tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vilho Juntunen - Numero 4 - upea toveri Oulussa hylättyjen ja syrjäytettyjen puolesta

Sain tutustua insinööri Vilho Juntuseen jo muutamia vuosia sitten. Muistan erityisen hyvin, miten juttelimme Helsingin keskustassa, jossa hän tahtoi tavata. Tunnistin ikätoverissani Vilhossa sellaisen miehen, jossa sykkii suuri hyvä sydän elämälle. Hänen omatuntonsa on terve ja rehti: hän ei halveksi eikä ivaa edes meitä vähäosaisia.Minä itse olen saanut jo vuosien varsilla useamman kerran melkein ”nolostua” (lievä ilmaus) sitä arvostusta ja hyväntahtoisuutta, jota Vilho on osoittanut minunkin hyväkseni, vaikka niin moni on ollut valmis tekemään vaikka mitä julmuuksia meikäläistä vastaan. Itse en ole koskaan ollut minkään puolueen kannattaja tai jäsen. Mutta Vilho säilyy kuitenkin ystävänä, ja hän jopa ilmoittaa julkisesti, että ottaisi minut eduskunta-avustajakseen, jos – ja toivottavasti kun – hänet valitaan eduskuntavaaleissa 2015 kansanedustajaksi.

Kaiken kaikkiaan Suomen kommunistisen puolueen Oulun vaalipiirin eduskuntavaaliehdokas, insinööri Viljo Juntunen on hieno mies. http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/oulu/ehdokas/662 Miehen numero eduskuntavaaleissa 2015 Oulun vaalipiirissä on 4. http://www.skp.fi/vaalit/eduskunta-2015/oulu/vilho-juntunen

Olen ihan näihin päiviin saakka voinut lukea tuntemattomien ihmisten kirjoittamia julkisia kovia herjoja siitä, millainen surkea ressukka ja syrjäytynyt tyhmyri olen. Viimeksi tänään useampi tuntematon ihminen saapui ilmoittamaan nuo näkemyksensä Facebook-sivulleni – ilmeisesti ihan vain tiedoksi siitä, jos itse en vielä tiedä.  Sellainen julma ilmapiiri ei ole todellakaan suotuisa meille suomalaisen yhteiskunnan heikompiosaisille.

Muistan erityisen elävästi karmeita kokemuksia tuosta julmasta ilmapiiristä, miten Tuusulan Kokoomuspomo Kalle Maurola saapui 14. kesäkuuta 2014 Facebook-sivulleni sekä julisti suorasukaisesti entuudestaan tuntemattomalle ihmiselle, että hänen mukaansa minulla ”ei ole älyä, ei karismaa eikä kauneutta”. http://juhamolari.blogspot.fi/2014/06/parasiitin-vastaus-koyhia-mollaavalle.html Niin Kokoomuspomo vaati, että minun pitäisi katsoa peiliin, kun etsin syytä köyhyyteni. Valitettavasti tuollainen oikeistolainen säälimätön asenne on vain jatkuvasti voimistunut rajusti. Sen asenteen uhreina ovat tällaiset rumat, köyhät, tyhmät ja epäkarismaattiset ihmiset. Silti pyydän, että meilläkin olisi oikeus elämään ja onnellisuuteen! Että meilläkin olisi oikeus siihen, että nuo komeat ja voimakkaat Kallet sekä muut eivät alituisesti halveksisi ja alentaisi meitä rumia ja yksinkertaisia kansalaisia!

Onneksi meillä on vielä edes joitakin näitä aidosti jaloja sydämellisiä ihmisiä, kuten Vilho Juntunen on: hänellä on tahtoa ja viisautta myös meidän rumien, tyhmien ja köyhien hyväksi! Minäkin olen saanut yhä uudestaan kokea yllätyksen, että minulla on sittenkin ihmisarvo: Vilho juttelee niin arvostavasti ja hienosti minulle. Sellaisen ihmisen soisi olevan Suomen kansanedustaja!


Jos eduskunnassamme ei ole kansanedustajia, jotka rakastavat ja kunnioittavat myös meitä köyhiä, tyhmiä ja rumia ihmisiä, niin suomalainen yhteiskunta muuttuu tosi julmaksi. Valitettavasti paha suuntaus on vahvistumassa, kun samanaikaisesti eduskuntapuolueiden johtajat julistavat yksituumaisesti pistävänsä yhä hurjemmin lisää satoja miljoonia euroja asevarusteluun. Köyhänä ihmisenä täytyy oikein voimakkaasti ärähtää, että nuo vallitsevat mielipuoliset sotaisat houreet ovat ihmisyyden vastaisia, ne käyvät tosi kalliiksi suomalaista hyvinvointia vastaan, ne houreet hyödyttävät enintään amerikkalaisen aseteollisuuden pörssiarvoa ja sille uskollisia lobbareita mutta ei ketään muuta.  

Minä tahtoisin - ja oikeastaan minä hätää kärsivänä vähäosaisena ihmisenä pyydän ja anon - että Suomen eduskuntaan voisi palata ihmisyys: siksi Oulun vaalipiirissä on etuoikeus, kun siellä meidän hylättyjen ja syrjäytettyjen puolella on eduskuntavaaliehdokas numero 4 – Vilho Juntunen.


KIRJOITTAJA tahtoo rauhaa ja rakkautta maailmaan:Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)