tiistai 12. toukokuuta 2015

Kuinka terroristit, USA:n vasalli ”Baltian salainen poliisi” ja Suomen valtapropaganda löytävät toisensa?

YK:n turvaneuvoston päätöksellä terroristiyhteyksistä sanktiolistalla nimetty suomalainen ”Kavkaz-Center” -sivusto palvoi isäntäänsä ”valheen ruhtinasta” uskollisesti valehdellen jälleen kerran ja julkaisi aprillipäivänä 1.4.2015 pitkän jutun, jossa se väitti KGB:n toimivan kommunistipuolueiden varjolla ympäri maailmaa. Siinä venäjänkielisessä jutussa herjattiin taas kerran myös minua, mikä lienee jo pitkälle yli 200. kerta, kun terroristien rekrytointia, ohjaamista ja viestintää varten perustettu web-sivusto herjaa meikäläistä pitkäaikaistyötöntä suomalaismiestä.

”Kavkaz-Centerin” juttu perustuu Liettuan salaisen poliisin raporttiin Kansallisesta turvallisuusuhkasta. Erityisesti venäjänkielisen väestön ”Kavkaz-Center” nimesi turvallisuusuhkaksi Liettuan salaisen poliisin raporttia seuraten. Venäjänkieliset ihmisoikeusjärjestöt ovat vaatineet perusoikeuksien toteutumista ja syyttävät ihmisoikeuksien rikkomisesta, mikä olisi terroristijärjestön tiedotuskeskuksen ”Kavkaz-Centerin” ja Liettuan salaisen poliisin mukaan kuitenkin uhka Baltian maiden valtiolliselle turvallisuudelle. Liettuan salainen poliisi näkee myös uhkaksi, että alueen venäjänkieliset koulut luovat suotuisat olot venäjänkielen ansiosta myös Venäjän vaikutuksen leviämiselle.

Tuolla tavalla tiettyä väestöryhmää ja tiettyjen ihmisten äidinkieltä vastaan harjoitettu halveksunta, leimaaminen ja suoranainen syrjintä saavat ainakin Suomesta käsin terroristijärjestön tuen ja ovat keskeinen osa Baltiasta käsin salaisen poliisin toimintaa. Vastaavaa leimaamista ja pelottelua on ollut myös havaittavissa monessa eri muodossa suomalaisessa valtamediassa ja valtapolitiikassa. Onko sattumaa, että poliittinen poliisi harjoittaa samanaikaisesti samansisältöistä ohjaus- ja alistustoimintaan Suomenlahden eteläpuolella? Olisivatko Suomen valtamedia ja valtapoliitikot saaneet myös poliittiselta poliisilta asiaa koskevaa propagandaohjausta? Missä määrin nämä kaikki ovat USA:n nukkeja?


Kuva: Kopio terroristisivuston artikkelin lopusta.
Terroristien viestintäkeskus Kavkaz-Center tekee lopuksi tuon kaikenlaisen venäläisväestöä vastaan virittämänsä epäluulon ja vihan jälkeen muistutuksen: ”Muistakaamme, että kommunismin nimissä Venäjä kutsui agenttinsa ulkomaisten kommunistien joukosta. Nyt Venäjä nimeää näitä ihmisiä ihmisoikeuksien puolustajiksi ja/tai anti-fasisteiksi. Tyypillinen esimerkki on pahamaineinen Bäckmanin-Molarin antifasistinen jengi Helsingissä”.

On muistettava, että Suomesta johdettu ”Kavkaz-Center” valehtelee aina ja joka päivä, joten on vaikea päätellä, ovatko he julkaisseet juttunsa 1.4.2015 ihan yleiseksi aprillipilaksi vai noudattaen tavanomaisella tavallaan vihkiytymistään paholaisen palvontaan.Itse en ainakaan tiedä yhtään mitään, että Venäjä olisi kutsunut minua yhtään mihinkään agentti-tehtävään tai muuhunkaan tehtävään, mistä olen kylläkin ihan pettynyt, sillä kovin mielellään tekisin jotain työtä saadakseni toimeentuloa. Kyllä minä periaatteessa kunnioitan ihan suuresti Venäjän ulkomaantiedustelua, FSB:n organisaatiota ja Venäjän armeijaa sekä muita vastaavia venäläisiä instituutioita niin paljon, että voisin tehdä asianmukaista kunniakasta työtäkin heidän hyväksi, jos vain saisin palkkaa. Mutta kukaan ei ole kutsunut minua mihinkään työhön! Jos ”Kavkaz-Center” voi välittää viestin FSB:lle, josta terroristisivusto kirjoittaa kuitenkin enemmän kuin joka päivä, niin sopisi välittää viestiksi, että täällä Suomessa on tällainen ystävällismielinen koulutettu suomalaismies, joka voisi suorittaa moninaisia palveluja ja tutkimustehtäviä, mikäli hänet rekrytoidaan ja hänelle maksetaan palkka. Valitettavasti minulla ei ole mitään henkilösuhdetta venäläisiin hienoihin turvallisuusorganisaatioihin!

En tiedä mitään mistään ”Bäckman-Molari –antifasistisesta jengistä Helsingissä” (enkä edes muualtakaan), koska en kuulu mihinkään jengiin, vaan ainoastaan harrastan lasteni kanssa urheilua.  Urheiluseurassa minä vedän nuorille juoksutreenejä, mutta kyse on tuskin mistään tällaisesta, sillä Bäckman ei ole tiettävästi mukana urheilujengeissä. Bäckmanin toiminnasta en tiedä itse asiassa yhtään mitään. Ilmeisen aktiivinen ihminen hän on jossain, mistä minä en tiedä mitään. Luultavasti kymmenet muut suomalaiset ovat vaikutusvaltaisempia ja läheisempiä suhteessa Bäckmaniin ja hänen Venäjä-suhteisiin kuin mitä minä olen. Ei ole siis mitään ”jengiä”! Tai itse en ainakaan tiedä tuosta ”jengistä” mitään.

Johtopäätöksenä on todettava, että YK:n turvallisuusneuvoston terroristien vastaisella sanktiolistalla nimetyn ”Kavkaz-Centerin” asiaankuulumaton hyppy kaiken muun spekulaationsa jälkeen kahteen pieneen, hiljaiseen ja suhteellisen tuntemattomaan suomalaismieheen osoittaa retoriikan tutkimuksen näkökulmasta, että terroristijärjestön viestintäkeskus on yhä edelleen voimakkaasti Suomesta käsin toimitettu pahuuden kone. Tällaisen terroristijärjestön toiminta on mahdollista Suomessa korkean tason poliittisen hyväksynnän johdosta, sillä yhä pahemmin Amerikan Yhdysvaltojen vasalliksi antautuneina epäitsenäisinä Suomen ulko-, turvallisuus-, kauppa- ja sisäpolitiikka tukevat russofobista propagandaa, kavalaa juonittelua ja vihaa Venäjää vastaan.


Kirjoittaja tahtoo rauhaa, rakkautta ja yhteistä Voitonpäivää sekä Voitonpäivän jälkeistä elämää!Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)