastoin yhä edelleen sitoutumaton suomalainen ihmisoikeusaktivisti, köyhä pitkäaikaistyötön mies, joka palvelee omatuntoa ja totuutta vilpittömästi ja pyyteettömästi. 

Kummallista kyllä, että tällainen tosi vanhaksi, heikoksi ja köyhäksi käynyt pieni suomalaismies joutuu nyt syksyllä 2014 moskovalaisten värivallankumouksellisten propagandistien hyökkäyksen kohteeksi tuossa pahamaineisessa Jabloko-puolueessa! Tätä en voi mitenkään ymmärtää tai hyväksyä!

Linkit

[1] Korolev Times: Как связан Украинский фашизм и партия Яблоко в Королёве http://www.freezepage.com/1413833125FTUTWEFBQO ja   http://korolevtimes.ru/news/kak-svyazan-ukrainskij-fashizm-i-partiya-yabloko-v-korolyove/  

[2] Izvestia: В России появится Антифашистский антимайданный совет  http://izvestia.ru/news/574712

[3] Партия «Яблоко» на деньги Госдепа США готовит революцию в России http://letnews.ru/partiya-yabloko-na-dengi-gosdepa-ssha-gotovit-revolyuciyu-v-rossii/  [6] Suomi: hieman lisää terroristien turvapaikasta. Nikolai Malishevski, Strategic Culture Foundation 4.6.2013. http://juhamolari.blogspot.fi/2013/06/suomi-hieman-lisaa-terroristien.html

[7] Suomessa Korkein OIkeus sallii wahhabilaisten terroristien tappaa venäläisiä viranomaisia. http://juhamolari.blogspot.fi/2010/12/suomessa-korkein-oikeus-sallii.html

[16] Doku Umarov –tappoviestin lähettäjä julkisuuteen. http://juhamolari.blogspot.fi/2011/02/doku-umarov-tappoviestin-lahettaja.html

[17] 
https://www.facebook.com/profile.php?id=1827102855Kirjoittaja on vilpittömästi, pyyteettömästi ja totuudellisesti rauhan puolella bandiitteja ja värivallankumouksellisia vastaan Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha