lauantai 11. huhtikuuta 2015

Reserviläiset saavat Puolustusvoimien kirjeen Suomessa

Puolustusvoimat lähettävät lähes miljoonalle miehelle kirjeen, jossa ilmoitetaan sodan aikainen palvelustehtävä. Samalla Puolustusvoimat selvittää oman viestintänsä tehokkuutta.

Puolustusvoimat mahdollisesti epäonnistuvat tavoittaa minua kirjeitse toukokuun aikana. Niin kysyn julkisesti, missä on minulle Puolustusvoimien suunnitelmissa varattu mahdollisuus tappaa Nato-miehittäjää Suomessa?

Mikäli niin epäonnekas laskelmointi olisi päässyt muodostumaan sotilasjohtoon ja Puolustusministeriöön, että nämä laskevat Suomen osaksi Lännen ja Naton rintamaa Venäjää vastaan, niin kunnioittaen ilmoitan, että panokseni ei ole käytettävissä idän sotaretkessä missään oloissa: sellainen epäonnekas sotaretki olisi Suomen historian lyhyin sota. Pidän riittävän vakuuttavien tietojen perusteella varmana, että Suomen kohtaloksi tulisi ydinaseilla tehdyt täsmäiskut Suomessa tapahtuvien sotatoimien täydelliseksi murskaamiseksi nopeasti ja tehokkaasti. Mielestäni se olisi juuri oikea ratkaisu.

Ja tämän jälkeen sotaan vienyt presidentti, ulkoministeri, pääministeri sekä puolustusministeri hirtettäköön, kun Ryti unohtui hirttää silloin kun siihen oli aika!

Jätän kuitenkin mahdollisuudeksi toivon terveistä valtiosuhteista, joissa Suomen kansa päättää itse omasta kohtalostaan eikä läntisissä kabineteissa voitaisi päättää meidän puolesta valtiosuhteistamme. Itsenäisyyttä kohti kääntyminen edellyttäisi toisenlaista presidenttiä ja Valtioneuvostoa kuin Suomi on saanut tällä hetkellä riesakseen. Jos Suomessa olisi itsenäinen ryhdikäs valtiojohto, niin nykyinen valtamediassa harjoitettu totaalinen sotapropaganda ja ryssävihan kylvö tuskin olisivat toteutuneet. Suomen kansa on valtaosin rauhantahtoinen ja Natoa vastaan sekä erittäin kyllästynyt jo vallitsevaan propagandaan suomalaisessa valtamediassa.

EU:ssa on esimerkkejä myös paremmasta valtiojohdosta, joka rakentaa rauhanomaisempaa Venäjä-politiikkaa kuin Washingtoninille sielunsa myyneet poliitikot. On rauhallisesti vielä katsottava, että Stubb ja Haglund ovat enää vain pienen hetken ministereitä kunnes vaalit saattavat heidät pois hallituksesta ja valtiojohdosta. Melkein kuka tahansa muu poliitikko on maltillisempi kuin mainitut nykyiset ministerit - eikä tämä tässä lausuttu ole vielä kehumista muiden poliitikkojen omaksumalle sanktiolinjalle!

Äänestäisin vain sellaista puoluetta, jonka kaikki ehdokkaat Helsingin piirissä ovat sanktioita vastaan, Natoa vastaan, Krimin kansan itsemääräämisoikeuden puolesta, sen lisäksi että nämä poliitikot eivät turmele entuudestaan köyhien ihmisten menestymisen edellytyksiä.